- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Apró megjegyzésként fűzném a Logitech Performance MX-hez (jómagam is ilyet használok), hogy én konkrét igénytelenségnek nevezném a mechanikus választógombot, mind kivitelezést, mind elhelyeztést illetően.
Először is, egy hangosan kattogó és az egér felszínéből állati magasan kiálló gombról van szó, ami ráadásul teljesen feleslegesen nagyon hosszan jár.
Másodszor is, a görgő mögötti elhelyezés egyszerűen abszurdum, mert egészen konkrétan szokást igényel az, hogy görgetés közben máshogy kell tartanod az ujjadat, különben könnyen bele lehet ütközni, ami már rövidtávon is hihetetlenül idegesítő tud lenni.Részemről használtam Revolution-t is, és azt kell mondanom, hogy a két egér közül én továbbra is azt tartom jobbnak - ehhez tenném még hozzá, hogy (véleményem szerint) a Revo dizájnban is veri a PMX-et, köszönhetően utóbbi eléggé piaci hangulatot adó krómhatású betétjének.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Ally
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- OLED TV topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Eljött a Messenger.com vége
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest