- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
buherton
őstag
A tevékenységtől vonatkoztassunk el, itt most nem az a lényeg. Hanem a szabad akarat és a szabadság a lényeg, az hogy az egyén kiélhesse a saját vágyait és ezért gondolom azt, hogy a pedofília egy jó állatorvosi ló, amivel megmutatkozik, hogy ki mennyire is szabad gondolkodású, de itt is úgy tűnik csak annyira futja, ami éppen az aktuális divatnak megfelel pl. "Jaaaj én most meleg vagyok és fogadj el olyannak amilyen vagyok, mert ha nem tudsz, akkor egy náci, fasiszta, rasszista, gyűlülködő vagy."
mbalint987: a bejegyzésed kb 80%-a a pedofílokra is igaz kivéve, hogy ellenük sokkal erősebb a gyűlölet és - még - nincs szervezetük.
Félreértések elkerülése végett nem vagy pedómaci és még véletlenül sem akarom védeni őket, de ez egy olyan téma, amin egy-két kivétellel az összes "szabad" gondolkodású rögtön elhasal és kibújik a szög a zsákból, hogy a bejegyzést idézzem.
(#23) kenwood: és ők sem gyakorolhatják a szabad akaratot és a szabad gondolkodást és legfőkképpen nem fogadod el őket olyannak, amilyenek, mert ugye a törvény bünteti.
Aktív témák
- Autós topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Kompakt vízhűtés
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Fanatec szett
- Juniper SRX300 tűzfal / router friss firmware-rel!
- iPhone 16 128GB récezöld iStyle számla! 3 hónapos! Akku 100%! 2028 február 28-ig Apple garancia!
- ThinkPad X1 Carbon 6th Gen i7 / 16GB / FHD / US bill. Windows 11 Pro
- ÚJ ASUS B650 RYZEN 5 9600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB SSD ÚJ ASUS TUF RTX 3080 10Gb DDR6 2ÉV GAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest