Hirdetés
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Pajac: Átlátszó fém
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Land
veterán
A közelgő Velvet UI-nak örülnünk kellene? Minőségi előrelépés lesz a jelenlegi OS-hez képest?
-
coolrider
tag
Hat ez a v60 nem nagyon lathato a boltokban..
-
Land
veterán
Nincs valakinek feleslegessé vált tokja elfekvőben? Ma vettem egy V50-et, de élesben csak tokban (nem Dual) használnám.
-
Land
veterán
Köszönöm srácok, elég jól hangzik.
Itthon lehet hozzá kapni normálisabb tokot(Mofi, Imak, Spigen, Nillkin, Cafele stb) , illetve fóliát vagy külföldről kell beszerezni?Noccs: Való igaz, hogy ezen sem kicsi, de a 4 XL-nél egy elég vastag fix felső rész a noccs. És most azt mondom, hogy hiába szebb pl a 7T Pro teljes kijelzős verziója, az az eléggé tükröződő lekerekített két sáv elég sok hasznos területet elvesz a kijelzőből. Így talán jobb a kicsi noccs + sík kijelző, mint a nulla noccs + lekerekítés.
Volt 7T Prom és pont ezért adtam el... Viszont ezen kívül nagyon jó telefon lenne, a kijelző színe, felbontása parádés. Ezért is agyalok újra rajta... Magát a 90 Hzet annyira nem éreztem amúgy.
Keresek képet erről a picit torzuló P-Oledről. -
gretzky77
veterán
Pixel esetén hoztad fel a nagy noccs problémát, ez a V50 esetén sem kicsi, őszintén szólva ez az egy dolog volt ami nem tetsz(ett)ik benne, de ennyi kompromisszumot simán be lehet vállalni, a többi +kárpótol sztem!
1. Szoftver: évek óta csak LG-t használok és pont az OS az ami sztem tök jól van optimalizálva! Én már majdnem megjelenés óta V50-et használok és semmi lassulást nem tapasztalok nála, pedig nagyon sokat használom és rengeteg dolog van telepítve! Lehet kicsit lassabb a frissítés mint más gyártó esetén, ellenben általában majdhogynem hibátlan rendszert adnak ki! A biztonsági frissítések is elég jól jönnek mostmár, ebben előrelépést tapasztalok!
2. Sztem minimálisan észre vehető, de semmi komoly, zavaró!
3. Biztos van ami jobban szól ilyen téren, de sztem teljesen jó ebben is!
4. Van egykezes mód igen, és sztem ezt nagyon jól oldotta meg az LG, ugyanis egy oldalról indított gesztusvezérléssel aktiválja az egykezes módot ráadásul úgy,hogy olyan magasságra aktiválja amilyen magasságból indítod a gesztust! Remélem ez így érthető
5. AOD jól paraméterezhető sztem és fix! Lehet időzíteni illetve ha lefordítod,zsebre teszed akkor kikapcsol. Úgy működik ahogy kell sztem.
6. Arcalapú feloldás van viszont nem nagyon használom, a ujjlenyomat olvasó hibátlanul és gyorsan működik.
Kipróbáltam az arcfelismerést, több opció van! Be tudod állítani, hogy arcfelismerés esetén kelljen felfelé suhintani, de úgy is beállítható,hogy mondjuk duplakopp és suhintás nélkül ismerjen fel, ebben az esetben duplakopp ránézel és már a főképernyőn van!7. Annyira nem ismerem az iOS gesztusvezérlését, de V50 esetén sztem nagyon kényelmes hatékony!
+ Az audichip sztem nem az egyik legjobb a telefonok között hanem a legjobb! Egy jó fejessel brutális tud lenni!
Lehet elfogult vagyok amúgy LG-vel de évek óta használok LG-t és nem véletlen! Én nagyon elégedett vagyok vele!
Ha Budapesti vagy nagyon szívesen megmutatom élőben, megnyomkodod közel 1 éve belakott állapotban és könnyebb lesz dönteni!
Részemről nagyon ajánlott! -
Land
veterán
Üdv!
Agyalok telefon vételen max 200 ezer Ft-ig.
Már hónapok óta követem a következő telefonokat: Oneplus 7T Pro, Pixel 4 XL, Samsung Galaxy S10+, Samsung Note 10+, Xiaomi MI 10.
Mindben van valami, amely nem tetszik:
O 7T Pro: lekerekített kijelző, nincs vezeték nélküli töltés, nincs IP védelem, nincs jack
P 4 XL: nagy noccs, kicsi 64 gb-os belső tárhely, elvileg gyenge üzemidő
Samsungok: elvileg a Snapinál gyengébb Exynos
MI 10: csak Full HD+ kijelző
Valamiért az utóbbi években legyintettem az LG-re, ahogyan a többség is. Semmi marketing, szinte nem is léteztek.
Aztán kínomban csak ránéztem, hogy mit kínál az LG ennyi pénzért...
És itt jött a képbe a V50.
Már már hihetetlen, de specifikációban, illetve külföldi tesztek szerint mindent tud, mely nekem fontos. Bár azért több tesztben lehúzták, nem tudom pontosan miért.
Ezért tetszik: NEM lekerekített 500+ ppi felbontású P-OLED kijelző (sajnos a pentile matrix pixelek miatt nekem a 400 ppi képpontsűrűségű Amoled panelek kisebb betűknél nem elég élesek, ezért keresek főleg Quad HD paneles telefont), erős hardver (Snapi 855/6 Gb RAM), tesztek szerint korrekt fotó és videó képesség, egyik legjobb audio chip, sztereo hangszóró, jack csatlakozó, gyors fizikai ujjlenyomat olvasó, korrekt üzemidő, Android 10 szoftver, IP68, vezetékmentes töltés, dual screen lehetőség (bár ez inkább plusz dolog, mint elvárás a részemről), nem kidudorodó hátsó kamerák (így egy dbrand szerű skin esetén nem billegne a telefon tok nélkül, ugye?), jelenleg már korrekt áron kapható.
Egyszerűen keresem, hol a csapda? Ha ennyire minden klappol nála, akkor csupán az LG bénázása miatt van ennyire kevés embernek V50-e?
Kérdéseim:
1. Amin elhasalhat a telefon, az a szoftver. Az LG OS-e mennyire lassul be idővel? Már 1 éves modellről beszélünk, ilyenkor "szeretnek" az előző év csúcstelefonjai belassulgatni ösztönözvén a tulajdonost, hogy vegyen idei csúcsmodellt. Ez nagyon fontos pont, mivel főzött ROM sincs rá...
2. Tényleg torzul kicsit oldalról nézve a P-Oled kijelző?
3. Jól szól telefonhoz mérten a sztereó hangszóró pár?
4. Van a szoftverben egykezes mód?
5. Az AOD beállítható fix, vagy csak telefon mozgatásra, kijelzőre bökve jön elő? Mennyire fejlett az AOD egy Xiaomihoz képest, esetleg Samuhoz képest?
6. Főleg az előlapi kamerákkal oldanám fel a kijelzőt. Ez a V50-nél hogyan működik? Felfelé kell suhintanom az ujjammal a kijelzőhöz érve és egyből felold a kijelző?
7. Tud a szoftver IOS szerű gesztus vezérlést?Köszi!
-
gretzky77
veterán
válasz
Remekelek28 #389 üzenetére
Itt az oldalon most is van több eladó, ráadásul jó áron én biztos nem szüttyögnék verizonos vackokkal!
-
gretzky77
veterán
válasz
Remekelek28 #389 üzenetére
Szia a felbontás állítható igen, 3 variáció van. Én nagyon sokat használom a telót, általában 30-40 óra alatt az 5 óra képernyőidő meg szokott lenni, de 1 nap alatt az 5,5-6 óra sima ügy, de ez ugye nagyban függ a használt appoktól is!
Itt aprón nem néztél? A jó múltkor volt több is, bőven 200 alatt -
-
gretzky77
veterán
válasz
Remekelek28 #386 üzenetére
Light manager2-t próbáltam az megy és paraméterezhető! A különböző egyéni színárnyalatokat nem próbáltam, de a programban lévő gyári színek mennek!
-
gretzky77
veterán
válasz
Remekelek28 #386 üzenetére
Hát mondjuk oké,hogy nem kell a tok viszont nem sokkal többért kapnál itthon EU modellt garival! Annyival nem olcsóbb, sztem!
-
gretzky77
veterán
válasz
Remekelek28 #384 üzenetére
Sztem nem megy fel EU rom de xda-n nézz utána!
Az 5g LED több színt tud, hogy a light manager kezeli e azt nem tudom, ha lesz egy kis időm megnézem neked!
Mennyi lenne a sprint V50 ha nem titok!? -
Remekelek28
őstag
válasz
gretzky77 #383 üzenetére
Köszi. Volt még nagyon régen lg 2x em,ami az akkori csúcs volt. Ott mindig hamarabb kijött az usa verzios kdz és sokan feltették,működött. Forditva nem működhet.,Usa telefonra eu rom?
Az 5g annyira nem szükséges. 4 g legyen,az nrkem jó.
Mégegy kérdés a hátsó 5g értesitő led többszinű,illetve vajon kezelheti a light manager app? -
gretzky77
veterán
válasz
Remekelek28 #382 üzenetére
Szia van egy külföldi telegram csoport, ott elég sokat írkálnak ilyen dolgokról! Leírás alapján a 4g-vel nincs gond tudja a b20-at az 5g már más kérdés sztem és a csoportban elég sokan írják, hogy főleg a sprint variáns macerás! Eu-s kdz ha jól tudom nem megy fel!
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok. Egy usabeli sprint szolgáltatós v50 hez tudnék most hozzájutni,de nem tudom hogy itthon 100%osan tudnám e használni. Pl támogatná e a 4g t 5 g t?
Leirás szerint ezeken a frekvenciákon megyCellular
LTE (FDD):Bands 1(2100), 2(1900), 3(1800), 4(AWS-1), 5(850), 7(2600), 8(900), 12(700 a), 13(700 c), 17(700 b), 20(800 DD), 25(1900+), 26(850+), 28(700 APT), 66(AWS-3), 71(600)
LTE (TDD):Bands 40(2300), 41(2600+), 46
UMTS:850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHzIlletve mivel más verzioszámu mint az eus,de minden paraméterben megegyezik,szerintetek,ha letöltök egy hungary kdz szoftvert és ráteszem,működnie krllene? Ekkor lehetne benne magyar nyelv.
Régen sokat mókolgattam,de most azt sem tudom már melyik programmal lehet igy manuálisan frissiteni. Volt vmi lg flash tol.
Köszönöm a segitséget. -
coolrider
tag
Lehet h rámegyek.
-
gretzky77
veterán
válasz
DuncanGhola #373 üzenetére
Szia, nézd Xperia 1-et nem ismerem nem tudok mit mondani! A V50-et viszont jól ismerem és nagyon szeretem, egy percig nem bántam meg! Én régóta LG-s vagyok a Samsung nem a szívem csücske, sztem az S9-nél biztos jobb a V50!
-
válasz
DuncanGhola #371 üzenetére
Vajon milyen választ vársz a V50-es topicban?
-
DuncanGhola
aktív tag
Sziasztok, nagy dilemmában vagyok hogy v50 vagy xperia 1-et vegyek mert 10 év után beleuntam a samsungba
-
Mayeye
csendes tag
Üdv.
Sos segitséget kérek. Valami hiba van a teloban vagy valamelyik progiban vagy nem tudom mi.
Ha hivnak és előveszem a zsebemből és ahogy ránézek a telora kinyomja a hivást. Bekapcsolo gomb ki van kapcsolva,nem az nyomodik meg. Ezt hol lehet beállitani vagy tiltani ha ez egy szolgáltatás lenne,rohadt idegesitő,hogy nem tudok egy hivást se felvenni. Kijelző folia okozhatja esetleg? Bármi segitséget szivesen fogadok,amit tudtam mindent kikapcsoltam aminek köze lehet hozzá,de sehogy nem jövök rá mi lehet.Előre us köszi.
-
coolrider
tag
Nagyon jo kamerai vannak ennek a telonak,azt kell mondjam..
Es nagyon gyors. -
coolrider
tag
válasz
gretzky77 #364 üzenetére
Ez vilagos nekem is,pont ezert kerdezem,h mitol jobb a poled full hd+ felbontas,mint egy Qhd+?
Kerdezem azert,mert velemenyem szerint a felbontas csokkentese egy ujabb(ergo fejlettebb)telonal nem visszalepes?
Vagy megsem az esetleg,mert a poled annyival jobb az olednel? -
coolrider
tag
Nekem volt a g2 elodje,(mar nem tudom a tipusat)aztan g3,g4,g6plus,g7,es most a v50.
A kijelzot azert kerdeztem(marmint a felbontast)mert nem vagyok kepben,h a puszta szamadatok mennyire irjak le azt,h egy kijelzo mennyit fejlodott,vagy nem fejlodott.
En is latom a v50 kijelzojen,h nem okvetlen veszem eszre a felbontas kulonbségét.
De a Qhd+hoz kepest vajon elorelepes egy full hd+ kijelzo?
Kerdezem ezt ugy,h mas tipusu a kijelzo. -
Sunyista
tag
válasz
coolrider #360 üzenetére
Nekem V30-am volt, ugyanígy P-OLED paneles, 2 évig nagy napi nyüstölésben volt, nem égett be a kijelző, pedig elég sokat navigáltam is és semmi. Azt hozzá kell tennem, hogy általában kis fényerőn használtam (45-60%), navihoz emeltem néha 100-ra. Amikor eladtam, olyan volt mindene, mint az újnak, a kijelzőjével együtt.
Eddig a V50 kijelzőjével sincs bajom, elég hasonló a V30-éhoz, szóval remélem így is marad.
-
gretzky77
veterán
válasz
coolrider #360 üzenetére
Nálad van már a V50? Ha belepattintod a tokba akkor ugye átvált kisebb felbontásra és nem is kapcsol vissza ha kiveszed a tokból vagy a menüben tudsz váltani manuálisan! Próbáld ki és el tudod dönteni zavar e a különbség vagy észre veszed e egyáltalán! Én megmondom őszintén néha a tok miatt ha visszavált és kiveszem belőle elfelejtem visszaállítani! A beégésre nem tudok mit írni, külföldi fórumokon sem találkoztam ilyen irányú panasszal!
-
gretzky77
veterán
válasz
coolrider #358 üzenetére
V50 ugye P-oled a G7 ha minden igaz ips! Sztem én vagyok itt a legrégebbi V50 tulaj beégés nálam nincs de ez még nem garancia semmire ugye! A felbontás nem minden, ne az alapján ítélj! A plusz kamera, van akinek szempont van akinek nem! Sztem te magad döntsd el, hogy melyik a jobb számodra! G7-et annyira nem ismerem de összképet nézve sztem lényegesen jobb a V50!
-
coolrider
tag
Most melyik telo kameraja jobb?a g7 vagy a v50?
Mert felbontasban jobb a g7 ha jol lattam,de a v50-ben 3 kamera van.
Ugyanez erdekelne a kijelzovel kapcsolatban is.
En nem vagom ezeket az adatokat.
Osszehasonlitana valaki aki ert ehhez?
A v50 kijelzoje hajlamos a beégesre? -
XXLPC
csendes tag
a V50 térerő ikonja mellett 5G jelzés volt... egyik szolgáltató sem szolgáltat LTE+ vagy LTE-A -n 300Mbps -nél többet... Telekomnak van néhány 450Mbps sebességű LTE+ -os tornya
a screenshot 1 órával később történt nem 5G-s területen
a V50 5G-je NSA-s... SA-t nem tud... ezért jeleztek a sebességmérő applikációk csak LTE+ -t -
válasz
gretzky77 #354 üzenetére
Az LTE-Advanced(4G+/LTE+) elméleti sebesség maxiumuma 3GBit le,1.5Gbit fel. Az 5G sebessége elméletben nagyon frekvencia függő lesz,így 25Mbit-től 2Gbit-ig terjedhet a sebessége jelenleg. Nagy elméleti átfedésben van a 4G-vel sebesség terén. Ahogy olvastam, viszont frekvencia tartományban szélesebb skálán használható az 5G,600MHz-től 72HGz-ig, ha lehet hinni annak,amit wikipédián írnak.
-
gretzky77
veterán
válasz
st3v3np3t3r #353 üzenetére
Aha így oké akkor ez nem 5g! Mindenesetre fura az a 700 feletti szám nem 5g-n! Nagyon ideális helyzet lehetett!
-
-
gretzky77
veterán
válasz
st3v3np3t3r #351 üzenetére
Igen de sztem ha a sebességet nézed, 5g az inkább vagy nem is tudom!
-
-
-
XXLPC
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r #343 üzenetére
-
-
coolrider
tag
válasz
st3v3np3t3r #346 üzenetére
Es automatikusan atrakja az iranyitast,vagy be kell kapcsolni valamit?
-
-
coolrider
tag
Azt vajon honnan tudom,h melyik jatekot tudom hasznalni kontrollerrel?
Ezt a call of duty-t probalom,de nem nagyon jon ossze.. -
gretzky77
veterán
válasz
st3v3np3t3r #343 üzenetére
Szia én még régebben belefutottam a BAH csomópont környékén véletlenül, de az is még valami teszt volt,mert volt már vagy 2-3 hónapja! Akkor épp csak rápróbáltam és olyan 4-500 /secre emlékszem de mérget nem vennék rá!
-
Valaki próbálta a Telekomos 5G sebességet? Kíváncsiak rá a Telekom mobil topikban
-
.:Ádám:.
tag
válasz
stemplar07 #48 üzenetére
Gsmarena szerint csak a 12Mp-s szenzorban van OIS, ha a 13MP-s wide lencsével készültek a videók akkor ott csak EIS vagyis elektronikus stabilizálás jöhet szóba.
Jelenleg G7-et használok, és szórakoztam olyannal hogy a OIS fő szenzorral elindítok videót és elkezdem föl le rángatni a telefont. Az OIS szó szerint belezavarodik a stabilizálásba, nem tudja lekövetni a "rázkódást".
EIS-el az a ugye a probléma, hogy az crop-olja a képet. Mintha egy A5-ös rajzlapot mozgatnál egy A4-es lap határain belül.
Persze van OIS+EIS LG-nél is. Steady mód , de csak 1080p 30-al működik.
-
coolrider
tag
válasz
st3v3np3t3r #338 üzenetére
Jo nagy béna vagyok.
Köszönöm a segitseget!
Rendezodott a dolog. -
-
coolrider
tag
válasz
st3v3np3t3r #336 üzenetére
Koszi.majd raprobalok.
Viszont hogyan lehet eltuntetni a dupla nevjegyeket?
Pedig csak a sim kartyan vannak.
Mar a G7-nel is volt ilyen.valahogy megoldottam akkor is de mar nem emlekszem hogyan. -
Egyes játékállásokat ment a Play Játékok vagy a Facebook fiók,de aminek nincs felhőmentése, azt megpróbálhatod adb-n lementeni,majd a másikon meg visszaállítani
adb backup -f myapp.ab -apk "com.myapp"(ide a játék csomagnevét kell írnod) - ez az utasítás menti az adott alkalmazás adatait
restore myapp.ab - ez visszaállítjaVagy lemented az LG PC szinkronizáló klienssel(ha van ilyen)
-
coolrider
tag
válasz
st3v3np3t3r #331 üzenetére
Hat igazabol jatekokra gondoltam.
De sztem sem lehet.
De a G7-rol kellene a V50-re.
Az ifon mar a fiokban rohad. -
gretzky77
veterán
válasz
st3v3np3t3r #333 üzenetére
Ó ezt nem is tudtam!
-
-
Szia.Már telepített appokat nem lehet.
Vannak költöztető appok, mint például a Huawei Phone Clone, LG Mobile Switch. Amit ezekről érdemes tudni(ahogy én tudom), hogy a névjegyeken és üzeneteken kívül tartalmakat nem szinkronizál valójában,a telepített appokból is csak egy listát küldenek át vagy fogadnak, majd azt töltik le.
De kicsit bővebben írhattál volna többet arról, hogy milyen appot milyen telóra -
coolrider
tag
Hogy lehet atvinni appokat egyik telorol a masikra?
Lehet egyaltalan? -
Elindult a Telekom 5G lakossági használatú hálózata. 2020. április 9-től 2020. szeptember 30-ig Promóció keretében tesztelheti aki 5G-vel lefedett területen tartózkodik. További részletek itt.
-
coolrider
tag
Nem konnyu tokot,es uvegfoliat talalni.vagy 20 boltban voltam,es sehol semmi.
Nem jon aru kinabol.
Netrol lehetett rendelni.remelem holnap-holnaputan megjon. -
coolrider
tag
Vajon a másodlagos kijelzőn van képernyővédő fólia? Csak mert nem látok ilyet..
-
coolrider
tag
Azert erdekes es sokat mondo,h a tesztben fikazzak az 5g logot,miszerint alig latszik,de azt mar nem vettek eszre,h azert halvany,mert vilagit?
-
gretzky77
veterán
Kopaszi gát éjszakai mód!
-
hito
nagyúr
válasz
gretzky77 #308 üzenetére
Haverom mondta, hogy ha vért izzad se találja. Hardcore user(nek hiszi magát, remélem olvassa
), mégsem tudja sehogy sem előcsalni. Szerintem csak béna, szebb kifejezéssel élve user error. De hiába magyaráztam neki, hogy lehetetlen, hogy nincs benne.
Mi a módszer? Csak hogy el tudjam neki mondani.
-
-
hito
nagyúr
Sziasztok! A készülék dual screen nélkül tényleg nem tud osztott képernyős módot?
-
coolrider
tag
Amugy van egyaltalan mar 5g valahol?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG első Dual Screen képes készüléke nem sokat ad hozzá a G8X felhasználói élményéhez, viszont van benne 5G.
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest