- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Arc összefoglaló szerkesztés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
Ennyit a "a Linux már egyszerűbben telepíthető a Windowsnál, csak pár kattintás, szinte csak okézni kell és fent van" propagandáról. Nekem nem így tűnt.
Az pedig, hogy a dvd-re kiírva nem lehetett telepíteni, nagyon gáz. Nem azt kell nézni, hogy ki használ már olyat, (nekem van) hanem hogy ott van a lehetőségek között, csak éppen nem működik. Itt olvastam, hogy
(#5) zoltanz "nem lehet eltávolítani a PulseAudio-t mert viszi magával az ablakozót"
A Linuxnál is van ilyen? Na, akkor tényleg nem is annyira más ma már, mint a Windows..
Különben kiváncsi lettem erre a programra, és mivel állítólag létezik windowsra is, le akartam tölteni, de csak a szokásos linuxos nyakatekert logikátlan bullshitet találtam. Meg tudná nekem valaki mondani, hogy itt hová kattintsak ahhoz, ha egy működő windowsos verziót szeretnék letölteni?? [link]
Szerkezeti függőségek, és futtatási függőségek? Most komolyan? Én mondom, a linuxosoknak van egy kis bekattantságuk a dolgok bonyolítására, ahelyett, hogy egyszerűsítenék azokat.Ez pedig a PH egy újabb gyöngyszeme:
El akartam küldeni ezt a hsz-t, erre kiírja, hogy be kell lépjek. Oké, megtörtént, de a hsz szövege ilyenre változott: [kép]
Ki kellett másolnom jegyzettömbbe, ott a replace funkcióval kicserélni minden + jelet szóközre, aztán visszamásolni ide. De először be volt kapcsolva a word wrap, úgy szétszedte az egészet szavakra, minden szó egy új sor volt. Tördelés kikapcs, úgy már jó lett. Különben a múltkor meg írni tudtam hsz-t egy lezárt fórumba, illetve nem tudtam elküldeni, de a szerkesztés azért még ment. Aztán kiírja, hogy ehhez nincs erőforrásom Ja, ja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest