Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyetértek veled, nálam is csak egyszer jött elő, de ez nem tudta elvenni a kedvem, ha valaki nem ismeri, mire van, talán megijedhet, de egy próbálkozás nem elég, igaz sok disztró esetén én is dobtam már mást hiba miatt, de nem ilyenért, mint a tlp.
A tlp stat működik, rosszul írtam, bocsi, a szolgáltatásokat akartam végignézni, de nem ugrok neki, inkább szisztematikusan kezdem a rendszer vizsgáló programokat, parancsokat megismerni a wikiből.
Ráadásul úgy tesz, mintha nekem/kenünk tenne szívességet azzal, hogy kipróbálta, és lám, még mindig szar az egész

Ugye, hogy van nálam rosszabb!

Van a többiből is 32 bites, csak ugye régebii ISO-k, de frissülnek az "új vonalra".
Gondoltam, de a régebbieket nem akartam a kollégára sózni, ez a kettő viszont a saját oldalukon még aktív volt, végigpörgettem még a legelején, mikből lehet választani.
Miközben kerestem az érintőtábla egerező opcióját, láttam, hogy itt is elég sok az angol gombfelirat, ez KDE-nél jellemző, Mint-nél is így volt, nem zavar, engem legalábbis.
Most kipróbálom a Connect-et, hátha jobb lesz, mint az Airdroid.
(#165) zoltanz
VGA driverekkel csak óvatosan,ami Ubuntu vonalon nem ment, itt sem fog. Főleg a zártakra gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A Sony is belépett a 200 megapixeles klubba
- Xbox tulajok OFF topicja
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- További aktív témák...
- LED Happy Birthday felirat USB áramforrás / 12 hó jótállás
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest