Új hozzászólás Aktív témák
-
talamasca
senior tag
Gratulálok, nagyon korrekt írás!
Ha már januárban olvasom ezt, akkor simán marad az i4S.
Most én is itt ülök egy géppel, amit 2 év garival sem lehet már annyiért eladni, mint az egy éves iPhone-t...“Black as midnight on a moonless night.”
-
legiaap
félisten
válasz donceleger8 #294 üzenetére
Ez a kép minöségre szörnyü. Zajos, mosodás...
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Wa2x_
veterán
válasz donceleger8 #296 üzenetére
Az a lényeg, hogy neked megfelel. Nem az a lényeg, hogy el tudom e olvasni, hanem a minőség. Ami FB-ra és a családnak mutogatni valóban megfelelő, nem is ezt vitatjuk.
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
donceleger8
őstag
Hát, ha te nem bírod elolvasni a rendszámot, akkor baj van a szemeddel!
Az a baj, hogy valamiért alapból elkaszálják ezt a telefont, csináljon az ember bármilyen képet is vele.
A fotós topikban nem egy képet láttam, ami ugyanolyan jó volt mint mondjuk egy S3 képe, csak míg utóbbit agyon ajnározták, addig ezt lehúzták. Ez gusztustalan!
Na mindegy is, részemről itt lezárva, nekem jó a szemem, nekem megfelel a teljesítménye és ez a legfontosabb!
Jó hétvégét mindenkinek!Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
Wa2x_
veterán
válasz donceleger8 #294 üzenetére
Ebben a formában csak a tisztán szó nem helytálló. A típus is csak azért vehető ki, mert ismered az autókat.
[ Szerkesztve ]
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
legiaap
félisten
válasz Set-Comment™ #291 üzenetére
November ota hasznalok 920-at, kopik, recseg, melegszik, nem vigyazok ra. Dobalom, nem vigyazok ra es teszi a dolgat (a telefon nem himestojas, hasznalati eszkoz ha karcos lesz meg kopik a muanyag nem fakadok sirva)
Azt nem tetted hozzá, hogy már a tiéd is megjárta a szervizt, meg, hogy szarsz rá, mert van biztosításod.
Az éjszakai fotózásra csak annyit mondanék, hogy a képek totál természet ellenesnek tűnnek. Egy Nokia 808 esti képeit többre tartom. A fotós topikban nem kevés vita volt erről, természetesen mai napig mind a két tábor mondja a maga igazát.
Az én véleményem akkor is, hogy ha az esti képeket kicsiben nézem, nekem már úgy sem megy el. Egy digitális fényképező nem csinál ilyen képeket. Ráadásul lehet, hogy minden látszik, de akkora a zaj, meg a mosás, hogy inkább nyomnék rá egy törlést, mint hogy megtartsam. Ráadásul egy 10 méterre lévő autó rendszámát, de még talán az autó típusát sem lehet megállapítani olyan minőségű.
Persze gondolom mindjárt jön az ellen reakció és hiába mondanám, akkor nézzétek meg a fotós topikot akkor sem fogadnátok el a a tényt, hogy ennek a kameráját elcseszték.
Az elején én voltam talán az egyetlen aki kiállt ennek a telefonnak a kamerájáért, hogy ez jó, aztán beláttam, hogy nem.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Set-Comment™
senior tag
A hard user az mi?
November ota hasznalok 920-at, kopik, recseg, melegszik, nem vigyazok ra. Dobalom, nem vigyazok ra es teszi a dolgat (a telefon nem himestojas, hasznalati eszkoz ha karcos lesz meg kopik a muanyag nem fakadok sirva)
A gyari fb integracioval tokeletesen uzemel, a 3rd party appok szarok. Kamera hetkoznapi hasznalatra - amiben benne van a felhomalyban fotozas boven - a legkenyelmesebb megoldas amit eddig lattam. Nem vilagvero kepminosegben, de vilagvero konformerzetben ezzel batran fotozhat az ember automata modban, amit mas telefonrol nem nagyon mondhatsz el.A vezeteknelkuli toltes nagyon fasza dolog. Annyira raszoktam, hogy el nem tudok kepzelni a jovoben nem qi kompatibilis eszkozt.
En hasznalom az osszes mainstream kommunikacios megoldast rajta, szoktam jatszani rajta, netbankon utalni, nfc-n shareelni tabletre, ebed kozben evoeszkozzel vezerelni, az osszes featuret kihasznalom rajta, megsem rohad le alattam.
Es meg mindig nem tudom mi az a hard user.Terkepre meg annyit, hogy latvany ide vagy oda. A here sokkal ertelmesebb mint a ios. Igaz utobbit cask ipaden hasznaltam, de ott otvar. De legalabb puccosan otvar.
[ Szerkesztve ]
http://itcafe.hu/tema/re_surface_2_vs_lumia_2520/hsz_124-124.html
-
CimbiX
aktív tag
Hidd el, nem bantani akarlak...
Szerencsere van itt par kep a mobilarenas Iphone5 tesztböl, hogy azok hol jobb minösegüek, mint az en (brutalisan amatör!) vacakjaim, passz. Lehet, hogy vak vagyok (es/vagy elvakult).
Na de inkabb kerek egy kollegatol itt gyorsan kölcsön egyet, hogy összehasonlithatoak legyenek a kepek, remelem, kapok^^...
[ Szerkesztve ]
-
Landro
tag
A cikkből nekem az jött le, hogy valaki megírta a személyes tapasztalatait és véleményét a telefonjával kapcsolatban. Az is átjött, hogy mikor londoni térképről ír, akkor Londonról van szó és nem Budapestről. Mikor az angol mobilnet csomagról ír, akkor is átjött, hogy ez kintre igaz.
Nekem teljesen őszintének tűnt az egész cikk. Telefont úgysem 1 vélemény alapján vásárol az ember.
Jó lenne még több hasonlót olvasni. -
NGA
addikt
Jogos!
(#285) legiaap
Mivel a cikkből nem jön le az, hogy te hardcore felhasználó vagy, csak az, hogy néha 1-2 órát játszol. Mondjuk az sem mindegy, hogy pl Angry Birds-el, vagy Asphalt 7-el.
Az átlag usernél ezek a kopások, porosodások, melegedési hibák, újraindulások, inditások csak töredékében jönnek elő.
A cikkben nehezményezed a térképet, de azt nem árulod el, hogy ez csak londonban, és pár nagyvárosban van igy, mert budapesten semmi nincs ebből a látványból, semmiből (Pl Pécs teljesen felhős az apple műholdnézetén, egy rakás nulla az egész). Igy ez a része a magyar felhasználókat alig érinti.
Offline navi: "Nem egy netcsomag van, ami már korlátlan netet biztosít," Na ilyen szintén nem jelemző magyarországon.
Illett volna jól kiemelni a cikkben, hogy ezek ANGLIÁRA érvényesek!Az a baj, hogy ez a cikk igy nem az átlagember felhasználói szokásait veszi alapul. Kb olyan, mintha egy családi limuzint a Le Mans 24 órás versenyében teszteled.
Érted mit akarok kinyökögni?
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Ha te mondjuk otthon szétszeded annak már nyoma van és ugrott a gari. Ennyi erövel minden egybeházas telefon szétszedhetö.
Mi az, hogy általánosságban fogalmazok?Azt mondjuk beleírhattam volna a cikk e, hogy egy normál felhasználónál nem biztos, hogy elöjönnek a telefon és a rendszer hibái, vagy nem is fogja tudni hogy az bug volt amit látott, tapasztalt.
(normál felhasználó nálam az akinél legalább két napig elmegy a gépe egy töltéssel)How are U today? Just kidding...I don't care!
-
NGA
addikt
A 920-at szét lehet szedni ha jól tudom.
Valóban nem vagyok hard user, mivel nekem 2 naponta kell tölteni. Barátomnak 710-ese van, Unokatesómnak 800, főnökömnek 920, lányának 800 nekem Optimus 7, és van 2 610, valamint 1 omnia 7 is az ismerettségi körben.
Mindenki átlagosan használja a telefonját, mert nem ez az élete.Nekem meg az a kedvencem, hogy általánosságban fogalmazol. Ez még röhejesebb.
"Két-három naponta ez a rendszer megköveteli az újraindulást különben lesznek gondok."
Ez igy nem igaz. Az igaz lehet, hogy
"Nekem két-három naponta ujra kell inditani, mert én teljes terhelésen használom egész nap a telefont, folyamatosan játszom órákat, folyamatosan böngészek, állandóan frissitek, letöltök stb." Igy érthető lenne.
-
addikt
válasz donceleger8 #282 üzenetére
Itt nem a hibás készülékekről van szó, egyszerűen gyenge az OS. Mondom ezt úgy, hogy nem egy fejlesztővel beszéltem már a Windows Phone csapatból. Olyan irányba mennek ami még cégen belül is ciki a többi csapatnak.
ps. A fogalmam nincsen erős túlzás, volt nálam 620, 820, 920 is már, csak nem napi szinten használom, így nem vagyok benne biztos, hogy azok is random újraindulgatnak-e, illetve eldobálják-e az internet kapcsolatot. De mondjuk igaz nem Lumia-t kellett volna írnom, hanem WP-t, mert nem a hardver a baj itt.
[ Szerkesztve ]
-
donceleger8
őstag
Azért te sem vagy semmi!
Az elején azzal kezded, hogy 920-ról nincs véleményed, majd a végén közlöd, mi több állítod, hogy a Lumia vonal ilyen! Kérdem én hogyan, ha fogalmad sincs a WP8-as Lumiákról?????
Amúgy az iPhone is kezdte valahonnan, nem hinném, hogy bárki is visszasírná az első telefonjukat.
A WP is fejlődik. Hibás készülék pedig bármelyik gyártó cégnél van, nem is egy!Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
addikt
920-ról nem tudok nyilatkozni, de Lumia 800,900 esetében alap, hogy sokszor elfelejti az internetkapcsolatot és csak restart után jön vissza. Ez valami WP7 gyerekbetegség, de lehet van még WP8-ban is. Akksi elég katasztrófa mindegyikben ha 3G és Wifi aktív és még beszélek is vele, akkor fél napokat bír maximum. iPhone5 nem tudom mennyivel jobb, de Lumia vonal ilyen sajnos.
-
legiaap
félisten
Miért a 920-at lehet roncsolás mentesen házilag javítani...nem hinném.
Nem bántásként mondom, de ez a kedvenc szövegem: "sok ismerősömnek".
Akkor nem voltak túl hard userek (gondolom a válaszod, pedig de). Nekem néha napi szinten kétszer is fel kellett tennem tölteni, na ezt nevezem használatnak. Vagy böngésztem, vagy játszottam, minden frissítés ment, szóval pörgött a motor rendesen és nálam újra kellett indítgatni. A csajom mikor használta a Radarját, még az iPhone 5 előtt neki sem kellett újraindítani, mivel nem is igen használta ki a telefon képességeit. Most, hogy használom ezt is újra kell indítgatnom párszor. Mondjuk nem olyan gyakran, mint a 920-nál, de heti szinten igen.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Hát öregem ha ezek neked jó képek, akkor nem tudok mit mondani, még nem láttál jó fotós telefont.. Az nagyon lehet, hogy az én kamerámmal volt baj, és az is lehet hogy a tiétek jobb, de akkor is pocsék amit produkál.
Hiába bizonygatjátok itt.
Aki meg azt mondja, hogy ne nézzem eredeti méretben, annak annyit üzenek, hogy akkor ennyi erővel egy ősrégi telefonnal is, most had ne mondjak példát is lehet jó képet lőni, nem kell ide "hiper-szuper" 920.
Ahhoz meg, hogy egy telefon kameráját rangsorolják valahova, ahhoz meg igenis eredeti méretben kell nézni a képeket.
A másik dolog. Lehet, hogy gyári hibás volt a telefonom, bár a szervizbe nem mondták így továbbra is nyitott a kérdés de hibák akkor is vannak minden 920-ban. Ha valakinél nem, akkor majd lesz. Senki nem ússza meg. Csak lehet valakinél kisebb hibák jönnek elő és tudomást sem vesz róla, mert lehet valakinek természetes, hogy egy Soft Resettel vagy durvább esetben egy HR-el orvosolja a hibát. Számomra ez nem.
Két-három naponta ez a rendszer megköveteli az újraindulást különben lesznek gondok.
A párom iPhone 5-öse 45 napja megy hiba nélkül, laggolás, lassulás, melegedés nélkül, pedig többet nyomkorászom mint ő és elég rendesen kínzom játékokkal progikkal. Na ezt nevezem minőségnek és megbízhatóságnak. Ezt egy WP-s telefon sem tudja, mert vagy a telefonnak van valami defektje, vagy a rendszernek.
Azt nem is mondtam, hogy a 920-amat majdnem hogy olyan áron vettem, mint egy iPhone 5 és mikor visszavittem szervizbe hiába soroltam mennyi bajom van vele, fel sem merült bennük, hogy adjanak egy újat. Bár azzal is lett volna bajom 100 %. Egy iPhone 5-nál elég lett volna megemlítenem a hibák negyedét, és szó nélkül cserélték volna.
Ennyit erről.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
CimbiX
aktív tag
Nehez az összehasonlitas, es nem tökeletes a 920-as kameraja sem, de: ennyire festmenyszerü kepeket nem csinal, mint amit a cikkben latni.
Összehasonlithatatlanul jobb mindennel, amit eddig hasznaltam az utobbi evekben telefon-reszen (Omnia7, Optimus 7, Toshiba TG01, LG Optimus 4x, Galaxy S3).
Es hogy a cikkek miert foglalkoznak annyit a sötetben/szürkületben lött kepekkel? Mert a nap nagyobbik resze ilyen...
Többet nem tudok hozzatenni- en elegedett vagyok a 920-assal.
[ Szerkesztve ]
-
NGA
addikt
válasz donceleger8 #272 üzenetére
Ne haragudj, de akkor tisztázzunk valamit. Mit értesz belenagyítás alatt? Ha a képet 100%-on nézed, pl PS, az nem belenagyítás. A 100%-nál nagyobb nézet az a belenagyítás. Ez a kép 100%-os nézeten baromira zajos, és semmi éles pont nincs rajt.
-
donceleger8
őstag
Sok éles területet látok rajta, mivel nem nagyítok bele.
Amúgy annyi, de annyi mobillal készült képet láttam már, legyen az bármilyen, belenagyítás nélkül élvezhetőek a legjobban, ellenkező esetben mindegyik szar. Ezeken a kis szenzorokon amennyi fény bejut....Nem váltanak ki egy fényképezőt sosem, de nagyítás nélkül szinte bármelyik élvezhető. És igen, még a 920 is, mint mondtam jobb képet csinál, mint az N8. Ez tapasztalat. És ezek is jó képek nagyítás nélkül. Ennyi.Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
NGA
addikt
válasz donceleger8 #272 üzenetére
Ne haragudj, de te hol látsz egyetlen éles területet a képen? Baromira zajos, és homályos mindkettő
-
donceleger8
őstag
Ezt most komolyan mondod? Ez sokkal jobb, a másik teljesen homályos. Nem értem mi baja van itt egyes emberek szemével. A képeket meg nem nagyítani kell, kinyomtatva sem, úgyhogy tökéletes. Egyéni véleményem, de nagyítás nélkül jobb képet csinál, mint a korábbi N8-am.
Na lehet fikázni, hogy nem értek hozzá, meg vegyek szemüveget.Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
Landro
tag
Jó cikk lett, grat.
-
CimbiX
aktív tag
Oh jaj, hol is kezdjem.
Nokia 920-am van, pontosan marcius 1 ota.
Gondok, amik nalam is jelentkeznek:
1. Telefon kikapcs.
2. Melegedes jatek közben.1: egy Nokia supportos felvilagositott, hogy ez sajna egy ismert hiba, Akkor jelentkezik, ha
a) nagyon rossz a tererö
b) latszolag jo, de megis ingadozik.Ez sajna szivas, de ez van, azt igerte, hogy a nyari update vegleg meg fogja ezt a problemat oldani.
2. Nincs Iphone5-öm, de 3 kollegamnak van. Sima netezesnel jobban melegszik, mint a Nokiam jatek (Geo Defense pl.) közben. Ehhez nem tudok mit hozzafüzni, talan tenyleg gyari bibis a geped.
Hogy a fenykepekkel mit müveltel, azt nem tudom, de hogy nalam nem ganyol igy a kamera, az tuti. Talan enyhe kezremeges? Ujabb gyari bibi? Passz.
Kep itt:
Megertem, hogy csalodott vagy, es a te telefonoddal en is az lennek. De a 920 ennel jobbat erdemel.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
válasz Napfénysüti #265 üzenetére
Én most Radarral tolom, gond nélkül, bár mondjuk annyi bajom van vele, hogy ha nem teszem Battery Saver-be nagyon gyorsan merül.
Ezzel most el leszek 3-4 hónapig kb.[ Szerkesztve ]
-
-
legiaap
félisten
válasz Napfénysüti #261 üzenetére
HTC 8X szerintem a legjobb választás ha valaki WP8-ast akar venni. Ha nem fogtam volna ki gyári hibásat, akkor még mindig azt használnám.
-
Napfénysüti
nagyúr
Sajnálom hogy nem jött be. Mondjuk 920-as Nokia nem kéne mert túl nagy dög de egy 820-ast vagy egy HTC 8X-et elfogadnék. Hejj emlékszem amikor még az i900 Omniát vettem tőled.
Més que un club!
-
NGA
addikt
Azért ha belegondolsz, az Apple-nek van 3 féle garanciális telefonja. Ezt sokkal könnyebb cserélni, és a szart visszaküldni valahova, hogy javitsák ki, mint kb 15 félét. Még azt is el tudom képzelni, hogy a foxconn-nak visszadobják a hibásokat, hogy nesztek, cseréljétek ki.
-
legiaap
félisten
-
NGA
addikt
Miért? Egy 100 milliós autót sem cserélnek, hanem javitják. Mi köze van az árhoz?
Egyedül az Apple cseréli azonnal. Ezt ki is használja sok ember. Én is ko fogom használni az iPad 2-essel, az utolsó héten beviszem, és kapok egy refurbished-et, ami olyan, mint az új.[ Szerkesztve ]
-
Béééla
őstag
válasz donceleger8 #243 üzenetére
mert egy nyilvánvalóan gyári hibás készüléket húz le a sárga földig
azért Logout, mert itt szabadon megírhatja az ember a hátulütőket is! Ha MINDENKI csak ajnározná a telefonokat és elhallgatná a hibákat, sose lenne belőle reális kép.
És egyszer valakinek el kell kezdeni a hibákat is leírni, abból születnek rosszabb esetben a flame warok, jobb esetben a megbeszélések, hogy mennyire általános a hiba.Nekem pl. most két készülék fordult meg a kezeim között: Galaxy mini 2 és Nexus S, hát finoman fogalmazva egyikkel sem vagyok kibékülve! Nemsoká rászánom magam, hogy cikket varázsoljak belőle. Igaz, egyik sem up-to-date telefon, de amit a Samu művel velük, az pofátlan.
Bélabá
-
legiaap
félisten
A véleményemet akkor és ott mondom el, ahol akarom.
A cikkem elejét olvastad amúgy?
Abban leírtam, hogy kinek ajánlom a cikket és kik kíméljenek meg az ehhez hasonló hozzászólástól.
Megírtam a cikket ha tetszik neked, ha nem. Ez ellen hiába lézengsz nem tehetsz semmit.
Nem adtam tanácsot, nem beszéltem le senkit, nem aláztam földig, TÉNYEKET ÍRTAM LE!
Lehet neked nyilvánvaló de nekem nem.
Amúgy meg ma vittem vissza Nokia Care-ba. Gyakorlatilag le sem szarták a bajom. Nem cserélték ki újra, hiába panaszkodtam. Arról nem is beszélve, milyen körülmények közt dolgoznak. Telefon alkatrészek mindenhol szétszórva. És az asztalon volt 6-7 db 920 kb. És mondta is a csávó, hogy minden nap 3-4-et legalább vissza hoznak. Akkor mos mi van?Amúgy meg már nem is emlékszek mikor írtam a 920 topikjába (a mai hsz-emet leszámítva). Szóval ennyit arról, hogy panaszkodok.
És ha te meg csak ezért jöttél ide, hogy ezt hangoztasd állandóan, akkor te sem vagy különb.[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
engem sikerült elbizonytalanítania...
-
donceleger8
őstag
válasz HawerKing #242 üzenetére
Most tényleg azért kell neki gratulálni, mert egy nyilvánvalóan gyári hibás készüléket húz le a sárga földig, ahelyett hogy visszavitte volna és garanciába cserélték volna? Ehelyett itt, a teló saját topikjában is folyamatosan panaszkodik olyan dolgokkal amik másnál nem jelentkeznek és most még cikket is írt, hogy biztosan többen észrevegyék mintegy offenzívát indítva a készülék ellen. A gyanútlan leendő tulaj meg ez alapján dönt. Persze véleménye lehet, de ezt meg is tette a teló saját topikjában, ezt a cikket már túlzónak találom.
Én inkább ahhoz gratulálnék neki, hogy inkább szenvedett, mintsem kicseréltette volna.Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
-
Syl
nagyúr
válasz Evil Snowman #236 üzenetére
Nem a képernyőmentést hiányolta, hanem a PH hozzászólás író ablak "linkesítőjét".
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Kis helyesbítés - ha valaki írta már, akkor sry nem volt időm végigolvasni az összes kommentet. Képernyőkép készítés lehetséges a 920-al is.
Bekapcsoló gomb+Windows gomb egyidejű megnyomása és kész isA tesztet köszönöm! Sok újdonság számomra sem volt benne, mivel közel fél évig "éltem" együtt egy 920-al. . 2 hete cseréltem le egy Optimus G-re.
[ Szerkesztve ]
-
donceleger8
őstag
Ez a cikk alapján egyáltalán nem érdemes eldöntetni ennek a telefonnak a vásárlását!
Több itt szereplő, nem létező hibával is találkoztam, illetve a képek minősége sem ilyen szar!
Sajnos kifogott egy selejtes példányt, de ilyen bármilyen márkában előfordulhat, ez alapján nem jó ítélni.Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
kill3r23
csendes tag
Sok ezer 820 fordult meg a kezembe, ha ez kérdés a válaszodra, gyári hibát tekintve, én egy ilyen problémával sem találkoztam..de természetesen más gyárakba kitudja volt-e ilyen...esetleg mérethibás lehet az akksid, ha van ismid akinek 820-a van kiprobálhatod...
Más: szerinted egy szalámi gyárba, minden egyes darab felvágottat megkóstolnak?
-
Gusztáv
addikt
válasz marositech #225 üzenetére
Csak azt ne feledd el, hogy ez egy konkrét telefonról a tapasztalat, így a megbízhatóságról ebből nem lehet következtetéseket levonni.
Mi most váltunk céges szinten WP8-ra, így az elmúlt időben megfordult a kezeim között 820, 920, 8X, Ativ S. Ebből a 2 Nokiát használtam hosszabb ideig, a többit a kollégák nyúzták. A cikkben szereplő problémák közül nálam csak az indokolatlanul gyors merülés jelentkezett talán 2x a 3 hónap alatt, gyanúm szerint ez akkor jön elő, ha a mobilhálózat gyengélkedik. A 920-as fényképezőgépétől én is egy kicsit többet vártam, kicsit sokat mos a szoftver a részletekből. A melegedés szerintem tejesen átlagos, 2,5-óra játéktól kb az összes csúcskészülék felmelegszik. Én a 920-al csináltam 50 perces FHD videót, és közben max langyos lett. Az akksi szerintem bőven átlagos, óvatos használattal hozza a 1,5-2 napot, persze ha sokat nyüstölöd, akkor le lehet meríteni egy nap alatt is, de kb ez is igaz az összes mostani okostelefonra, ami nagy kijelzős meg erős SOC van benne. A 920 T-s tesztkészülék, szóval biztos van már pár hónapos, meg volt is nyúzva rendesen.De hogy ne csak jót írjak, a 920 úgy néz ki épp most adta be a kulcsot, mert elindítottam az Alaphelyzetbe állítást, és több órája csak pörögnek a kis fogaskerekek, de nem történik semmi .
Laci
-
marositech
senior tag
Nagyon tetszik a cikk!
Ezért nem olvasok mobilarenat...(igen vállalom érte a büntetésem...)
Pedig WP8 felé szemezgetek. (i5-ösöm van nincs panaszom)
Ez egy tiszta, igazságokkal teli cikk és én meg szomorú vagyok.
Hajrá!Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)
-
Szergely83
tag
-
legiaap
félisten
válasz Szergely83 #220 üzenetére
Na ez az ami nem igaz. Minden fényképezés elött megtörlöm. De nézd meg a többi fotóm is. A többsége ilyen minöségü. A fotós topikba az összes Lumia képei mosoda, kivétel nélkül.
NGA:
Mi is aza 4 ujjas idétlenkedés? Azt nem tudom. Amúgy engem is idegeít, hogy csak egy album van. Lehet létrehozni újat, meg rendszerezni a képeket meg törölni is egy feltétellel. A camera roll albumból ha törlöd eltünik onnan is a kép ahova másoltad.[ Szerkesztve ]
-
Szergely83
tag
Az összehasonlító fotón ordít a "normál" képről, hogy maszatos a kamera, nem lett megtörölgetve. 620-am van, ismerős a jelenség. Persze azt is fel lehet róni hibának, hogy fotózás előtt nem árt tisztítani a kamerát
-
NGA
addikt
Ha már az ios-nél tartunk, itt is van egy csomó bosszantó dolog:
Képeknél nincs alkönyvtár. Azaz ha pl szeretnék olyat, hogy a családi fotók könyvtárba gyermekenként, vagy évenként külön mappát lássak, ilyen nincs
Ha kikapcsolom a szövegjavitást, ami cserélgeti a szavakat és sokszor baromi zavaró, akkor a bill felett nincs javaslat.
A levelezőben a google fiokomat mindig kézzel kell frissitenem. Nincs push vagy miafranc
Nincs alapértelmezett böngésző váltás, a levelező safarit hoz be
Facebook app saját böngészőt tol a képembe.
Sok programnál a vezérlőikonokat találgatni kell mit csinál
Nincs vissza gomb, csak ez a 4 ujjas idétlenkedés
Nem lehet törölni képeket, csak azt amit fotoztam. Csak ha rákötöm egy gépre
Szóval minden rendszernek vannak hiányosságai
-
addikt
Egyrészt az ár/érték aránya miatt, másrészt meg sok Microsoft-os kötődésem van és valahogy az alma mindig olyan ellenség kategória volt. Persze hülyeség az egész, de sokunknál így van ez mindkét oldalon. Most viszont több mint 2 év WP nyűglődés után, kezdem értékelni az iPhone-t.
[ Szerkesztve ]
-
kill3r23
csendes tag
Szervíz dolgokba nem látok bele, fogalmam sincs miért olyan hosszú a folyamat....ezt talán egy szervízes tudná megválaszolni...
A lötyögős akksira meg akkor tudnék valamit mondani ha látnám, van az akksi alatt egy fül ami fogja és tartja az akksit, esetleg annak a sérülése okozhatja a lötyögést...de látnom kellene hogy megmondjam... -
jeni
félisten
válasz kill3r23 #210 üzenetére
mint magán véleményed alapján a Nokia Lumia 820 aksija ha lötyög az most gyári hiba vagy sem?
mert ennek sem szabadna átcsúsznia az ellenőrzéseken! nem 1 darabról beszélek hanem több 1000 db-ról van szó és emiatt leadva miért kell 3-4 hetet várni a szervizelésre? ami 2 perc alatt meg lenne annak kicserélése! mi ez ha nem hanyagság?
mert ha csak 1 darabról lenne szó, netalán 10db-ról az még nem vészes. de ugyanúgy gondok vannak a vissza jelzések alapján a 920-s telókkal amiket elég sűrűn visznek vissza HW hibákkal,ugyanúgy a 820-s telcsiket amik aksin kívül más hibájuk is van.ahogy olvasom a kommenteket,sokan emiatt váltanak vissza az androidra,a Nokia megbízhatatlansága miatt.
nem lehet,hogy valamilyen módon van valami eladási szerződés a Microsoft céggel,hogy ennyi és ennyi darabot kell eladni,(B)bármi áron(/B),hogy a WP rendszer életképes legyen?[ Szerkesztve ]
-
kill3r23
csendes tag
Jó hogy én Nokia gyárban dolgozom!
Minőség ellenőrzéssel kapcsolatosan!
Érdekes olvasni itt a kommenteket!Sok mindenről mesélhetnék, de nem teszem...de ha tudnátok hogy a Nokia mit meg nem tesz azért hogy a lehető legjobb minőséget "kapjátok", elképednétek!
Szűk keresztmetszet meg mindig van, minden gyártónál és minden telefonnál.....Más: javitsatok ki ha tévedek, de mondjuk sárga lumia920hoz tudtommal sárga headset jár...
Vagy a töltő volt a gond?Másik dolog így allesbe, ami a 920ba nem tetszett az a 925-be fog, szerény véleményem szerint
-
simonzé
addikt
Nagy a minőségi szórás??? 530 Fontért? Villámgyorsan kapna egy vastag piros X-et a kis nevére a listámon - már ha valaha rajta lett volna.
Az olyan gyártás, ahol a kimenet többféle lehet, az nincs irányítás alatt. Ne viccelj már, ennél már a ZTE, meg a Huawei is jobb - meg is előzték szépen a Finneket.R.I.P. Nokia
I don't fit in. I fit out.
-
-
Lavar
aktív tag
Jó cikk!
Én pár hónapja gondolkoztam wp (L800) és droid (L9) között, s így utólag jól döntöttem, hogy az eszemre hallgattam és nem a szívemre (ugyanis az L800-nak leginkább a külseje vonzott), 2 éves hűségre vettem volna mindkettőt, hosszabb távra pedig mindenképp jobban jártam a droiddal. De mikor megvettem már úgy voltam vele, hogy 2 év múlva ha lejárt a hűség tuti WP-re nézek, mert alapból bejön a rendszer, a csempe, a gyorsaság meg minden, hát majd meglátjuk, mi hol fog tartani akkor. Ilyen fejlődés mellett ahogy most a mobil piac megy, nem tudnám megmondani mi lesz. De azért szurkolok a wp-nek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Plazma TV topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Politika
- Kuponkunyeráló
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- Külpolitika
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Új Garanciális RGB Gamer PC//I5 12500, 16GB 3200MHZ, RX 6600XT, 240 és 512GB SSD Használatra készen!
- I5 10600KF, RTX 3060 12GB, 32GB DDR4
- Lenovo B50 i3-5050U 6GB 256GB SSD
- Dell OptiPlex 3020 SFF PC / 8 GB RAM / i3-4170 / 128 GB SSD / WiFi / Windows 11 Pro
- High End Nad M50 hálózati zenelejátszó Streamer
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest