Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
Új hozzászólás Aktív témák
-
FNZ
őstag
válasz
mobilizmo #2451 üzenetére
A TWRP-nek is adott jogot, de mégsem tudom flash-elni és nyitni a bootloadert. Illetve tudom flash-elni, csak fekete a képernyő és nem jön be a TWRP menü.
ez alapján csináltam, hamar meg van
quickshortcut_2.4.0 -
-
MeizuXx
újonc
válasz
mobilizmo #2431 üzenetére
De, ugyanarra. Tulajdonképpen az, hogy nem működil, lényegében azt jelenti, hogy nem tudok bejelntkezni semmilyen google fiókba, vagy semmilyen funkcióját nem tudom használni. Azt a beépített app clonert használtam, ami ott van az alkalmazások menüpontban a beállításoknál. ( És global rom-ot használok)
-
gyulazsolti
senior tag
-
válasz
mobilizmo #2389 üzenetére
Pont ez a bajom, hogy az új kiadású készülékeik már nem olyan kedvezőek, mint a Note 6 volt. Az ár még magyarázhatná, hogy spórolni kell valahol...
(#2388) vasi79: szerintem Te a Flyme verziót kevered az Android verzióval.
(A Flyme frissült 6-ról 7-re. A droid maradt 7.1.2 sajna.)
-
benzol
aktív tag
válasz
mobilizmo #2286 üzenetére
Én be sem tudtam jelentkezni másik Flyme fiókba (ill. létre sem tudtam hozni másikat) mindaddig míg a meglévő be nem jelentkeztem, és ameddig nem tudtam bejelentkezni az eredetibe addig a gyári visszaállítás is megállt ennél a lépésnél és törlés opcióra nem emlékszem csak kijelentkezésre.
De eddig nekem soha nem sikerült kétszer úgyanúgy a gyári visszaállítás...
-
válasz
mobilizmo #1822 üzenetére
Az echte kínai belpiacra szánt firmware-t már én is linkelgettem korábban, csak van vele némi gond:
1, nincs benne Google Play (ami végül is orvosolható)
2, csak kínai és angol nyelv
3, ha mégis vissza akar állni a felhasználó a global-ra, az jókora szívás (van tutorial hozzá) -
-
-
blueMerle
veterán
válasz
mobilizmo #1334 üzenetére
A cégünknél rendszerint a póttelefonok (amig a szolgálati szervizben van) minden hónapban más alkalmazottnál vannak. Akad Samu S7 Edge, A3, Xiaomi RNote 4, Mi4, és még valamilyen Acer, de az is újabb. Soha, egyetlen telónál se volt ilyen, pedig én csinálom a gyári hard resetet minden esetben és soha nem törlöm a google accountot hr előtt. Akkor ez igy most hogy?
-
Joker88
őstag
válasz
mobilizmo #846 üzenetére
vagy van duplakoppos felébresztés is.. de c.) verzió: Nillkin tok ami feloldja a kijelzőt vagyis " okostok" ,persze a feloldókódot neked kell bepötyögni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest