- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skullwipe
senior tag
Az editálás előttit láttam, akkor még nem volt semmi róla. Igen, ezért kérdeztem, mert most már láttam hogy milyen a dolog, és roppantul tetszett, hogy csak egyszerű kattintás az egész. Én mondjuk egyből kilövők dolgokat, és ahogy csak lehet egyszerűsíteni szeretem a rendszert. De akkor is érdekes, hogy mielőtt kipróbáltam ezt a rendszert nem ment sehogy se a program, és ez mással is így volt a mintnél is. Én nem vagyok profi, de sok mindent megértettem már linux szinten, és azt kell mondjam, azt de utálom, amikor mindenképpen wint erőltettnek valakire, miközben linux rendszeren közel se lenne ennyi baja, főleg hogy ha csak netezésre kell. Játék az más kérdés, akkor tényleg kell az erős vas és csak nv és intel páros elkerülhetetlen a simulékonyabb dolgokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest