Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreenAtis
tag
Nah felhívtam a központot. Bediktáltam az adataimat, elmondtam a sztorimat hogy a harmadik ugyanolyan szériás egerem ment tönkre, és elnézést kértek, bekérték az egér adatait, majd mondták hogy akkor garanciába küldenek egy újat, és elnézést kértek mert kb két hét mire megkapom. Nem kértek számlát, nem kérték szétvert képet, nem kérték a régi egeret semmi, csak küldenek egy újat. Le a kalappal. Logitech KÖSZÖNÖM! Külön pozitívum hogy a srác kérdezte hogy milyen oprendszerrel használom, és mondtam hogy Snow Leoard, és nem kérdezett vissza hogy az mi, hanem valószínű képben volt.
Köszi mégegyszer a cikket meg az elérhetőséget.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Kis történet arról, hogy milyen az igazi "support" egy komoly vállalatnál.
- DUNE médialejátszók topicja
- Sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Túraautó topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Politika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest