- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Béééla
őstag
válasz
donceleger8 #243 üzenetére
mert egy nyilvánvalóan gyári hibás készüléket húz le a sárga földig
azért Logout, mert itt szabadon megírhatja az ember a hátulütőket is! Ha MINDENKI csak ajnározná a telefonokat és elhallgatná a hibákat, sose lenne belőle reális kép.
És egyszer valakinek el kell kezdeni a hibákat is leírni, abból születnek rosszabb esetben a flame warok, jobb esetben a megbeszélések, hogy mennyire általános a hiba.Nekem pl. most két készülék fordult meg a kezeim között: Galaxy mini 2 és Nexus S, hát finoman fogalmazva egyikkel sem vagyok kibékülve! Nemsoká rászánom magam, hogy cikket varázsoljak belőle. Igaz, egyik sem up-to-date telefon, de amit a Samu művel velük, az pofátlan.
-
legiaap
félisten
válasz
A véleményemet akkor és ott mondom el, ahol akarom.
A cikkem elejét olvastad amúgy?
Abban leírtam, hogy kinek ajánlom a cikket és kik kíméljenek meg az ehhez hasonló hozzászólástól.
Megírtam a cikket ha tetszik neked, ha nem. Ez ellen hiába lézengsz nem tehetsz semmit.
Nem adtam tanácsot, nem beszéltem le senkit, nem aláztam földig, TÉNYEKET ÍRTAM LE!
Lehet neked nyilvánvaló de nekem nem.
Amúgy meg ma vittem vissza Nokia Care-ba. Gyakorlatilag le sem szarták a bajom. Nem cserélték ki újra, hiába panaszkodtam. Arról nem is beszélve, milyen körülmények közt dolgoznak. Telefon alkatrészek mindenhol szétszórva. És az asztalon volt 6-7 db 920 kb. És mondta is a csávó, hogy minden nap 3-4-et legalább vissza hoznak. Akkor mos mi van?Amúgy meg már nem is emlékszek mikor írtam a 920 topikjába (a mai hsz-emet leszámítva). Szóval ennyit arról, hogy panaszkodok.
És ha te meg csak ezért jöttél ide, hogy ezt hangoztasd állandóan, akkor te sem vagy különb. -
válasz
engem sikerült elbizonytalanítania...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az egyik legjobb, és egyben legrosszabb telefonom a Lumia 920; de gyári hibás vagy szimplán ilyen...?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Renault, Dacia topik
- Le Mans Ultimate
- Milyen NAS-t vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Garmin FENIX 8 51mm AMOLED Sapphire, karbonszürke DLC titanium, fekete/sötétszürke szilikon szíjjal
- AKCIÓ! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest