- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
snake1977
őstag
Az rx480-asom cseréltem le erre, elvileg új kártyát kaptam. Nem vállalnék be egy bányaszökevényt, az állandó non stop üzem jelentősen rövidíti a kártyák élettartamát akármennyire jó körülmények között is volt a bányában, ráadásul a legtöbb bányász mókolt biost használva a lelkét is kitiporja a kártyáinak.
2k-s a monitorom, a Mi8 avagy fury nano ehhez pont elég nekem, legalábbis arra amivel én játszom/amire használom, ezért sem gondolkodok 1070 szint alatt már. -
lowzor
veterán
Ezek mind gyengébbek a Mi8-nál, ráadásul már sok éve használatban vannak, a legtöbbjük már 2 bányásszezont is megjárt, sok javított is van már köztük. A Mi8 legalább elvileg egy új kártya.
Az 1060 3G-t inkább felejtsük el, 3 giga VRAM az újabb játékoknál már medium textúrákhoz sem elég Full HD-ban.
Tehát drágábban kapna egy gyengébbet és jóval használtabbat, ki tudja milyen előélettel, szerintem ez nem nagyon érné meg.
A Mi8-at is meg lehet halkra csinálni, pl nálam a 12-es Arctic ventivel nagyon halk. -
Ha ha ha
Köszi!
Kíváncsi lennék vajon egy vram igényesebbe mennyire esik vissza. Mert ugye superposition nem maxolja ki a vramot mármint az 1080p extreme nem és ezzel együtt a pcie sávhoz sem nyúlkál ami az egyik gyenge pontja a 6500xt-nek a másik meg a vram sávszél amiből bizony mi8 el van látva rendesen. -
kenand
veterán
Igen sajnos hozzáadja az AFA-t PCIe átalakító + 2. VGA is kell már nem annyira jó. Engem is furdalt a kíváncsiság, de letettem róla. Ráadásul a 100W és + Power csati nélkül nem biztos, hogy jól működik minden alaplapban.
BIOSTAR lapról az írja Ryzen 7 5800X.-ig bővíthető. CPU lista
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciókamerák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- Asus TUF A15 gamer laptop/Ryzen 7 7735HS /RTX 4050 6GB 140W/16GB DDR5/1TB SSD garanciás 2027.05.16
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest