- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Én a kistesót néztem ki magamnak, ez az 5.5" már nagyon sok. Ott viszont hatalmas érvágás az 1GB RAM.
r3dsnake: Most hogy így mondod, tépem is ki a f..ba az automból a rádiót
OMFG olyan jókat tudok röhögni az elvakult epöl fanokon néha, hogy ennek egyszer per lesz a vége, mert még elhallatszik odáig. Ja, amúgy 5C tulaj vagyok 1 napja szóval....hm....lehet hogy én is át fogok alakulni? Vagy szimplán nem fogok betegesen védeni egy gyártót (sokszor pusztítóan szánalmas érvekkel, mint ahogy ez is) pusztán azért mert a terméküket használom?
Vagy ez most kötelességem lett mert ájfón user lettem? El kellett volna olvasni azt a szerződést az Accept előtt?!!?!
Hát nem lebaszom gigantikus ívben kinek mi a véleménye?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro 128GB Black Media Markt garanciával!
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Proarcher99 részére ! Apple iPhone 16 Pro + AirPods Pro 2 Újszerű állapotban
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest