Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
-
LOGOUT
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Milestone2 #9468 üzenetére
Szkeptikus vagyok mindig ezekkel az ALL IN ONE csodákkal kapcsolatban. De mivel mással sem sikerült, és elolvastam a hozzászólásokat, senki sem téglázta a készülékét, legfeljebb nem lett Root, így este majd kipróbálom és beszámolok. Annyit kivettem, hogy ha korrektül fenn vannak az ADB driverek, akkor működik, ha nem, nem...
TOVÁBBRA IS FENNÁLL, ÉN SAJÁT FELELŐSSÉGRE HASZNÁLOM EZT A PROGRAMOT, MINDENKI MÁS IS CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE TEGYE!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Suzuki topik
- Filmvilág
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest