Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
coolrider
tag
válasz
st3v3np3t3r #297 üzenetére
Szia. Csak azért nem értettem hogy ez normális vagy sem mert az LG nél is volt ilyen probléma. Legalábbis itt problémának írtak. Akkor mégsem az?
-
gretzky77
veterán
válasz
st3v3np3t3r #297 üzenetére
Igen és amúgy ha jól sejtem LG-nél is így működik, ha kikapcsolva teszed töltőre, talán bekapcsol! De ha töltőn kapcsolod ki akkor már nem kapcsol vissza!
-
-
coolrider
tag
Hat ezt az ifon topicba szantam...
Bocsanat. -
coolrider
tag
válasz
gretzky77 #294 üzenetére
Azt hiszed hulyeskedek amikor kerdezek valamit?
Mert nem.
Pl ez a bekapcsolas dolog toltore dugva,nekem teljesen uj.
De most nem tudom,h csak szivatnak,vagy ez teljesen normalis.
Amugy annyira nem zavar a dolog,csak mas telonal ezt a problemak koze soroltak.
Most akkor normalis vagy sem?
Amugy meg nem jartam korul,h mit veszek.
Hirtelen otlet volt.
De ha itt ez egy szakmai forum,akkor gondolom itt tudjak ra a valaszt azok,akik ismerik ezt a keszuleket.
De hiaba is jarnam korbe a temat vasarlas elott,ilyen infot nem emlekszem h olvastam volna a tesztekben. -
gretzky77
veterán
Akik használják a második kijelzőt, gyárilag van rajta egy fólia azt rajta hagytátok vagy levettétek? Mennyire hajlamos karcolódni nélküle? Nekem már kezd kicsit buborékosodni.
-
gretzky77
veterán
válasz
coolrider #287 üzenetére
Én lassan LG fannak tartom magam, volt G3,G4,G6, V10 (2 is),V30 és most a V50, egyikben sem csalódtam még! A zenei része pedig egy jó fejessel brutális! Hozzáteszem sztem az első eladó V50-re lecsaptam itt az oldalon és 180-ért jutottam hozzá!
Mi az amiért az iPhone ennyire nem jött be?
-
coolrider
tag
válasz
gretzky77 #286 üzenetére
Hat igy meg nem lattam ahogy te felraktad ezt a fotot.
Koszi szepen!
Ez igy tuti!
Lehet csak elbenaztam a tesztek olvasasat,sajnos szokasom.
De amugy konkretan ilyen kepre nem is emlekszem.
De ennel az ifonnal csak jobb lehet.
Az lg-ben meg nem csalodtam,barmennyire is lehuzzak sokan.
Meg 1x koszi ezt a kepet! -
coolrider
tag
válasz
gretzky77 #283 üzenetére
Nah,egyre kivancsibb vagyok.
Kozben meg egy srac azt allitja a pro max csoportban,h a mil standard-től nem lesz toresallobb a telo,mert ugyanaz a gorilla glass van mindegyiken,ergo szimplan szerencsem volt legalabb 100x(kb ennyi esesen van tul a g7-em)h nem tort ossze..
-
-
coolrider
tag
Nah..
Megrendeltem a v50et.
Csutortokre elvilegmegjon.
De a tokot kulon kell megvenni azt mondtak.
Valoban igy van? -
-
bakosarpi
tag
válasz
st3v3np3t3r #269 üzenetére
Én, már régóta vagyok előfizető. Viszont azt jó tudni, hogy az 50ohm alatti fuleseknek nem kapcsol be a quad dac. Ezt az lg hifi status programmal tudod ellenőrizni,ha esetleg tudtad ezt, bocs, nem akartam okoskodni. Üdv!
-
-
gretzky77
veterán
válasz
st3v3np3t3r #266 üzenetére
Megéri bizony, a hifi itt is 3e/hó alapból!
-
-
gretzky77
veterán
Ha esetleg valakit érdekel akciós a Tidal! 600 ft 4 hónapra!
-
gretzky77
veterán
válasz
coolrider #263 üzenetére
A klasszikus értelemben nem ütésálló, nem strapa telefon, de MIL miatt az átlagnál jobban bírja!
bakosarpi : viszont te tok nélkül vetted annyiért azt hiszem mint én tokkal, ha jól rémlik akkor is megjegyeztem! Ha nem jelentős az árelőny tok nélkül akkor sztem megéri tokkal együtt, de persze ezt egyéne válogatja!
Mivel tudott így kiboritani az alma?
-
bakosarpi
tag
válasz
coolrider #252 üzenetére
Én, fentebb írtam, egy német oldalról rendeltem. Nekem nem kell a másodlagos kijelző, sosem használnám. Viszont tokot sose vettem a telefonjaimra, de erre kellett, mert nagyon csúszik, így van rajta egy 1000ft-os szilikon tok. A készülék pazar. Hibát eddig nem találtam, de biztos van. Üdv!
-
coolrider
tag
Turbado nevu boltban(is) lehet kapni.
Van valakinek tapasztalata veluk? -
gretzky77
veterán
válasz
coolrider #254 üzenetére
Olvastam persze, bár előbb megvolt a telefon, mint a teszt, szerintem az első V50 tulaj voltam az országban.Nem tudom, hol vennéd illetve lehet e egyáltalán kapni! Én még bőven a tesztek előtt vettem itt hardveraprón egy LG-s kollégától! Nézz rá esetleg a G8x-re is ott pár apróságot kiküszöböltek pl a tokkal kapcsolatban, viszont ott kevesebb a kamera illetve nincs 5g, nem tudom számodra mi a prioritás! EU modellt keress, mert pl ha jól tudom a koreai variáns nem támogatja a dual screent, a csatlakozó sincs meg a hátulján!
Kérdezz rá a tokra de elvileg jár hozzá alapból, de G8x esetén volt aki lukra futott, mert nem kapott hozzá dual screent, mondjuk nem is járt utána rendesen vásárlás előtt!
"2kijelzot kapsz igaz?
A tokkal mi van?azt kulon kell venni?" Ez igazából egy kérdés, a tok tartalmazza a 2. kijelzőt és elvileg jár hozzá! A tok egy külön dobozban van, nem a telefon mellett!
Ja és teljesen elégedett vagyok a készülékkel, imádom igaz ez már a 4. V szériás LG-m! V10 kétszer is volt, majd V30 és most a V50karmaresz : tényleg egy minimális elszíneződés észlelhető viszont szerintem tökre nem életszerű így használni!
-
coolrider
tag
-
coolrider
tag
Udv.
Van valakinek v50 teloja?
Valos az amit irnak,h valami lilas a kijelzo?
A tesztben irja,h mindket kijelzonel latta ezt. -
-
gretzky77
veterán
Halihó mi ez a nagy csend? Sehol senki?
-
gretzky77
veterán
Dual screen esetén is támogatott a gesztus, sztem eddig ez sem volt.
-
coolrider
tag
Hát G8-at nem nagyon találok..
-
karmaresz
senior tag
Nem tudom, a G8-cal, mi a helyzet, de párom S10-éhez képest a V50 eddig bármilyen tesztelt alkalmazással egy jégkocka. Olyan jól megcsinálták a hűtést, hogy le a kalappal az LG előtt. 10-re váltáskor megijedtem, mert az üzemidő érezhetően rosszabbnak tűnt, mint 9 alatt, de két nap és 1-2 újraindítás megoldotta a dolgot.
- megcsináltam az összehasonlító fotókat, de nem volt még időm feltölteni - -
coolrider
tag
Es ott van a G8 is...
-
coolrider
tag
Most ahogy osszehasonlitom a ket kijelzot,a v50 jobbnak tunik..
-
coolrider
tag
válasz
gretzky77 #234 üzenetére
Mindenki aki ifonos,azt mondta,h milyen egyszeru az a rendszer,sokkal jobb,mint az android.
Hat az h kinek jobb-vagy rosszabb,az egyenfuggo,de tenyszeruen nem igaz,h egyszerubb lenne.
Magyaran: tobb gombot kell megnyomni adott esetben,h ugyanazon opciohoz eljuss.
En nem vagyok elajulva a fototudomanyatol sem,ha ranagyitasz a kepre hamar szetesik.
Leejtettem ugy 80centirol,es ripityara tort.tokban,üvegfoliastul.
Egy ocska tularazott szar sztem.
Tele van hibakkal,melegszik,stb.
A pro max topicban mar kifejtettem ez,de szentsegtorest kovettem el ezzel,amit amugy meg leszarok.
LG fan vagyok,es sztem maradok is.nekem fontos,h birja a gyurodest,es az lg birja. -
gretzky77
veterán
-
coolrider
tag
Üdv.
Most akkor g8x,vagy v50?
Valamelyikre ramegyek,csak most nehezebb lett a dontes.. -
karmaresz
senior tag
Köszi srácok! Akkor most hétvégén meglépem.
Ahogy ígértem, csinálok majd állványról jól beállított, nagy dinamikatartományt lefedő, dng/jpg, before/after fotókat mindhárom lencsével, hogy össze lehessen hasonlítani a képminőség esetleges változását. -
karmaresz
senior tag
válasz
stemplar07 #224 üzenetére
Akik felrakták már a Android 10-et, azoknak akad esetleg valami gyötrő gondja, problémája vele?
A hetekben tervezem, hogy rányomok az upgrade gombra. Leginkább az üzemidő, térerő, sebesség felhasználói élmény vonatkozásában érdekel, de minden egyéb tapasztalatnak, véleménynek is örülök.(#223) David3 : ész érvekkel tényleg nehéz alátámasztani, miért is vállalna valaki ugyanannyiért egy egyébként remek, de két éves V30-at, mint amennyibe egy friss, ropogós és jóval többet tudó g8x kerül. [link] Szóval marad a személyes preferencia.
-
-
David3
őstag
válasz
st3v3np3t3r #219 üzenetére
Annyiért adják a V30-at is, akkor inkább már az.
-
Az MM-ben beakciózták a Dual Displayes G8Xs-t,320ról 200ra
-
DraXoN
addikt
válasz
bakosarpi #217 üzenetére
Sok telefon kijelzőjén van gyárilag ilyen "nano" bevonat ami taszítja a zsírt (amíg le nem kopik). Hátránya, mivel nem tapad rá a zsír így olyan mint a szappan és csúszik (nincs ingyen ebéd, mindennek ára van).. Ezen felület kopásának gyorsítására ajánlom a gyakori alkoholos kendővel (vagy ablaktisztítóval) való kijelző törölgetést
-
bakosarpi
tag
Sziasztok! Észrevettétek, hogy a kijelző, nagyon nem gyűjti az ujjnyomokat? Vagy csak nekem új ez? Viszont amennyire nem gyűjti a nyomokat, annyira csúszik... képes mindenhonnan lecsúszni. Üdv!
-
bendegruz
őstag
Megfogdostam minap, hat brutal.
Sulyra meretre mindenhogy :-)
De azt kell mondjam, tetszik :-) -
Sunyista
tag
10-es droidot lehet már root-olni, TWRP is van, akinek van ilyen jellegű igénye, itt érdemes olvasgatni visszafelé:
https://forum.xda-developers.com/v50-thinq/how-to/bounty-to-root-install-twrp-t3965545/page10
(Én még a gari alatt nem állok neki, de ahogy lejár, már csinálom is.) -
gretzky77
veterán
válasz
st3v3np3t3r #212 üzenetére
Hát a karácsonyi V50-ben én nem bíznék már a Telekomnál! Sajnos elég hamar ki szokták vezetni
-
-
bakosarpi
tag
Sziasztok! Vettem egy single screen-es v50-et, de ez is csak egy imei számmal rendelkezik, de amint tudom kipróbálom! lm-v500em. Üdv!
-
zaqwe72
csendes tag
Tegnap a magyar Lg-nél érdeklődtem a dual sim-es V50-el kapcsolatban. Hivatalosan Magyarországon nem került forgalomba. Még modellszámot sem tudtak adni hozzá. Nemzetközi oldalakon ahol a készüléket árulják csak a single sim-es verziót láttam. Tesztekben meg leírják hogy dual sim-es. Ha van linkje valakinek dual sim-es verzióhoz, érfekelne.
-
DraXoN
addikt
válasz
tomi473575 #202 üzenetére
Kell nekik nem "szabvány" samsung/huawei készüléket venni
.. csak azokból van oktatás (többi pleb márkából nincs)..
Na jó, fogalmam sincs van-e bármi oktatás, vagy "policy" arra, hogy mit kell eladni épp. Bár amikor ezt vagy azt ajánlják akkor eléggé "egybecseng" valamennyi hely.
-
David3
őstag
válasz
stemplar07 #200 üzenetére
Nem ragaszkodom az 5G-hez, sőt... az 5G-t inkább elcserélném egy rendes dual SIM-es megoldásra...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG első Dual Screen képes készüléke nem sokat ad hozzá a G8X felhasználói élményéhez, viszont van benne 5G.
- iPad topik
- Száguldozásra hangol az új AMD Software
- Opel topik
- Macska topik
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Futás, futópályák
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest