- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Szerintem félreértetted. Nem fikázta senki az Atomos- gépeket, csupán megpróbáltuk a helyükön kezelni őket.
Amúgy 30+E Ft körül lehet már kapni Acer netbook-okat kicsit komolyabb CPU-val.
A gépednél nem sokkal komolyabb hw került a "NAS"-omba
N270 helyett 330-as dual-core Atom, az integrált helyett SiS VGA. Gyárilag Windows Vista Pro volt rajt, ha nagyon akarnám mehetett is volna rá, hisz a matrica a gép alján maradt.. "Asztali" gépnek reménytelen, de grafikus felület nélküli kiszolgálónak pompás. A kis dual atom bármelyik consumer - cerka alatti, vagy kiscerkás - kétlemezes home NAS-sal felveszi a versenyt számítási teljesítményben.
Volt, már, hogy TV-re streamelt, 1 asztali és két laptopra másolt (a PC-ről fel, a laptopok meg róla) miközben tabletről SSH-n turkáltam a lelkében (update-eltem)Szum:
Megvan még ezeknek a kis vénségeknek is a helye, de valóban kezdenek kipusztulni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen TV-t vegyek?
- Medence topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Óra topik
- Viccrovat
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest