Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcat78
őstag
Köszi, de nincs rá szükségem. Megvannak a saját kapcsolataim ilyen téren. Villany, klíma, IT, biztonsági rendszerek, mindenre kb. Olyan helyeken dolgozom, ahol a kontárok nem férnek bele. Cserébe mindegyik kurva drága, számláznak, garanciát adnak. és be vannak táblázva.... Én mással együtt dolgozni sem vagyok hajlandó, mert csak a szívás van vele.
Amúgy amit írsz, sajnos tény. De az emberek is hülyék, mikor alkudozni próbálnak. Ha valaki hajlandó kifizetni azt a nem kevés pénzt amit kérek/ kérnek ezek az emberek, akkor meg kapják a szaktudást, garanciát, mindent, ha kell referenciákkal. Ha nem, lehet tovább sétálni és mást keresni. Aztán vagy lesz szerencséje, vagy nem. Ha nem-és más szarját kell javítanom, miután megkeresett, és mégis mást hívott- elő veszem a szorzó táblát, vagy szophat tovább. Volt már rá példa. Itthon bizonyos fokig szabadrablás van az építőiparban. De ugye nem feltétlen kellett volna üvöltve elhajtani meg le hazaárulózni mindenkit, akinek nem tetszik a rendszer. Maradtunk egy páran, de ennek ára van. Magas. És most én is mondhatnám, hogy akinek nem tetszik.... De ez már ide nagyon off, sztem ne folytassuk. Vagy ne itt
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest