Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
Adatlapomon.
A hangkártyámat benne 2.6.36.5 óta kezeli a kernel rendesen, de még így is patchelni kell, mert a HP notikra optimalizálták, pedig ugyanaz a chipset. A vga-m dri/drm támogatást a 2.6.37-es kerneltől fog kapni. A procim (core i3m) 2.6.32 kernel alatt nem igazán ajánlott. Nem dzsunka a notim, elég népszerű cuccok vannak benne, csak épp újak. Így jártam, mert a támogatás lassan érkezik meg linuxra, tudom, de ezért vegyek elavult gépet? Inkább szívok egy kicsit több buggal valamelyik naprakész disztróval, mint a totál támogatás hiánya miatt az atomstabil elavult debiannal. És a többség is így van ezzel, amin megy jól a gépe, azt használja. Azért ha néha beolvasnál az Ubuntu topicba, ott is jópáran vannak, akik inkább maradnak a régi, de bevált verzióknál, és valszeg én is így lennék vele, ha nem látnám, hogy az újabb kernelkiadásokkal látványosan növekszik a teljesítmény, stb, ahogy pumpálják be a támogatást.Arról meg ne beszéljünk, hogy a debian mennyire stabil, amig pl. a Gnome néhol 3-4 éves bugoktól szenved, azok abban is benne lesznek, és ha az új rendszeren előjön nekem, nyilván azon is előfognak.
Szóval én meg azt mondom, hogy nem kell bántani az embereket, mindenki belátása szerint választ rendszert magának, ha az újjal szenved inkább, hát szenvedjen, mert kinek mi a szenvedés, az is relatív. Én csak azt nem szeretem, mikor valaki feltol egy akármilyen disztribet aztán egy óra alatt eldönti, hogy szarfoslinux. Aki viszont ezen túljut, az azt is el tudja dönteni, hogy melyik tetszik neki jobban, legyen az debian, fedora, ubi vagy arch, akármi.
(#41) floatr: Olvasgattad Clem FAQ-ját? Írta, hogy az ubuntusok valamit nagyon tudnak, mert meghegesztették az élsimítást, és még ők sem jöttek rá hogy, de az LMDE kapcsán írták, hogy felvették velük a kapcsolatot, hogy tudják arra is portolni. És az a vicc, hogy tényleg csak az ubuntu alapú rendszerekben ilyen szépek a betűk, a többi disztró nemtom miért nem veszi át. Talán ez is ilyen arrogáns upstream haggyámá' canonical hozzáállás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Eredeti játékok OFF topik
- Analóg fényképezés
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Filmvilág
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- További aktív témák...
- Ps5 slim digitalis hiabtaln 3 hónap jótállás!
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Latitude 7430 27% 14" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Ps5 Ninja Gaiden 4 dobozos hibátlan!
- ASUS Vivobook 17X I9 13900H 40GB DDR5 RAM 1TB M2 SSD
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 32GB 1TB FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- Bomba ár! HP Dragonfly G4 i7-13G I 32GB I 512SSD I 13,5" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest