- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
Ennyit a "a Linux már egyszerűbben telepíthető a Windowsnál, csak pár kattintás, szinte csak okézni kell és fent van" propagandáról. Nekem nem így tűnt.
Az pedig, hogy a dvd-re kiírva nem lehetett telepíteni, nagyon gáz. Nem azt kell nézni, hogy ki használ már olyat, (nekem van) hanem hogy ott van a lehetőségek között, csak éppen nem működik. Itt olvastam, hogy
(#5) zoltanz "nem lehet eltávolítani a PulseAudio-t mert viszi magával az ablakozót"
A Linuxnál is van ilyen? Na, akkor tényleg nem is annyira más ma már, mint a Windows..
Különben kiváncsi lettem erre a programra, és mivel állítólag létezik windowsra is, le akartam tölteni, de csak a szokásos linuxos nyakatekert logikátlan bullshitet találtam. Meg tudná nekem valaki mondani, hogy itt hová kattintsak ahhoz, ha egy működő windowsos verziót szeretnék letölteni?? [link]
Szerkezeti függőségek, és futtatási függőségek? Most komolyan? Én mondom, a linuxosoknak van egy kis bekattantságuk a dolgok bonyolítására, ahelyett, hogy egyszerűsítenék azokat.Ez pedig a PH egy újabb gyöngyszeme:
El akartam küldeni ezt a hsz-t, erre kiírja, hogy be kell lépjek. Oké, megtörtént, de a hsz szövege ilyenre változott: [kép]
Ki kellett másolnom jegyzettömbbe, ott a replace funkcióval kicserélni minden + jelet szóközre, aztán visszamásolni ide. De először be volt kapcsolva a word wrap, úgy szétszedte az egészet szavakra, minden szó egy új sor volt. Tördelés kikapcs, úgy már jó lett. Különben a múltkor meg írni tudtam hsz-t egy lezárt fórumba, illetve nem tudtam elküldeni, de a szerkesztés azért még ment. Aztán kiírja, hogy ehhez nincs erőforrásom Ja, ja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest