Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Egy korszak vége
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrnobody
tag
válasz tibcsiworld #50 üzenetére
Szia!
Ilyennel még nem találkoztam. A hivatalos LOS nekem mindig felment gond nélkül a gapps-al együtt. Én már egy ideje E OS-t használok, nem lassítja a telefont a gapps. 🙂
Ha nem ragaszkodsz a LOS-hoz, akkor a 4pda-n találsz rengeteg romot. Az alphadroid-ot érdemes kipróbálni. Szomszédnak azt raktam a redmi 9t pro-ra. -
mrnobody
tag
válasz BestofJAVA #32 üzenetére
Tegnap jelent meg az unofficial LineageOS 20 a Moto X4-hez.
Nagyon rápörögtek a fejlesztők az Android 13-ra. -
mrnobody
tag
Köszönöm! Korábban az Xda-n olvastam erről. Eddig amiatt nem próbáltam ki, mert a Bitgapps megoldotta, mostanra pedig átálltam Gapps mentes életre. (Átmenetileg kell csak egy gyári rom a munkám miatt, de remélem hamarosan megszabadulok tőle.) Ettől függetlenül, ha lesz időm kipróbálom, csak tapasztalat szerzés véget.
-
mrnobody
tag
válasz BestofJAVA #32 üzenetére
A LOS elsődlegesen nem arra lett kitalálva, hogy egy új telefonra legyen felrakva. Inkább a régi telefonoknak ad egy újabb esélyt, hogy még néhány évig valakit kiszolgáljon és ne kerüljön az amúgy is rengeteg elektronikai hulladékok közé.
Mivel elég nagy népszerűségnek örvend, így vannak unofficial build-ek, így olyan telefonra is lehet találni, ami soha sem volt a támogatott készülékek közt. (Nagyon sok Orosz és Indiai fejlesztő készít ilyeneket. Ha tudsz oroszul, akkor a 4pda.to, ha angolul tudsz, akkor az xda fórum nagy segítség lehet.) -
mrnobody
tag
válasz BestofJAVA #27 üzenetére
Régi készülékhez is lehet találni rom-ot. Ha nincs, akkor az XDA-n érdemed körülnézni. Gyakran az unofficial verziók is jól működnek. Van elég sok rom készítő, így van esély. Például a Motorola One Fusion Plus-hoz jött ki Android 12, ha vártam volna, akkor nem biztos, hogy eladom.
Bootloop-os telefonnál nem tudom mi történik, ha rákerül egy másik rom. Lehet helyrehozza, de lehet hogy nem. Érdemes elötte megnézni fórumon mit írnak. Lehet a gyári rom felrakása helyre hozza. De néha komolyabb beavatkozás kell. Már jártam úgy, hogy bootloop-ból úgy hoztam vissza egy készüléket, hogy a forgalmazonál volt kapcsolatom és kaptam spéci alkalmazást. (Természetesen meg kellett igérnem, hogy használat után azonnal törlöm és meg se forduljon a fejemben, hogy terjesztem.) -
mrnobody
tag
-
mrnobody
tag
Még soha nem csináltam GSI-ből készülékhez rom-ot, de biztos, hogy nem egyszerű. Kell hozzá a készülékhez szükséges forráskódok, hogy tudjon működni minden hardver.
Én anno, mikor megjelentek az első HDMI stick-ek, akkor próbáltam egyre Debian-t felrakni. Azon véreztem el, hogy a Mali driver-t nem tudtam beforgatni a kernelbe.
Valamennyi időt lehet beleölni, de ha nem megy, akkor érdemes elengedni.Esetleg ez nem lehet jó? crDroid
Elvileg Gapps mentes rom és ha jól emlékszem a LineageOS az alapja.[ Szerkesztve ]
-
mrnobody
tag
Meg fogom nézni, hogy van-e rá olyan rom, amiben van signature spoofing, mert erre szükségem van, hogy átverjem a safetynet-et. Kicsit már régi telefon, de pont emiatt olyan kicsi, akkor még volt igény kis telefonokra. Talán a crDroid-ból van rá Android 12 és elvileg tudja a signature spoofing-ot. Remélem nem igaz, amit a nemzetközi fórumokon olvasok, hogy Android 12 alatt nincs signature spoofing.
-
mrnobody
tag
Köszönöm szépen! Lelkes amatőrként ez egy nagy segítség, hogy lendületben maradjak.
Készül a MinmicroG leírás. Lesz benne Owncloud a haladóknak és lesz benne Microsoft felhő kezdőknek.
Ha utána lesz igény, akkor készül az Owncloud telepítésről leírás, olyan amit egy kezdő is meg fog érteni.[ Szerkesztve ]
-
mrnobody
tag
válasz CounterBoci #1 üzenetére
Szerencsére nagyon sok Gapps-os ROM van, amin működnek a bankok alkalmazásai. Most van elkészítés alatt a következő írásom, a MinmicroG bemutatásáról. Sikerült alatta beállítanom az OTP alkalmazását. Úgy érzem lassan leváltom a Realme GT Master-t egy régi telefonra, ahol MinmicroG-t fogok használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest