Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamis
őstag
Banyek, most nézem, hogy az a rom m2n-ra való... De nagyon bekavar, hogy M2 dolgairól is itt beszélgettek! Nem lehet külön topic neki?
-
Adamis
őstag
válasz
AllTheBest
üzenetére
Én M1 note-ról beszéltem, de az alámban is ott van. Természetesen tudom, hogy csak béta, de hajt a kíváncsiság!

-
Adamis
őstag
válasz
AllTheBest
üzenetére
Csak egy ötlet volt. De ahogy jönnek ki a ROM-ok, lehetne frissíteni az összefoglalót azon tapasztalatok alapján, amiket a felhasználók itt a fórumban leírnak (van-e magyar nyelv, stabil-e - mondjuk).
Az a 4.5.3U verzió nincs meg véletlenül neked? 150 kB/s-al jön lefele - még két óra...

-
Adamis
őstag
Néhány dolog:
Nekem a M1 note-on a következő verzióju Flyme van fent: 4.2.0.5U - ebben van magyar nyelv. A Meizu honlapján az International Flyme legfrisebb kiadása a 4.2.0.6I. Ebben van magyar nyelv? Mert a teló amúgy nem látja a frissítés menü alatt ezt a verziót..
A 4.5.3U nagyon lassan jön lefele a kínai szerverről. Nincs meg valakinek? Google drive-ra nem akarja valaki feltenni?

Illetve a mostani rendszerről hogyan tudnék egy mentést csinálni, lehet-e egyáltalán, hogy esetleg vissza tudjak térni, ha nem tetszik valami?- megvan a rendszer!És a 4.5-ről a 4.2-re vissza lehet menni simán? Tehát downgrade megy-e?
És érdemes-e feltenni a 4.5-öt?
A frissítés menete mindig csak ez: update.zip a gyökérbe, azt megnyitva Dokumentumokból?
Ezeket az összefoglalóba amúgy bele lehetne tenni egy olyan bekezdés alatt, mint "Mélyvíz - csak haladóknak!" Annak idején a ZTE Skate topicban is így volt, sokat segített sok mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest