Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hmm...nekem lemaradt. Itt Hardveraprón, már meg nem mondom kitől, elvileg eredeti, de ebben nem vagyok annyira biztos, viszont nem zavar, netes összehasonlítások alapján az 500as szériánál nincs nagy különbség hangminőségben, csak kicsit halkabb a "fake" (nagyobb ellenállású). Tok volt hozzá, gumik voltak hozzá, csak épp csipesz nem...Csipesszel sem jobb a helyzet, egy SE headsetről lenyúlt (az is megtört) csipesszel próbáltam, de nem kényelmes, ha pedig nem húz, lóg a zsinór. Rühellem a szimmetrikus kialakítást...Nekem CX400 első kiadása kell, ott alapból rövid a füles, hogy belemenjen a headsetekbe (+gyári toldás jár hozzá), ne lógjon minden felé...
Új hozzászólás Aktív témák
lo A cikk 2010.01.28-án frissült. A frissítés a bejegyzés végén olvasható!ElőszóAz IEM fülhallgatók, vagy ahogy sokan...
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Villanyszerelés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- E-roller topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Medence topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest