Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macei
tag
Egy korszak lezárul. Eddig bírta a Logitech G502 Proteus Core. Nekiállt dupla-klikkelni. Hiába cseréltem mikrokapcsolót benne(4-szer), egy időre abbahagyta majd újból kezdte.
Több mint 4 éve nyüstölöm és abszolút meg vagyok/voltam vele elégedve. A kétoldali gumírozásról eltünt a minta, de továbbra sem foszlik.
Utódját már megrendeltem, egy Logitech G502 Hero úton van.
Remélem az új érzékelővel nem lesznek problémák(legalább 4 évig).Köszönöm mindenkinek aki szánt a véleményemre 5 percet.
-
Macei
tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
1-2 éve én is így voltam vele. De aztán rájöttem hogy másra nem nagyon van időm így hobbim lett a gépezés. Ha így nézem egész olcsó hobby, évente max 80-100e visz el.
-
Macei
tag
SS 5H/v3-at próbáltam barátomnál, ujjonnan vette engem meg érdekelt mit tud, úgyhogy át ugrottam hozzá hadd dicsekedjen. Igazad lehet a mikrofon búgás lehet földhiba is. Nem tetszett még hogy kell mellé egy normális hangkártya gépbe + 10 ezrekért.
Most néztem az árakat eddig nem is érdekelt. Hát saját pénzből biztos nem vennék. Lehet hogy hiba de ennyi pénzért inkább veszek egy kevesebb tudásút a nagymárkáktól. Ez személyes vélemény. A dizájn sem jön be.
És abból a szempontból meg nem adok az internet huszárok szavára hogy mire költsek ennyi pénzt. A baráti köröm adja az infót, fizikailag meg tudom nézni, ki tudom próbálni és ha még 1 év múlva is működik, esett az ára plusz nekem pont tönkrement az aktuál akkor esek gondolkodóba. Nekem az nem elég hogy 1 hónapig pöpec, 3 hónap mulva kissebb bibik, fél év mulva K.O. Szolgáljon ki évekik
Ezért is féltem a Logitech G502 megvételekor, mert senki semmit nem tudott mondani róla. (csak hogy ne legyen off)
-
Macei
tag
Látatlanban sosem velemenyezek semmit.
A genius cavimanus fulesem fél év után ledobta a jobb oldalt és rá 2 hónapra neki állt sercegni a hangero poti. Egyik hiba sem garanciális. És sosem dobaltam megvan a maga nyughelye. Haverom genius gila egere meg szintén fél év után mikrokapcsolos lett.(nem tudom hogy bánt vele )
A steelseries, ozone és társai valóban ismeretlen terulet, főleg a régi motorosknak, de volt a fejemen ss fules és még a geniusnal is rosszabb élmény volt. Az átlag hangminoseg mindkettonel megvolt de amikor recseg, nyekereg, nyikorog miközben mozgatom a fejemet azt nem tudtam elviselni. Az ss fules ilyen, meg kegyetlenül bugott a mikrofon miközben beszeltem. Egeret meg 1x fogtam a kezemben. Szerelési hezagoknal szinte sorjás volt, és egyéni ugyan de nem ált kézre.
A logitech sem egyből lett prémium márka. Belőlük sem azonnal lesz. Attól nem lessz valami minőségi mert csicsas neve van, változatos a design, és drága.
-
Macei
tag
Igen szerintem van a 3 gyártó (Razer, Roccat, Logitech) ezeknek elég komoly fan tábora van, és elég komoly versenytársak. Ha perifériát veszek csakis tőlük.
A tesoro, trust steelseries, meg a genius próbálkozásai nevetségesek.
A nagyoktól lesnek ez rendben van, de a minőség az nagyon hiányzik, szoftver és hardver szinten. Mindegyik teszi a dolgát egy darabig, Mellesleg a tesoro sztem undorító egereket ad ki. -
Macei
tag
Hát nem tudom. Azért a minimum az hogy tartós legyen. Lehet 10e ft egy egér ha egy bizonyos réteg keze alatt fél év után tönkremegy a mikrokapcsolo. A dpi-t az nem vitatargy mert aki koromfogassal használja fullhd mellett annak kell. Egyébként a low-sens-es gamereknek meg a magas gyorsulas kell az meg csak úgy megy ha magas felbontast figyel alacsony sebessegen hogy legyen ideje kirtekelni.
Gondolom én.Nincs is annál idegesitobb mikor téved, kihagy.
Milyen egered van ha szabad kérdezni. -
Macei
tag
A 12e DPI egyenlőre parasztvakítás de annó a 8000 is az volt most meg már szinte alap (majd a 24K-nál lesz értelme
) Az arany USB-nek sztem sincs értelme csak akkor ha az alaplapi is aranyozott. De azért szemet bántó hogy 25k-ért arany véget nem kapunk.Régóta megy a vita hogy mi kell a profiknak, máshol is. Sose lesz tuti válasz.
Részemről soha nem csíptem az ész nélküli Quake és társai kategóriájú játékokat. Mindigis a Half-Life szintű lövöldéket szerettem ahol még volt történet és gondolkozni is kellett. Mivel ezek kihaltak mára egyre többet megyek haverokkal kooperációban pl BF3, Splinter Cell, meg minden ami csapatmunkára ösztönöz, ha éppen nincs senki akkor open world játék.
Szóval nem vagyok egy profi gémer ezek szerint, de merem állítani hogy jobban élvezem a játékokat mint a "profik".
Remélem nem sértek meg vele senkit, de az egér súlya szerintem divathóbórt. Az a gyanum hogy a profik között ez is egy versengés (bibibííí az én egerem 107gr a tied meg 108. Na és???
Volt könnyű egerem, próbálgattam különféle reflexes játékokban (CoD4, Quake Live) és nem bírtam megszokni. Az m8000x-be is belepakoltam az összes súlyt.
Ez kényelem kérdése.Köszönöm a véleményeket. Az első cikkem volt ha lesz alkalom írok még.
-
Macei
tag
Azt nemtudom hogy ezekben milyen a görgő elektronika, de régen optokapus volt mindegyik.
Ezek megfelelően koszos, szállóporos környezetben (gondolok itt a panelporra pl) simán meghülyülnek pár hónap után.Egyszer volt nálam egy MX1000-es az még optokapus volt. Ezeket szépen ki lehet takarítani. onnantól megint működik. Hacsak azóta nem volt technológia váltás.
-
Macei
tag
Hát az a helyzet volt már szerencsém olyan egérhez is amivel kb 15 perc játék után beállt a csuklóm, ez volt a Saitek Cyborg R.A.T. 5 annó 15000Ft-ért használtan.
Sok egeret lehet találni 20-25e ft-os kategóriában Razer Taipan, Roccat Kone XTD. Saitek RAT, Genius Gila, és még sorolhatnám.
Hatalmas dilemma volt mit vegyek, a legtöbb egér kép alapján claw grip-re van kitalálva, mindegyik olyan kis mütyürnek néz ki, egy-két Razer egeret leszámítva, ez nem az én stílusom én palm grip-es vagyok, és a legtöbb Logitech egy szép nagy gombóc, ezért hajlottam feléjük, még a kone xtd-vel szemeztem, nem is tudom miért vetettem el.
Elötte Gigabyte M8000x volt, elötte pedig egy m6800x. ilyen formákat kerestem egy magasabb kategóriában. ennek ellenére szerencsés mellényúlás volt a G502. Nem az amit kerestem, kicsit jobb annál.
Én 4 egérben nyírtam már ki a jobb gomb mikrokapcsolóját kiváncsi leszek ez meddig bírja. Mindenesetre ha bedöglik akkor nem fogok lemondani róla inkább kicserélem. 1 hónapja van nálam és semmi pénzért nem cserélném le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen monitort vegyek?
- Spórolós topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Kompakt vízhűtés
- Futás, futópályák
- Mini PC
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Az arany USB-nek sztem sincs értelme csak akkor ha az alaplapi is aranyozott. De azért szemet bántó hogy 25k-ért arany véget nem kapunk.