- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Apró megjegyzésként fűzném a Logitech Performance MX-hez (jómagam is ilyet használok), hogy én konkrét igénytelenségnek nevezném a mechanikus választógombot, mind kivitelezést, mind elhelyeztést illetően.
Először is, egy hangosan kattogó és az egér felszínéből állati magasan kiálló gombról van szó, ami ráadásul teljesen feleslegesen nagyon hosszan jár.
Másodszor is, a görgő mögötti elhelyezés egyszerűen abszurdum, mert egészen konkrétan szokást igényel az, hogy görgetés közben máshogy kell tartanod az ujjadat, különben könnyen bele lehet ütközni, ami már rövidtávon is hihetetlenül idegesítő tud lenni.Részemről használtam Revolution-t is, és azt kell mondanom, hogy a két egér közül én továbbra is azt tartom jobbnak - ehhez tenném még hozzá, hogy (véleményem szerint) a Revo dizájnban is veri a PMX-et, köszönhetően utóbbi eléggé piaci hangulatot adó krómhatású betétjének.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Tőzsde és gazdaság
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 17ACH6H - RTX 3060 / Ryzen proci / 17,3 144Hz sRGB kijelző / 16GB RAM / 2TB SSD!
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe SSD gar
- XFX Speedster SWFT 319 AMD Radeon RX 6800 16GB Garancia 2027-ig!
- Tökéletes ajándék! 150 ezerrel olcsóbban mint a bolti ár! 3ÉV GARI BONTATLAN MSI CYBORG 15 RTX 5060
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest