- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
vehement69
senior tag
ez a topik jó referencia lesz már előre látom az iPhonefikázók elfogultságát illetően
Mondjuk én most nagyot csalódtam, lényegében így 3 évvel el vannak maradva a Microsoftnál, kidobják azt kb más témával, amit az iPhone tudott ekkora. Vagyis legyen inkább 2 év, mert az korrektebb, azért az iPhone első generációjának voltak más hiányosságai is (bár kinek mi hiányzik, mms ilyenek kellettek a francnak 'feature'-ként), szóval a WP7 kb az iPhone OS 2.0 szintje, szigorúan ilyen szempontból.
Mindenesetre ez a no multitasking nem akkora érvágás szerintem és egyáltalán nem biztos, hogy a 4-es szifon tudni fogja, minden egyes új iPhone előtt eddig szárnyra keltek ezek a pletyik. A WM régi betegsége (r=1 szempontból), azaz a belassulás meg fog ezzel szűnni, így volt értelme, legalább lesz 1 terméke a Microsoftnak, ami mindig gyors (nagyon gonosz szmájli.gííf).. Az persze érdekes, hogy ebben az esetben nem értem a viszonylag magas HW követelményt, igaz mire kijön nem is nagyon lesz 'szarabb' vasú telefon. Valamint én a copy paste-nek ugyan nagyon örültem, mert marha jól van megoldva iPhoneon, de sem előtte, sem azóta nem használtam és ha a WP7-ben lesznek ilyen speciális formákat (telefonszám, ímélcím, stb) felismerő featureök még lehet hogy helyenként gyorsabb megoldás is lesz, nekem így elsőre nem is tűnik rossznak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP 65W töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest