- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
Ennyit a "a Linux már egyszerűbben telepíthető a Windowsnál, csak pár kattintás, szinte csak okézni kell és fent van" propagandáról. Nekem nem így tűnt.
Az pedig, hogy a dvd-re kiírva nem lehetett telepíteni, nagyon gáz. Nem azt kell nézni, hogy ki használ már olyat, (nekem van) hanem hogy ott van a lehetőségek között, csak éppen nem működik. Itt olvastam, hogy
(#5) zoltanz "nem lehet eltávolítani a PulseAudio-t mert viszi magával az ablakozót"
A Linuxnál is van ilyen? Na, akkor tényleg nem is annyira más ma már, mint a Windows..
Különben kiváncsi lettem erre a programra, és mivel állítólag létezik windowsra is, le akartam tölteni, de csak a szokásos linuxos nyakatekert logikátlan bullshitet találtam. Meg tudná nekem valaki mondani, hogy itt hová kattintsak ahhoz, ha egy működő windowsos verziót szeretnék letölteni?? [link]
Szerkezeti függőségek, és futtatási függőségek? Most komolyan? Én mondom, a linuxosoknak van egy kis bekattantságuk a dolgok bonyolítására, ahelyett, hogy egyszerűsítenék azokat.Ez pedig a PH egy újabb gyöngyszeme:
El akartam küldeni ezt a hsz-t, erre kiírja, hogy be kell lépjek. Oké, megtörtént, de a hsz szövege ilyenre változott: [kép]
Ki kellett másolnom jegyzettömbbe, ott a replace funkcióval kicserélni minden + jelet szóközre, aztán visszamásolni ide. De először be volt kapcsolva a word wrap, úgy szétszedte az egészet szavakra, minden szó egy új sor volt. Tördelés kikapcs, úgy már jó lett. Különben a múltkor meg írni tudtam hsz-t egy lezárt fórumba, illetve nem tudtam elküldeni, de a szerkesztés azért még ment. Aztán kiírja, hogy ehhez nincs erőforrásom Ja, ja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Amatőr csillagászat
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- EAFC 26
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4515, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Az pedig, hogy a dvd-re kiírva nem lehetett telepíteni, nagyon gáz. Nem azt kell nézni, hogy ki használ már olyat, (nekem van) hanem hogy ott van a lehetőségek között, csak éppen nem működik. Itt olvastam, hogy