Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Nem tudom, milyen hardvereid lehetnek, de én vettem anno egy intel cuccokból összerakott alaplapot meg egy nvidia kártyát és minden működik. Nem kell se totózni, se aggódni, hogy jajj, fog-e menni vagy sem. Ezek azért nem olyan iszonyat megkötések... Meg van egy postscriptül beszélő hp lézer itthon, és kész.
Verzióhajkurászás alatt nem azt értettem, amikor valakit a kényszer visz rá, hogy updateljen, mert a többség koca linuxos nem ilyen. Főleg, aki virtualizálva teszteli a linuxot. Hanem azt, amikor semmi oka nincs, de upgradel meg sidet használ meg a fene tudja még mit. Utána meg csodálkozik, hogy nem megy. Hát nem megy, azért unstable, hogy ne menjen.
#34: egyrészt vegyél olyan hardvert, másrészt hardver támogatás az eléggé kernel és környéke. Lehet külön kernelt upgradelni, ahhoz nem kell az egész disztrót lerángatni. Harmadrészt pont a szervereken lehet üzemszerűen Kenobi tábornokot emlegetni, mióta az open source nácik a debianosokhoz is betették a lábukat... (lásd firmware és környéke).
Na mindegy, nem értem én ezeket a dolgokat... én csak azt látom, hogy sokan szidják a linuxokat, debiant, stb. közben nekem itthon is meg a szervereimet is működik. Nem mondom, hogy soha nincs vele tornázás, de meglehetősen ritkán...
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Hobby elektronika
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- iPad Mini A17Pro (2024) 128Gb Cellular 5G
- iPhone 15 Pro max 256GB e- SIM only gyári független
- iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium Gyári Apple garanciával!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PULSE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Nintendo Switch 2 + Balatro + hordozó táska + Splatoon tok + üvegfólia
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest