- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- bambano: Bambanő háza tája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
Igen.
De szerelemben és háborúban mindent szabad.
lordfreyr: akkor értem. Szóval most ott tartunk, hogy meg van neked ígérve, hogy ha mégegyszer közétek állnak a szülők, bizisten odaköltözik hozzád. Csak nem értem, hogy ez miért nem megy ígérgetés és ilyen-olyan feltételek nélkül. Vagyis értem én, csak teszem a hülyét.
-
Rickazoid
addikt
Ezt már eljátszottuk, mielőtt hozzám költözött. Nem hinnék el, főleg, hogy akkor Barátnőmnek nem lenne más oka, hogy eljöjjön otthonról. (mármint biztos lenne, de sose engedik el csak úgy, folyton hívogatják olyankor is, hogy hol van és megmondják, hogy mikorra menjen haza.)
-
Jól van, azért ennyire borulátóan nem kell felfognunk..
Én is mentettem már meg a gaz szülők/gonosz férj karmaiból egy-két lányt (úgy látszik mindig kifogom a "nehéz eseteket"), bár azoknál nem voltak ilyen tragikus körülmények.
Még ha vége is lesz évek múlva (kihűl a láng, vagy hogy mondják), megéri.Lordfreyr esetében elsősorban a leányzó hozzáállásán csodálkozok. Igazán nem értem, mi köti a szüleihez. Jó, hát azon kívül, h normális esetben az embernek van családja, szülei, akiket nem utál, de a leírtak alapján ez már valahol nagyon régen el lett rontva. Itt már csak előremenkülni lehetne, de valamiért nem akar.
Remélem napok alatt megváltozik a véleménye, talán az a pszihológus tud rá hatni, h ne a szüleit válassza.
Jól megszívná az apja, h pont az, akinek a családjához kellett volna kötnie, az segített a távolodásban.
-
Rickazoid
addikt
Nagyon sok minden megfordult már a fejemben, de egyrészt az apja egy 195 centis nem épp keskeny lény és bár két év kyo után valami biztos ragadt rám, ez nem megoldás, másrészt igencsak nehezen úsznám meg, hogy feljelentsen utána + félek Barátnőmet is elveszíteném ilyesmivel.
Bőven kimeríti, de megmondták a rendőrök is, hogy Neki kéne feljelentenie az apját, mert nem avatkozhatnak bele, de Ő nem jelenti fel... Viszont ha ma nem jön el a megbeszélt találkozóra, mindenképp odamegyek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Robogó, kismotor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest