Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT.hu témák
- Jack Hunter: Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
mindenképp menj el, mert... nem vagyok jogász, nem értek hozzá, de amiket itt leírtál nálam bőven büntetendőnek számítanának. nem kislány, 22 évesen már odamegy, és azt csinál, amit akar.
és legfeljebb csúnyán nézhetnek a szülei, ha nem tetszik nekik. de ennyi(persze pont én beszélek, aki nem aludhat együtt a 20 éves Barátnőjével, mert a lány szülei még 2 év után sem engedik. de mi azért szerencsére nem tartunk itt, ahol ti)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
lo Van egy lány, akivel másfél hónapja vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást. Tényleg, nem is hittem volna, hogy ilyen...
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xr 64GB, Akku: 93%, Megímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xr 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Yettel-es, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Garanciával!
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook X360 1040 G6 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest