- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Amikor reggek nem indul az autó, küzdelem az ólomszulfát ellen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
janeszgol #33 üzenetére
Nincs blogom, a miért világos számodra.
Leírtam többször, csak nem tudom átadni egykönnyen az én gondolkodás módozatomat...A lényeg, ÉN TUDOM mit akarok venni, és mire van igényem, ergo az összes reklám számomra o-val egyenértékű, akkor minden ezzel elköltött pénz 0-ra redukálódik az én szemszögemből, ergo amikor valamit megveszek az értekének x%-a gyakorlatilag a kukába megy(az összes hirdetési újság ott végzi egyenesen a postaládából kerül oda). A koncepció másik fele amit felhoztál, részben igaz, részben nem. Pl a PH is rendelkezik papíron több 10E olvasóval, ha jól sejtem. Hányan járnak fel napi/heti szinten? Egyből más a kép...
Vagyis a hirdető, jóhiszeműen megnézi a tárhely naplót, és latja 5000E kattintás naponta, igen de kb 500 embertől jön....
Ezekre a dolgokra gondolok...
Es kb 2-3 oldalt látogatok rendszeresen, de a felvetés maga mar ott hibás, hogy az újságot is meg kellett venni, és meg is vettek az emberek nem?
Vagyis át bazsalintottak az embereket azzal, hogy most ingyen híreket kapnak, amikor nem is, és gyakorlatilag többet is kell fizetni érte....Vagyis megnézed pl ahol én lakozom( Ausztrália), nem tökéletes hely, DE
10% az afa
kb 20% adot fizetekEs a maradékot ÉN döntöm el mire költöm, ha akarom veszek Egészség biztosítást, ha akarom kötök felelősség biztosítást az autómra, ha vállalkozok, nincs minimális kötelező költség havonta/évente az állam fele.
Vagyis, ne mások döntsék el mit hogyan akarnak elosztani.... mert SZVSZ a reklámpiac nagyon is torzítja a piacot nagyon sok dolog miatt. Remélem belátod miért írom ezt, és egyetértek az én megoldásom sem tökéletes, de valami változást kellene eszközölni, mert mar TE is latod, hogy milyen irányba tart ez a folyamat
Ezert fizettem elő, meg a teknős képért
na jó csak a teknős képért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ez nekem nagyon hiányzott, hogy ide is bekerüljön ez a szuper...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest