Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- pIIrash: Toshiba L670-16M
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Meggyi001: Kuponok....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skullwipe
senior tag
Az editálás előttit láttam, akkor még nem volt semmi róla. Igen, ezért kérdeztem, mert most már láttam hogy milyen a dolog, és roppantul tetszett, hogy csak egyszerű kattintás az egész. Én mondjuk egyből kilövők dolgokat, és ahogy csak lehet egyszerűsíteni szeretem a rendszert. De akkor is érdekes, hogy mielőtt kipróbáltam ezt a rendszert nem ment sehogy se a program, és ez mással is így volt a mintnél is. Én nem vagyok profi, de sok mindent megértettem már linux szinten, és azt kell mondjam, azt de utálom, amikor mindenképpen wint erőltettnek valakire, miközben linux rendszeren közel se lenne ennyi baja, főleg hogy ha csak netezésre kell. Játék az más kérdés, akkor tényleg kell az erős vas és csak nv és intel páros elkerülhetetlen a simulékonyabb dolgokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- Építő/felújító topik
- Projektor topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VGA kibeszélő offtopik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Ryzen5 gamer(RTX2060Super/32gb ram/Ryzen5-45000
- XPS 16 9640 16.3" FHD+ IPS Ultra 7 155H RTX 4050 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 3520 i7-7700HQ/16GB/512NVMe/Nvidia620/WIN11PRO Új aksi.
- Beats Audio Solo 3 Wireless by Dr.Dre, Apple W1 chippel
- iKing-Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3 hó gari
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest