- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jtzk
tag
Felraktam a fentebb említett stabil verziót, tökéletesen működik, gyors mint a villám, csak egy gondom van, amivel eddig nem találkoztam még, és több mint valószínű hogy valamit elnyomtam, vagy nem jól állítottam be. Szóval:
Néha ha chrome-ban, vagy operában egy linkre kattintok, akkor (gondolom, ha új ablakban akar nyílni) a gyári böngésző indul, amit nem szeressek. Valamint külső progiknál is (pl google+, vagy ha értékelni akarok egy alkalmazást, nem a play jön be alapból, hanem a gyári böngésző)
Biztos valahol rányomtam, hogy az legyen az alap, de nem tudom most visszaállítani. Tipp?Esetleg le tudom tiltani valahogy? Családban marad a telefon, és nem akarom, hogy majd ő is szívjon vele.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest