Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- janacsi: Kasztrendszer?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
galervin93
addikt
válasz
feka0118 #1857 üzenetére
Igen eddig is így ment, de most mintha kicsit "pattogósabb" lenne a dolog, picit változik a fényviszony és már állítgatja is. Utcai lámpáknál lett igazán feltűnő számomra.
Mindegy, annyira nem zavaró, még így is jól használható az automata, legalább ezt sem kézzel kell babrálni. -
-
Dovloran
senior tag
-
-
galervin93
addikt
válasz
feka0118 #1794 üzenetére
Yep, nekem is összefosta magát minap a kártya. Amikor olyan műveletet csináltam, ami érintette a kártyát is, akkor időnként, majd egyre sűrűbben rosszalkodott a gép (karikázott pölö), aztán egyszer csak kiírta, hogy "blank card", nem is tudom már semmivel életre kelteni. De igazából nem is kell, csak azért használtam, mert volt elfekvőben, amúgy elférek a belsőben is, nem veszek újat.
-
csubuka
addikt
válasz
feka0118 #1424 üzenetére
Köszi, ránézek majd
(#1425) feka0118: Köszi, szuper!
Alkalmazások törlésével és ha végzett csinálsz egy gyári visszaállítást és csak ez után lakod be újra telót.
Ezt úgy érted, hogy a frissítés telepítőjének majd ikszeljem be, hogy gyaluljon le mindent? Illetve mi van, ha nem csinálok factory resetet? Ha nem észlelek bugot, akkor meg is úszhatom nem?
*Meg a factory resetnél akkor a fiókjaimat is törölni kéne a gépről előtte, ahogy írtátok a problémákat korábban, meg még a Google online beállításaimnál is törölni a device-t?
-
Turtlelboy
csendes tag
válasz
feka0118 #912 üzenetére
Köszönöm.
Korábban kb. 2 percig kereste a csak gps jelet az utcán, még talált valamit. Ez nagyon zavaró volt, főleg, mikor külföldön nyaraltunk. Az előbb kimentem az erkélyre és kb. 10 másodperc alatt behozta. Remélem nem csalt valahogyMindjárt elmegyek majd itthonról és tesztelem, hogy az utcán is ilyen gyorsan rá tud kapcsolódni a műholdra.
-
-
fanderbit
csendes tag
válasz
feka0118 #763 üzenetére
Egyrészt elnézést a kései válasz miatt, másrészt köszönöm a tippeket
Nem volt időm matatni a telefonnal csak ma. Felraktam a Flyme 7-et, a teljesítmény jobb lett szerintem, viszont sokkal több benne az angol, kevés a fordítás. GPS továbbra sem megy. Még ezt a fejlesztőit megpróbálom amit írtál
-
-
fanderbit
csendes tag
válasz
feka0118 #760 üzenetére
Köszönöm a felajánlást és igazad van, fogalmazhattam volna szofisztikáltabban, ezért elnézést kérek.
1, A GPS nem működik sem a Waze alatt, sem Mapsen autós módban. Ugyanakkor gyalogosmódban (Mapsen) működik. Autós módban vagy Waze-n csak hozzávetőleges helyzetet tud mutatni 10 perc után is úgy, hogy egyhelyben várok. Más alkalmazást is próbáltam, nem vezetett eredményre. Próbáltam többféle GPS beállítást, pontatlant, pontost, közepest, de semmi különbség. Netet, BT-t, Wifi-t különböző kombinációkban ki-be kapcsolgattam, hogy hátha valamelyik hiányzik neki, esetleg zavarja, semmi eredmény.
2, Ha már BT. Szűz kora óta hízlal folyamatosan BTsnoop_hci_xyz.cfa nevezetű fájlokat [xyz helyett egy csodás szám és betűkombináció van] (BT fejhallgatót használok, elvileg ezek valami log file-ok). Soha ilyet nem tapasztaltam más telefonomnál, viszont nagyon zavaró, mert 3-5 gb-ra felhíznak ezek a fájlok (együtt) 1 hét alatt, törölhetem ki és kezdhetem elölről a jövő héten. Ez meg van oldva tehát (részben), de irritáló.
