Hirdetés
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vulnrea
aktív tag
Régóta nem írt senki, de az előttem szólókhoz 5 évig bírta a Revolution MX Performance egerem és csak azért romlott el, mert Édesanyám leöntötte teával
akkor nem volt vicces, de 4 hónap után a kicsike feladta már...Új egér után néztem, megláttam az Apple "csúcsegerét" is ki is próbáltam egy ismerősömnél, egy kicsit futurisztikus és furcsa is volt a használata, de nagyon kényelmes volt a használata... én mégis a Logitech mellett pártoltam és megvettem az MX Performance utódját.
Kb. 2 hónapja használom boldogan, sokkal kényelmesebb a használata, igaz vettem hozzá egy bőr alátétet, mert ugye ehhez az egérhez már szerintem ez a legkevesebb
aztán elkezdett akadozni az egerem, mondom jézusom lehet, hogy bebuktam... 
Eszembe jutott, hogy túl messze van a gépem illetve a miniusb és lehet ez a gond, azóta pedig lám minden okés és továbbra is boldogan használom az egeremet. 3 év garancia jár hozzá, láttam 1-2 boltot ami csak 2 év garival árulja, de ezzel szemben is szerintem aki egy ilyen egeret néz magának az szerintem nem fog benne csalódni!!
Szeretek játszani is (Battlefield 3, Call Of Duty MW3 stb...) szóval ezzel sincs gond aki emiatt nem tud választani, Testvéremnek egy "ÜberGamer" egere van, de kényelemről szó sincs, használata kis idő elteltével egyáltalán nem kényelmes, egy picit gyorsabb, de szerintem az már felesleges... (parasztvakítás).
Nah ennyi a véleményem tömören!

-
Szintén köszönöm a cikket.
Sajnos engem annyiban érint a dolog, hogy 2 év után használhatatlan szintre esett vissza a bal egérgomb és az oldalsó görgő. A Logitech ingyen és bérmentve gyorsan küld egy másik egeret, ami már sajnos egy Performance MX lesz. Nekem pl hiányozni fog a smartshift+ a 2. görgő, de jelen helyzetben nem sok választásom van.
-
Süvi
őstag
Hello!
Köszönöm a cikket, nekem nagyon időben jött! Két nappal a cikk megjelenése előtt Excel közben elkezdett kicsit "furán" viselkedni a bal gombom. Örültem, hogy a cikk leírta, hogy sorozathiba. 2007.07.24.-én vettem az egeret. Felhívtam az ügyfélszolgálatot és felajánlottak egy Performance MX-et cserébe. Természetesen elfogadtam
(Az ügyfélszolgálat hozzáállása előtt le a kalappal
miután megjött az új egér fel is hívtam őket és megköszöntem nekik
)Sztem a Revo minőségibb volt (kicsit műanyag az új a régi után), bár a két egér összegyúrásából lehetne egy tökéleteset csinálni.
Köszi még1szer a cikket!
-
GrG1210
aktív tag
Hali , nekem G500 egerem van egy Razer exactmat egérpadon használom , és máár nem siklik úgy ahogy régen , és nemtudom hol tudnék hozzá csúszótalpakat venni , a G5-ösé pedig pont nem jóó alá.
-
Avicularia
veterán
válasz
Kokkantas
üzenetére
Nekem is megérkezett az egér.Hát mit mondjak.Az mx revo 100x jobb volt.A gombok valahogy nagyon bénán vannak elhelyezve,a görgő mögötti gomb meg valami katasztrófa

Ilyennek képzelek el egy 100 forintos kínai piacos egéren egy gombot
Futárt is 10 percen keresztül irányította a barátnőm telefonon,hogy idetaláljon,biztos nincs gps.Bár ehhez a logitechnek semmi köze.
Elsőre csalódás nagyon ez az egér,próbálok vele megbarátkozni,de nem tudom,hogy fog-e menni. -
Kokkantas
senior tag
Megérkezett az egér. Hát... érdekes. A zoom gomb túlságosan közel van a másik 2 gombhoz, és sokszor előfordul,h a zoomot nyomom meg a vissza helyett. Valamivel lehetne alacsonyabb is. Számomra a VX revolution kényelmesebb volt, igaz az noti egér. Ja és a bal gombja nyikorog lenyomáskor, valahol 2 műanyag rész összeér.
-
nyunyu
félisten
válasz
Avicularia
üzenetére
Hiaba veszed 3 ev garival, ha egyszer 1 ev utan felszivodik a ceg, ahol vetted.
Legalabbis en igy jartam a korabbi Logitech forgalmazo nagykerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- VGA kibeszélő offtopik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
akkor nem volt vicces, de 4 hónap után a kicsike feladta már...

miután megjött az új egér fel is hívtam őket és megköszöntem nekik