- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
Akciókra gondoltam, ami tényleg nagyon sűrű idén. Tavaly nem éreztem ilyen erősnek e téren a PSN-t. Steam-en én ezt nem tapasztaltam korábban (lehet azóta már változott). Valami discount témát szerintem a Steam is elbírna egyébként, ha már van EA access meg ilyenek.
(#502) b. : én nem érzem förtelmesnek a host kiszolgálásukat.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Raysen623
addikt
Gratula az íráshoz Mester, tényleg jó lett és teljesen magamra ismertem a leírásodban. Kb én is így álltam hozzá de a kétkedéseim ellenére ma már nem tudnék tőle megválni, mindamellett hogy játszom még PC-n is D3-at meg GW2-őt.
A PSN store-al Sony pedig tényleg dimenziót lépett még a Steam-hez képest is. Azt is imádtam alapból is és sok játékot vettem leárazások alatt is, de ma már nem venném elő újra. Kinőttem én is abból a korból.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Viccrovat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest