Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skullwipe
senior tag
Az editálás előttit láttam, akkor még nem volt semmi róla. Igen, ezért kérdeztem, mert most már láttam hogy milyen a dolog, és roppantul tetszett, hogy csak egyszerű kattintás az egész. Én mondjuk egyből kilövők dolgokat, és ahogy csak lehet egyszerűsíteni szeretem a rendszert. De akkor is érdekes, hogy mielőtt kipróbáltam ezt a rendszert nem ment sehogy se a program, és ez mással is így volt a mintnél is. Én nem vagyok profi, de sok mindent megértettem már linux szinten, és azt kell mondjam, azt de utálom, amikor mindenképpen wint erőltettnek valakire, miközben linux rendszeren közel se lenne ennyi baja, főleg hogy ha csak netezésre kell. Játék az más kérdés, akkor tényleg kell az erős vas és csak nv és intel páros elkerülhetetlen a simulékonyabb dolgokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Milyen processzort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- BestBuy topik
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Sony PS4 (FAT) CUH1116A alkatrészei eladók
- MSI MEG Infinite X 10th Intel Core i9 10900k/RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest