Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
Igen.
De szerelemben és háborúban mindent szabad.
lordfreyr: akkor értem. Szóval most ott tartunk, hogy meg van neked ígérve, hogy ha mégegyszer közétek állnak a szülők, bizisten odaköltözik hozzád. Csak nem értem, hogy ez miért nem megy ígérgetés és ilyen-olyan feltételek nélkül. Vagyis értem én, csak teszem a hülyét.
-
Rickazoid
addikt
Ezt már eljátszottuk, mielőtt hozzám költözött. Nem hinnék el, főleg, hogy akkor Barátnőmnek nem lenne más oka, hogy eljöjjön otthonról. (mármint biztos lenne, de sose engedik el csak úgy, folyton hívogatják olyankor is, hogy hol van és megmondják, hogy mikorra menjen haza.)
-
Jól van, azért ennyire borulátóan nem kell felfognunk..
Én is mentettem már meg a gaz szülők/gonosz férj karmaiból egy-két lányt (úgy látszik mindig kifogom a "nehéz eseteket"), bár azoknál nem voltak ilyen tragikus körülmények.
Még ha vége is lesz évek múlva (kihűl a láng, vagy hogy mondják), megéri.Lordfreyr esetében elsősorban a leányzó hozzáállásán csodálkozok. Igazán nem értem, mi köti a szüleihez. Jó, hát azon kívül, h normális esetben az embernek van családja, szülei, akiket nem utál, de a leírtak alapján ez már valahol nagyon régen el lett rontva. Itt már csak előremenkülni lehetne, de valamiért nem akar.
Remélem napok alatt megváltozik a véleménye, talán az a pszihológus tud rá hatni, h ne a szüleit válassza.
Jól megszívná az apja, h pont az, akinek a családjához kellett volna kötnie, az segített a távolodásban.
-
Rickazoid
addikt
Nagyon sok minden megfordult már a fejemben, de egyrészt az apja egy 195 centis nem épp keskeny lény és bár két év kyo után valami biztos ragadt rám, ez nem megoldás, másrészt igencsak nehezen úsznám meg, hogy feljelentsen utána + félek Barátnőmet is elveszíteném ilyesmivel.
Bőven kimeríti, de megmondták a rendőrök is, hogy Neki kéne feljelentenie az apját, mert nem avatkozhatnak bele, de Ő nem jelenti fel... Viszont ha ma nem jön el a megbeszélt találkozóra, mindenképp odamegyek.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Van egy lány, akivel másfél hónapja vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást. Tényleg, nem is hittem volna, hogy ilyen...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xr 64GB, Akku: 93%, Megímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xr 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Yettel-es, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Garanciával!
- Apple iPhone 12 64GB Akku: 100%, Használt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 7900X3D 32/64GB RAM RX 7900XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest