Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreenAtis
tag
Nah most megjött a levél hogy postázták az új egerem. Kiváncsi vagyok mikorra ér ide.
-
GreenAtis
tag
Nah felhívtam a központot. Bediktáltam az adataimat, elmondtam a sztorimat hogy a harmadik ugyanolyan szériás egerem ment tönkre, és elnézést kértek, bekérték az egér adatait, majd mondták hogy akkor garanciába küldenek egy újat, és elnézést kértek mert kb két hét mire megkapom. Nem kértek számlát, nem kérték szétvert képet, nem kérték a régi egeret semmi, csak küldenek egy újat. Le a kalappal. Logitech KÖSZÖNÖM! Külön pozitívum hogy a srác kérdezte hogy milyen oprendszerrel használom, és mondtam hogy Snow Leoard, és nem kérdezett vissza hogy az mi, hanem valószínű képben volt.
Köszi mégegyszer a cikket meg az elérhetőséget.
-
GreenAtis
tag
Hi. Hol lehet elérni ezt a supportot? Milyen számon? Beszélnek magyarul? Van egy Mx1100 egerem már ez a harmadik. Legutóbb kb 4 hónapja cserélték garban, görgöhalál miatt, elő garanciális csere is amiatt volt. Viszont ahonnan vettem nagyker az időközben tönkrement, és most nem tudom hova visszavinni. Már gondoltkoztam hogy veszek helyete egy Performance Mouse MX-et de igazábol a sorozatos görgőhalált leszámítva imádom ezt is. Jó lenne ha le lehetne garanciázni. Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Kis történet arról, hogy milyen az igazi "support" egy komoly vállalatnál.
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest