- Miért nincs szükségem egy darab elektromos rollerre se?
- Jól árasított edzett üvegek Samsung Galaxy A54-hez és POCO X6 PRO 5G -hez
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Így nem kell kidobni a gépet és friss Windows 10-en maradni 2029-ig
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexicanraven
senior tag
válasz Speeedfire #9 üzenetére
Koszonom szepen, remeljuk igy lesz!
Mellesleg minden mas Logitech termek ami nalunk szolgal problemamentes, pedig vannak billentyuzetek is szep szammal, es ket M500-as eger is! (kedvenc tipus, szerintem ar/ertek gyoztes)
Csak ez legalabb megnyugvast adhat mindenkinek, hogy akarmilyen Logitech termeket hasznal tudhatja, hogy a szervizzel/garanciaval nem lehet baj!when the sun shines, we'll shine together
-
7
addikt
válasz Speeedfire #1 üzenetére
Nekem eddig nem nagyon volt problémám a Logi termékekkel, pedig szívesen kipróbálnám, hogyan is megy ez az egész.
Egyszer a határán voltam, mert az M570-es trackballom elkezdte eldobálni a jelet, de aztán pár hét intenzív kísérletezgetés után rájöttem, hogy az egyik driverfrissítés volt a ludas.Hasonló probémamentességről számolhat be jóatyám is, aki már körülbelül 10 éve nyúz egy Logitech egeret. Mi itthon meg vagyunk elégedve a márkával.
[ Szerkesztve ]
-
mexicanraven
senior tag
válasz Speeedfire #6 üzenetére
Háth amikor ezt a bizniszt elkezdtem, még annyira nem volt jelen tudtommal, plusz most eladni, belevágni egy újba, másfél-két hónap.
Plusz ez a teljesítmény is nem túl gyakori, így ha volna valami gebasz, biztos vagyok benne, hogy a garancia nem kérdés.
Plusz a Z2300-al kapcsolatban nem kizárt, hogy belefutottam egy hibás szériába amit itthon kiszórtak.D1Rect: Igen az sem kizárt, hogy nálam van valami bibi, ki tudja, lehet az elektromos hálózat a hibás.
[ Szerkesztve ]
when the sun shines, we'll shine together
-
félisten
válasz Speeedfire #6 üzenetére
Évente 1 telefonért hoznak újat? Megtartom.
Egyébként nem hiszem, hogy túl sok terméküket érintené vszínűleg a használat során van valami ami miatt nem bírja a sub.
(ha a meghibásodás szériahiba lenne, ilyen cseregarancia mellett már javították volna)"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
félisten
válasz Speeedfire #1 üzenetére
Ugye az leesett, hogy felhívod őket és küldenek egy újat?
Próbáltál már meg gariztatni valamit?
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GTX 980 Ti SEA HAWK 6GB
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! I5 10300H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba áron eladdó DELL LATITUDE 9420 /i7-1185G7/16GB/512 GB SDD/14/FHD+/IPS/Garancia/
- Samsung Galaxy S9 FE+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával