Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: A kérdés...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom, milyen hardvereid lehetnek, de én vettem anno egy intel cuccokból összerakott alaplapot meg egy nvidia kártyát és minden működik. Nem kell se totózni, se aggódni, hogy jajj, fog-e menni vagy sem. Ezek azért nem olyan iszonyat megkötések... Meg van egy postscriptül beszélő hp lézer itthon, és kész.
Verzióhajkurászás alatt nem azt értettem, amikor valakit a kényszer visz rá, hogy updateljen, mert a többség koca linuxos nem ilyen. Főleg, aki virtualizálva teszteli a linuxot. Hanem azt, amikor semmi oka nincs, de upgradel meg sidet használ meg a fene tudja még mit. Utána meg csodálkozik, hogy nem megy. Hát nem megy, azért unstable, hogy ne menjen.
#34: egyrészt vegyél olyan hardvert, másrészt hardver támogatás az eléggé kernel és környéke. Lehet külön kernelt upgradelni, ahhoz nem kell az egész disztrót lerángatni. Harmadrészt pont a szervereken lehet üzemszerűen Kenobi tábornokot emlegetni, mióta az open source nácik a debianosokhoz is betették a lábukat... (lásd firmware és környéke).
Na mindegy, nem értem én ezeket a dolgokat... én csak azt látom, hogy sokan szidják a linuxokat, debiant, stb. közben nekem itthon is meg a szervereimet is működik. Nem mondom, hogy soha nincs vele tornázás, de meglehetősen ritkán...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő