Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
válasz
üzenetére
A 920as Lumiát??
Ok szívesen
De nem tudom hol adnak ilyet most a kezembe?
Amint lehet venni biztosan megnézem valamelyik szolgáltatónál, ha raknak ki ilyet...
Venni még nem veszek újat... mostani csak 5 hónapos
2 év hűséggel... Ahhoz nagyon jónak kellene lenie, hogy a ONE X-et annyira űberelje, hogy hanyatt, homlok lecseréljem 
És ha már nálam lesz, akkor legalább össze is tudom hasonlítani a fényerőt pl a ONE X-el, mert ennek akkora, hogy beltérben 10%-on használom és látható,
automatán pedig simán látható napsütésben. (Egész nyáron a 40 fokban, verőfényes napsütésben tesztelve volt, úgyhogy ezek saját felmérési adatok
) -
lcee79
addikt
válasz
üzenetére
Ha ez lenne akkor az azt jelentené, hogy most is mindenki nokia telefont vásárol.
Nem kell ahhoz kézbe venni, hogy ne higgyünk annak amit mondanak, de nincs bizonyítva...Az emberek 90%-ának már életében egyszer vagy többször volt nokia telefonja, és esetleg csalódott benne, pedig a reklámok alapján az volt a hiper-szuper...

Nekem is volt 2x már, igaz nem lumia szériából, de az biztos, hogy a reklámok és előzetesek alapján nem hinnék a nokiának, mert nem szeretnék végig szenvedni még egy olyan készülékkel egy időszakot, amiről azt állították előzetesben, hogy jó...
És nyilván aki ennyi pénzt kiad egy telefonért mint amennyibe ez fog kerülni annak joggal lehet elvárása is....Ki tudja, lehet hogy ez lesz a kivétel és ez tényleg jó lesz (mondjuk esély van rá
), de nem vagyok meggyőződve róla. -
lcee79
addikt
Akkor Lumia 920-at biztosan nem fogod megvenni...

Az általad rászánt összeg kb 3x-osába fog kerülni...
(bár szolgáltatónál részletre igazából ki lehet bírni...)
Én is úgy vettem one x-et eddig kb 60 ezerben van...
(majd jövő májusra lesz 122e
)Amúgy biztos lehetsz benn, hogy jelenleg még android a legjobb... főleg egy 4.0 v 4.1-es rendszerrel. Ami ilyennel jön, az tetszene...

Én jelenleg nem cserélném le semmire a ONE X-et -
lcee79
addikt
Én nem azt mondom hogy nem kellemes használni, vagy ne lehetne megtanulni... pont az ellenkezője a célja a microsoftnak...(persze még nem a lumia 920-at használtad gondolom?
)Inkább azt mondom, hogy egy android csúcskészülékre szinte minden megcsinálhatsz amit egy mai okostelefonnal meg lehet...
Windowsnál vannak hiányosságok, de az erre szakosodott fórumokon tudsz erről olvasni felhasználóktól.Amig valami nem hiányzik, amit nem tud, addig minden jó...
Amikor van, és nem is lehet megoldani vele akkor van probléma
Persze nem élet-halál kérdése általában, de ha más eszközzel meg lehetne akkor már csökken a varázs... -
lcee79
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
"most a játékok hiányoznak tulajdonképpen?"
Jelenleg nekem egyik sem hiányzik, mert Androidra van minden

Én nem vagyok egyik rendszernek sem a "fan"-ja, és egyik márkának sem, de van amit előnyben részesítek, mert volt és bejött
És van olyan ami volt és már nem lesz többet, amíg van jobb alternatíva.Nokiának csak azért drukkolok, mert nehogy a samsung legyen a legnagyobb már...

Szóval, Windows 8 elméletileg (mert ugye még hivatalosan nincs) jó lesz, de azért van mit behozni az androidhoz képest.
-
-
lcee79
addikt
Egyszer pár éve voltam egy előadáson amit az EPSON tartott, és akkor azt mondták, hogy azt kevesen tudják (majdnem senki), hogy a nokia telefonokba gyártanak kijelzőt többek között...
Ez akkor ezek szerint csak régebben volt így? Már saját maga gyártja a kijelzőket?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- MCDODO T03 fejhallgató
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)