3, (ez beismerem részben makacsság) A rossz memória kezelés (ez a tippem legalábbis). Gyakran hallgatok Spotify-t és napi rendszerességgel fordul elő, hogy FB alkalmazás böngészése/Chrome használata közben bezárja a háttérben futó Spotify-t vagy gépelés közben a Messengert.Valóban használhatnék FB és Messenger light-ot, illetve valamilyen más böngészőt, ez lehet megoldaná a problémát (sőt valószínű), ugyanakkor zavar, hogy egy "butább" Thoron nem volt ez gond (igaz annak ezer más hardveres gyermekbetegsége volt), nyilván ha nincs más út ez lesz, ugyanakkor zavaró kompromisszum. (Az intelligens megoldás helyett hagytam őket háttérben futni, nem javított a helyzeten semennyit)(Nem telepítettem fel azt a fixet amit kiadtak, mert a patchnote-ban foglalt bugokkal nem volt gondom, vagy nem tapasztaltam, így nem láttam értelmét felrakni, pláne, hogy elvileg lassan úgyis kijön a 7) """"elvileg""""
Szóval ebből a leginkább problémás a GPS, mert semmi olyat nem találtam ami segítene. Még a Flyme 7-et megvárom, ha az sem segít akkor szervíz. A többi valóban kompromisszum kérdése, ugyanakkor én ezt sok kompromisszumnak érzem ennyi pénzért, de lehet én nem kezelem helyén ezt az ársávot.
-
prokxy
veterán
válasz
feka0118 #575 üzenetére
Vodan csak 1GB-om van, még 1 hónap és annyi sem lesz (megszűnik), a céges a 30-as, azon van 4GB, szóval az kellene nekem...
Sztem eladom és veszek egy ilyet: M6 Note 3/32
Ennek a méretei megegyeznek a 4/64-essel? (tok, fólia miatt kérdem)A kuponnal 40-ből kijönne és amit már rendeltem hozzá cuccokat ebay-ről, akkor nem menne veszendőbe.
szerk: model számot nem találok, amiben Q-ra végződne.
-
benzol
aktív tag
válasz
feka0118 #541 üzenetére
Ha raknál rá egy Manual Camera Compatibility-t és tennél fel az eredményről egy képernyőképet azt megköszönném.
-
válasz
feka0118 #531 üzenetére
Állítolag csak a listában szereplőek tudják telepíteni.
Gondolom ugyanaz az "update.zip"-es megoldással kell telepíteni. Hogy ellenőrzi le, hogy a listán vagyok-e?
Ki fog kerülni a netre, onnan bárki leszedheti. (Csak hát ugye itt aztán semmi support nem lesz, lévén ki mondta, hogy tedd fel?)
szerk.: Én is megkerestem. Ezt írják: UPDATE IS PRESENTED BY THE NAME, AVAILABLE FOR INSTALLATION ONLY TO PARTICIPANTS OF CLOSED BETA-TESTING!
Ettől én még vígan szedem lefelé az update.zip-et. Csak az utána olvasható rész miatt nem "merem" felrakni. (Érdemes a fórumot megnézni, írnak érdekes problémákat.)
-
Szabcsizz
őstag
válasz
feka0118 #321 üzenetére
Semmi baj sincs azzal, hogy leírod a tapasztalataidat. Sőt..
Csak könyörgöm ne álljunk már bele egymásba azért, mert egyikünknek fakó, másnak meg nem. Az is lehet, hogy minőségbeli szórás van a termékek kijelzője között. Nekem is borzasztóan fakó, és élettelen volt.
De lendüljünk túl ezen a témán. -
Kampó
senior tag
válasz
feka0118 #315 üzenetére
Ha nekem is szolt.. gondolom..
Kicsit kiigazitalak mert nem vagyok Xiaomi fan
Söt semmilyen márka fan nem vagyok, annyi féle telefonom volt meg sem tudom számolni, és senki nem irt redmi 4 etsem redmi4 x et.. REDMI PRO-t irtam igy nature sem 3 sem 4 simán ... kérlek alássan. Más készülékekhez csak lehet hasonlitani egy adott telefont.
Miért ne lehetne"rosszab" a kijelzője ha csak sima ips... de még mindig nem a szín hőmérsékletéről volt szó
tegyél egymás mellé egy megegyező felbontású amoled vagy ips monitort meg egy mezei tft-t vagy Tn panelest, és látni fogod mire gondolok
Ennyi..
ezt leszámitva továbbra sincs semi bajom a készülékkel . -
dlaj
őstag
válasz
feka0118 #176 üzenetére
Az enyémen most 6.1.4.1G van. Gondolom, hogy mindenkién, aki lefrissítette.
Tisztelettel kérdezem, hogy mit vársz a 6.3-tõl?Én is szeretem a fejlõdést, de egy úgymond ”hibátlan” telefon esetében csak a kamera javulását várom.
Bár ez esetben elégedett vagyok. Ezt a képet nem régen csináltam. HDR, mert ellenfény volt. -
-
-
"Emellett , meizu kevésbé támogatja annyira a készülékeket mint a xiaomi."
Hát ezen nem tudom mit nem lehet érteni, de akkor elemezzük együtt.
Nem ad ki olyan sűrűn frissítést, így érthető?
Persze, hogy hiányos volt az M5-ön a hangalapú keresés, mert nem volt Google License megfelelő
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Facebook és Messenger
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Revolut
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- További aktív témák...
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest