- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Nem tudom, milyen hardvereid lehetnek, de én vettem anno egy intel cuccokból összerakott alaplapot meg egy nvidia kártyát és minden működik. Nem kell se totózni, se aggódni, hogy jajj, fog-e menni vagy sem. Ezek azért nem olyan iszonyat megkötések... Meg van egy postscriptül beszélő hp lézer itthon, és kész.
Verzióhajkurászás alatt nem azt értettem, amikor valakit a kényszer visz rá, hogy updateljen, mert a többség koca linuxos nem ilyen. Főleg, aki virtualizálva teszteli a linuxot. Hanem azt, amikor semmi oka nincs, de upgradel meg sidet használ meg a fene tudja még mit. Utána meg csodálkozik, hogy nem megy. Hát nem megy, azért unstable, hogy ne menjen.
#34: egyrészt vegyél olyan hardvert, másrészt hardver támogatás az eléggé kernel és környéke. Lehet külön kernelt upgradelni, ahhoz nem kell az egész disztrót lerángatni. Harmadrészt pont a szervereken lehet üzemszerűen Kenobi tábornokot emlegetni, mióta az open source nácik a debianosokhoz is betették a lábukat... (lásd firmware és környéke).
Na mindegy, nem értem én ezeket a dolgokat... én csak azt látom, hogy sokan szidják a linuxokat, debiant, stb. közben nekem itthon is meg a szervereimet is működik. Nem mondom, hogy soha nincs vele tornázás, de meglehetősen ritkán...
Új hozzászólás Aktív témák
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - nagy mennyiségben is!
- Lenovo Yoga Slim 7 15ILL9 83HM0043HV laptop, új, csak kipróbált, 3 év gari
- ELADÓ - SAMSUNG GALAXY TAB S8 ULTRA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest