Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- joghurt: frenda dsttöytoi
-
LOGOUT
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prannk
őstag
válasz
Milestone2 #10798 üzenetére
Inkább írni kéne neki,hogy csinálja meg a 10.2 est.
-
prannk
őstag
Polloos-ka vmit csinált a [ROM][P76*][BL Lock/Unlock] CyanogenMod 9 topikba.
Probably I will upload today the v3 with changes in UI and some bug correction.
Currently these are the changes:
-Added on/off on the bottom bar on the status bar, as JB or higher.
-Added QuickSettings, like 4.2.2
-Added a bootanimation made by @ AlexBass
-Centered clock on lookscreen
-Fixed the bug that the icons were not displayed in the status bar until it was notified.
-Added a wallpaper made by @ AlexBass
-Probably add more before uploading it today ...: D -
Milestone2
nagyúr
válasz
passat77 #10762 üzenetére
Ezt telepítsd: MIUI.apk
Ez a Xiaomi/MIUI legujabb szolgaltatasa, programja azoknak, akik ki szeretnek probalni a MIUI-t, de nincs hivatalos ROM a keszulekukhoz (mint nekunk az L9-hez) illetve stock ROM-ot hasznalnak es nem akarnak ROMolni. Annyival több, mint egy szimpla Launcher, hogy Xiaom/MIUI account is létrehozhato, mint a MIUI-nal. Ugyanugy témázható, szétalakithato...
Rendesen be tudtam lépni a MIUI accountomba stock v20p alatt.
-
Milestone2
nagyúr
Te tudod. Akkor próbáld ebből a backup-ból, de szerintem ott is lehet szívás, mindenesetre, ha successfully (sikeresen) felment, akkor Factory Reset (biztosnág kedvéért FR előtt SD kártya ki!) és akkor elméletben jól kell működnie, legalább is többen megköszönték az XDA-ról, hogy jól megy nekik és a root sem veszett el az FR után...
-
aholy
tag
válasz
Milestone2 #10786 üzenetére
először is köszi!
1. nem bízok az asztali gépemben
2. mostanában 2 asztalin is próbltam, egyiken sem ment se előre se hátra(upgrade, downgrade, xp van mindkettőn)
3. a laposon csak.win 8 megy normlisan, de azzal meg a programok nem akarnak valahogy összeférni
-
Milestone2
nagyúr
-
prannk
őstag
válasz
Milestone2 #10789 üzenetére
Skarlos??
-
prannk
őstag
válasz
Milestone2 #10787 üzenetére
Tudom..
Akkor dobj fel először egy cm10.2 backupot. Aztán valaki megpróbálhatná restorozni akinek zárt van. Nekem most üres a telóm. Nem is lesz időm a héten. Hétvégén igen.
Amikor felraktam az új gappsot,akkor security error. De a cwm be betudtam menni. ÚGyhogy lehet restorozni.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
prannk #10785 üzenetére
Töménytelen CM11 meg CM10.2 backupom van. DE!
A CM11 teljesen más "partícionálást használ", nem oldható meg (szerintem)!!! A CM10.2 felengedi magára az Artas másodlagos reco-t telepíteni, de utána nem indul el a másodlagos reco, ugyan ez a helyzet a MIJÁU-val. Még nem tudom, szerintem 4.2.2-ig valahogy megoldható, de még nem jöttem rá hogyan. Sokkal könnyebb lenne, ha lenne egy zárt BL-ű telefonom, de csak tesztelésért nem tudok venni még egyet, nem állok úgy anyagilag.Abban tudok neked "segíteni" hogy készítek backupokat, mindenféle módon, te meg megpróbálod visszaállítani, ám ha nem megy akkor minden esetben Restore a stock gyárira (de lehet ám hogy minden esetben offline kell!!!)
-
Milestone2
nagyúr
Csak egyet árulj el nekem Aholy!
Régi motoros vagy. Mi a fenének akarod zárt BL-nél Backup-ból felrakni.
Offline KDZ sokkal egyszerűbb és akkor egy szűz rendszert kapsz,amit szépen belakhatsz.DRIVER
LG TOOL
OFFLINE ÉGETŐ PROGRAM (Vírusitók már a letöltését sem szeretik, pedig nem vírus...!!!)Driver fel a PC-re (bár nem hiszem, hogy eddig ne lett volna fenn), LG TOOL telepítés, majd a számítógép C gyökerébe kibontott Offline égető csomagon belül található Start.cmd elindítása. Ha a program elindult, akkor a telefonból akku és SD kártya ki, majd a hangerő fel nyomvatartása mellet USB kábellel feldug a PC-re. Windows enablert (lent alul az óra környékén) ha nem állítódott magától ON-ra, akkor egy klikkel bekapcsolod.
Ekkor megkérdezi hol találja a PC-n a KDZ fájlt (V20P itt van) Ezután nyomjunk a "normal web upgrade test" gombra és a megnyílt ablakban nyomjunk az "upgrade start"-ra; Megjelenik az ország és nyelvválasztó ablak, ahol csak az országot lehet kiválasztani. Nyomjunk a "Clear phone software update registry" gombra, A "Country" ablakot állítsuk át "different countryra" és nyomjunk az "ok" gombra. Majd megvárjuk amíg települ a rendszer és ha felment, akkor nyomjunk egy hard resetet!!! Nekem 15 perc alatt fenn volt a ropogós új SW...Leírás ugyanitt mellékelve, de itt is le van írva, meg itt is...
-
prannk
őstag
válasz
Milestone2 #10784 üzenetére
És egy cm 11 vagy 10.2 es backupod nincs? Amit artas recoval megkéne próbálni restorezni. Hogy igy mit csinál...
-
Milestone2
nagyúr
Az előbb a v20o-t linkeltem.
Ez a v20p backup. -
-
aholy
tag
válasz
Milestone2 #10781 üzenetére
a p-böl létezik olyan verzió ami zárt bootloader-el a cwm-böl felrakható?
-
-
prannk
őstag
Nem is szenvedek vele. Mert megint csak elbaszom.
Most rakom a v20o-t. Nekem a cm9 nem kell -
prannk
őstag
Persze,hogy nem nyílik
-
prannk
őstag
Hellóka L9!
Hellóka független alaplapsimán beolvasta a telenoros simet.
V20h euo xx el kaptam vissza. Na kíváncsi vagyok nyílni fog e.
Nem kellett fizetnem semmit.Srác a szervizben: komoly baja lehetett mert kicserélték az egész belsejét.
Majd jelentkezem mire jutottam.
-
kertsa
senior tag
-
kertsa
senior tag
Flasheltem a v20p-t. A Chrome egész tempós lett. Viszont Playről való letöltésnél egy ilyen hibát ír: Hiba történt az információk szerverről való lekérése során. (RPC:S-3)
Találkoztatok már ezzel a hibával?
-
prannk
őstag
SONY XPERIA Z:
A készülék ára:
Telekom üzletekben:99 990 Ft Webshop ár
20% kedvezménnyel: 79 990 FtHűséghosszabítással még egy kis kedvezmény. 60-70 ért simán megvenném ha nemm lenne még 9 hónap
Összerakom a két kis kezecskémet,hogy 9 hónap múlva még kapható legyen a T-nél.
Ha nem javítják garanciálisan az LG-t meg is veszem sztem.
-
prannk
őstag
válasz
H.Bencike #10757 üzenetére
Ott a leírás a Milestone2 nél. Elrontani nem rontja el a telót. ÉS bootloaderrel ügyeskedtem azért halt meg a telefon. Amúgy ha bármi gond lenne benyomod SW be ahztán frissítési hiba kiküszöbölése aztán gyári a telefon. ÉN megpróbáltam egy új gappsot feltolni és nem bootolt. Backupom nem volt így gyári frissítővel visszaraktam a gyárit.
CM jól működik. Akksin én azt vettem észre,hogy 1.5 -2 szer jobban bírja
De én nem nyugszok mert nekem CM11 kell
Csak kapnám már vissza a telót..
-
-
sleen
tag
válasz
passat77 #10758 üzenetére
Érdekes. Nekem cwm 6.0.4.5-el nem ment a miui telepítés. Vissza kellett állnom rom managerrel a legfrissebb hivatalosra. Azzal simán felment, bootolással soha nem volt gond. Ellenben a cm11-nél előfordul, hogy kifagy a cucc a logonál. Milyen soron gyártották ezeket a mobilokat?...
-
passat77
tag
válasz
Milestone2 #10761 üzenetére
Nem nyert!
Nem is erőltetem tovább, azért köszönöm a gyors reakciót!
-
passat77
tag
válasz
Milestone2 #10761 üzenetére
Már töltöm is lefelé!!!!
Nagyon kiváncsi vagyok
Ha nem megy akkor ez egy jel ! -
Milestone2
nagyúr
válasz
passat77 #10758 üzenetére
Felejtsd el. Ma közölte Zdune velem, hogy kész leáll. Úgyhogy még kiad pár javítást a v5-höz, aztán mikor megjelenik a MIUI v6 (előre láthatólag pár hét még) már nem fejleszt tovább, már nincs is meg az LG telefonja.
PASSAT neked nyitott a BL-ed? Ha igen, akkor CWM-ből RESTORE az ebben a zipben lévő BACKUP-ot.
Tudod, a zip-ben van egy mappa:
Ezt a mappát mindenféle átnevezés nélkül, bemásolod a telefonod SD kártyáján lévőclockworkmod/backup/ mappába
Újraindítod a telefont CWM-ben, mented a jelenlegi rendszeredet, majd factory reset, format system, wipe cache, wipe dalvik cache után Restore menüből visszaállítod ezt a Backupot (ez MIUIv5 2014.03.28).
Ha így sem sikerül, akkor a Te telefonod utálja a MIUI-t...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
H.Bencike #10757 üzenetére
Igen.
CM9 (csak ez)!
CWM telepítés leírás itt.
CM9 telepítés itt.
Ha CM9-cel adod le a szervízbe, az garanciavesztő.
Ha nem működő alaplappal (és nyilván nem úgy értem, hogy látszik, hogy szétszedted és kalapáccsal szétütötted az alaplapot) akkor garanciális, akármi is volt rajta előtte...PRANNK-ot keresd, ő megcsinálta, működött is neki, csak nem elégedett meg a CM9-cel, mást is akart csinálni vele, és abba már belehalt a telefonja. De még egyszer mondom, nem a CM9 telepítésébe. Az simán felment neki és működött is.
Ha ő nem tud segíteni és az XDA leírás nem értenéd, akkor majd próbálok segíteni, de a következő két napban pont nem lesz időm...
-
cellpeti
nagyúr
cserélt már valaki ilyen telóbe érintőt? Droidos telóknál nincs olyan, hogy jön a frissítés és lehal az érintő ugye?
-
passat77
tag
Sziasztok!
Már régen írtam, itt. Látom elő került újra a zdune25 féle miui rom kérdése.
Milestone2 kollegátol már régebben kérdeztem, de nem tudtunk rájönni miért, de sehogy sem akart nekem ez a rom felmenniAkármilyen rom az felmegy, csak ez az egy nem! 6.0.45. cwm van fennt. Hiba nélkül végig megy telepítés, de a LG logonál kifagy! Valaki megszakértené???
-
H.Bencike
aktív tag
Zárt Bootloaderre hogyan lehet feltenni Cyanogen Modot? Keresgéltem XDA-n, de csak CWM-et találtam. Ha telepítek egy ilyen CM-et az gari vesztéssel jár? CWM-et telepített már valaki zárt BL-re? Hogy működik rajta? Illetve a CM hogy működik, akkuidő milyen?
-
mrx1212
tag
Hogy v20a vagy v20c vagy v20h ír vagy v20p ír ki
Amúgy jelent valamit ? (Mármint teljesítmény vagy stabilitás szempontból kérdezem !)
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #10749 üzenetére
Bravó igen így van.
Viszont garancia abban az esetben is ugrott ha a kdz-vel teszed fel a V20P-t, neked már minden képen ugrott ezt azoknak írtam akik esetleg gondolkodnak az OFFLINE módszerrel a V20P-t feltenni
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #10745 üzenetére
Azért mert a V20P a KDZvel raktad fel és ezt mondtam a recovery nem írja át a BB részt. BB te is tudod cserélni. Persze, hogy a v20a volt de csak addig még meg nem csináltad a FR-t
(#10746) mrx1212
Igen gáz a garncia szempontjából
ha nyitva van a bootloader, a V20P-val sem garanciális (mivel kicsi hazánkba nincs kiadva) azért egy próbát megér. -
Milestone2
nagyúr
válasz
mrx1212 #10746 üzenetére
Nem, nem gáz. Úgy gondolom, ha vissza tudod KDZ-ből rakni, akkor visszaváltozik. Nálam már nem játszik a garancia kérdése. Ezért jó ha backupból rakod fel (már ha fel tudod), mert akkor nem változik meg...csak KDZ "égetésnél"...
"...Vagy befolyásol még valamit jobb ettől?..." - ezt a kérdést meg nem értem.
-
mrx1212
tag
Akkor ez gáz most nem? (Mondjuk ha van még garancia)
Mert a v20h a hivatalos utolsó frissítés ha felrakom a v20p és utána vissza a v20h akkor is v20p fog kiírni?
Vagy befolyásol még valamit jobb ettől?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
bubus66 #10744 üzenetére
Az van amire gondoltam.
Eddig mindig bármilyen ROM-ot raktam fel, a baseband v20a volt. Erről már beszéltünk sokat. De most hogy KDZ-ből raktam fel a v20p-t, mikor visszaraktam a MIUIv5 backupot, a baseband már v20p...pedig a backup készítésekor még v20a-t jelzett
És most már az is marad...míg fel nem teszek KDZ-ből esetleg majd egy másik verziót. -
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #10743 üzenetére
Jobbulást neki.
-
Milestone2
nagyúr
BASSZUS SZÍVÓS MARCI (aki nem tudná olimpiai bajnok 32 éves vízilabdázó) SZÍVINFARKTUST KAPOTT!
TÚL VAN RAJTA, DE AZÉRT EZ KIBASZOTTUL SZÖRNYŰ... -
mrx1212
tag
válasz
Milestone2 #10739 üzenetére
Tehát amikor egy programot vagy játékot bármit telepítek bármilyen fájlkezelőből akkor nem írja ki a telepítendő program vagy játék verzióját.
Írok egy konkrét példát :
Tehát telepítem a Root Expoler v.2.7 .apk
Telepítéskor a rendszer két dolgot ajánl fel
Fent a program neve :
Root Explorer
Adatvédelem: Itt a Bean Stalk -nál volt egy Info fül
és itt volt Root Expoler 2.7 verzióItt ugye ezek vannak
telefonállapot és azonosító olvasása
stb...Lent pedig:
MÉGSE / TELEPÍTÉS
Az adatvédelem/Info az "info " hiányzik
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #10739 üzenetére
(#10739) Milestone2
Na pont ez marad ki az írásomból, hogy mesterem találd márki hogy az user mit szeretne, hogy segíteni tudjál neki.
Mert ha nem kértük volna 5000000 hogy az user pontosan írja le, hogy mit szeretne, (akkor esetleg még talán segíteni is tudnának a fórumozok neki) mert különben csak barkóba lesz a vége.
-
mrx1212
tag
Feltettem a CyanogenMod 11 (Android 4.4.2) by Artas182x romot
Előzőleg BEANStalk_Android_4.4.247_ver2014-02-15 volt fent
Olyan kérdésem van hogy mikor telepítek egy App-ot akkor a BEAN kiírta hogy milyen verzió a program (azt hiszem hogy valami Info fül volt kiírva) amit telepítek ezt a CyanogenMod 11 ban nem találom
Nem lehet elővarázsolni valahogy hogy itt is lássam?
-
Skarlos
csendes tag
válasz
prannk #10734 üzenetére
Dehogynem, úgy 490 alkalommal,a legkülönfélébb módszerekkel (beleértve a cmd.exe trükköt is). Sajnos valamiért nem működött, pedig vártam eleget, fastboot driverek is fent vannak, minden a helyén. De vigasztal, hogy nem vagyok egyedül ezzel, xda-n is vannak jópáran, akik akármit csinálnak, nem jön össze nekik
-
Milestone2
nagyúr
válasz
bubus66 #10731 üzenetére
Azt azért hozzátenném, hogy L9-en, most v20o, v20p verziókra jutott el odáig az LG, hogy használható...
MIUI zárt BL-re kisérletem kudarcot vallott, szegény Skarlos kiprobálta, nem megy, még gondolkozom. De nálam nagyobbak már megalkották volna, ha menne...persze nem adtam fel.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Azharel #10730 üzenetére
(#10730) head1shot
Köszönöm. A videót amit készítettél végig néztem. Nagyon jó és tanulságos. Valamit utólagos engedelmeddel a neveddel fémjelezve az oldalamon megosztottam. Köszönöm(jük) még egyszer.
Igen sajnos sokan úgy vannak vele majd jönnek és megoldják persze írni lehet, hogy sikerült vagy sem (lásd élő példa a videód) milyen érdekes meglehet csinálni. head1shot készített videót ajánlom mindenkinek a figyelmébe aki csak a szálkát keresi az irományokban. Ha az alapján sem sikerül megcsinálni valakinek akkor szerintem neki se álljon.
Amúgy különben olvasom a kommentjeitek, hogy bugos a KK? Ha az F6-ra is lesz lehet, hogy fel sem teszem, mivel nagyon stabil és nagyon jó akku időt produkál a JB vagy reméljük a G2 is javítják mi meg már talán (ha kapjuk) a jót kapjuk meg.
-
Azharel
aktív tag
válasz
bubus66 #10729 üzenetére
"ezt nagyon bírom érdekes nem te is megcsináltad én is és semmilyen hiba üzenetet nem dobot ki. Megfigyeltem nem érdemes semmit csinálni megosztani mert egyből jön a fika. Na mindegy törölni fogom a Logoutomból, te pedig tudod, hogy hol elérhető."
Ezzel csak egyetérteni tudok, g2 topicban többször volt rá példa hogy mi voltunk a hibások azért mert valaki brickelte kdz közbe a telefonját, vagy meg sem tudta csinálni és azt mondják hogy rossz a leírás....
-
bubus66
nagyúr
válasz
Azharel #10711 üzenetére
Már hogy nem menne 8.1 alól igaz a törttel nem működött de a telefon regisztrálttal működött. Nem ragadtattam el magamat a 8.1-től.
(#10711) head1shot
Tudom, hogy a videót te készíttetted.
(#10715) Milestone2
ezt nagyon bírom érdekes nem te is megcsináltad én is és semmilyen hiba üzenetet nem dobot ki. Megfigyeltem nem érdemes semmit csinálni megosztani mert egyből jön a fika. Na mindegy törölni fogom a Logoutomból, te pedig tudod, hogy hol elérhető.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
sarkanyolo2 #10723 üzenetére
Nem vagyunk (és leszünk) elkényeztetve, mert az LG megítélése szerint keveset vettünk belőle...
Kertsa! Olvasd el a privát üzenetedet!
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
Milestone2 #10722 üzenetére
Good.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
sarkanyolo2 #10721 üzenetére
Forget it!
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
Milestone2 #10708 üzenetére
Mivel megértetted mire gondolok, ezért teljesen értelmes amit írtam...
-
kertsa
senior tag
válasz
Milestone2 #10717 üzenetére
Ez meg nekem már magas... még root sincs
-
Skarlos
csendes tag
válasz
Milestone2 #10696 üzenetére
Nahát ez érdekes. Erről a MIUIv5-ről van szó? Mert akkor délután lehet adok neki egy esélyt
A CM9 se volt rossz, csak az a fránya visszhang... -
Milestone2
nagyúr
válasz
kertsa #10716 üzenetére
No ez az amit soha nem fogok megérteni.
Ha két ember tök ugyanazt csinálja, hogyan lehet más a végeredmény...???Most akkor ha gyári ROM-od van fenn, akkor nyilván saját felelősségre kipróbálhatod még azt amit leírtam.
1. Zárt BL-nél a lépések.
2. Legyen fenn egy stock ROM.
3. Root fenn legyen és működjön.
4. BusyBox fenn legyen és működjön.
5. Installálni kell Artas L9 Secondray Recovery app-ját a telefonra.
6. Install után futtatni kell.
7. Ez egy másodlagos Recovery-t hoz létre a Boostrap mappába.
8. Újraindítás a másodlagos Recoveryben.
9. 6.0.4.5 flesselése a másodlagos mappába CWM-ből
10. Ebből a 6.0.4.5 új recoból a jelenlegi rendszer mentése, majd full wipe (factory reset, wipe cache, wipe dalvik, format system) után telepíthető a BACKUP vagy a módosított változata!Ha ez sem megy, akkor én már semmit sem értek...
-
kertsa
senior tag
válasz
Milestone2 #10715 üzenetére
Minden úgy csináltam ahogy a leírásba van...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
kertsa #10714 üzenetére
És az előtte lévő driver és LG app telepítve van?
Nekem ment így, de ha elolvasod, a leírást, akkor utána írja is, ha nem meg így egyszerűen, utána van egy csomó tennivaló, törlések, újratelepítések, egy hosszadalmas leírás, hogy akkor úgy fog működni.
Én azt nem értem. Felraktam a drivert. Rádugtam a telefont telepítette a drivereket. Lehúztam a telefont, Feldugtam újra akku nélkül hangerrő+ nyomva Update módban, akkor is szenvedett még vagy két drájverrel, de feltette őket (egyedül az OMAP drivert nem rakta fel) na gondoltam emiatt nem fogja megcsinálni, de kattintottam és minden simán lefutott!
-
kertsa
senior tag
válasz
Milestone2 #10713 üzenetére
- Ha letöltöttük, akkor csomagoljuk ki a C:\ gyökerébe és az LG-G2-Offline_Auto-Flash mappán belüli START.cmd fájl-t, rendszergazdaként indítsuk el;
Ez még oké... aztán hibaüzenetek sora. Nem akar működni
-
kertsa
senior tag
válasz
Milestone2 #10710 üzenetére
A képek alapján úgy tűnik 8.1-ről készültek.
-
Azharel
aktív tag
válasz
Milestone2 #10710 üzenetére
Megy rendesen 8.1 alatt is, a videót én készítettem és ott is ezt a rendszert használtam.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
kertsa #10709 üzenetére
Próbáld ezzel, de mindjárt megnézem ír-e valamit a 8.1-ről...
Nem ír semmit, hátha...
DroiDMester nevű fórumozó készített egy nagyon jó, automatikus offline frissítőt.
- Ehhez nem kell mást tenni, csak a drivert, illetve a programot telepíteni és letölteni ezt;
- Ha letöltöttük, akkor csomagoljuk ki a C:\ gyökerébe és az LG-G2-Offline_Auto-Flash mappán belüli START.cmd fájl-t, rendszergazdaként indítsuk el;
- Ha elindult, akkor nyomjunk egy gombot és várjuk meg amíg megnyílik a program;
- Ha elindult, akkor a telefont tegyük download módba(kapcsoljuk ki a telefont, majd nyomjuk a hangerő fel gombot és csatlakoztassuk a telefont a számítógéphez) és Állítsuk "on" -ra a "windows enablert"(kattints bal egér gombbal az ikonra egyszer), az óra mellett a jobb alsó sarokban; A megnyílt programban tegyük be a kdz-t. Majd nyomjunk a "normal web upgrade test" gombra és az ezután megnyílt ablakban nyomjunk az "upgrade start"-ra; Megjelenik az ország és nyelvválasztó ablak, ahol csak az országot lehet kiválasztani. Nyomjunk a "Clear phone software update registry" gombra, A "Country" ablakot állítsuk át "different countryra" és nyomjunk az "ok" gombra. Majd megvárjuk amíg települ a rendszer és ha felment, akkor nyomjunk egy hard resetet!!! -
kertsa
senior tag
A v20p-t melyik offline megoldással tudom feltenni a telóra? Win8.1... zárt bootloader...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
sarkanyolo2 #10707 üzenetére
Még mindig nem értelmes amit írsz, meg magyarban vett telefonra is alkalmas.
Nyilván arra érted, hogy kiadja az LG hivatalos frissítésként, hogy nehogy véletlenül a szinte semmitérő garancia megsérüljön. Szerintem nem fogja kiadni...túl keveset adott el belőle az LG Magyarországon. -
sarkanyolo2
őstag
válasz
Milestone2 #10706 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy magyarul, hanem azt hogy magyarban vett telefonra.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
sarkanyolo2 #10705 üzenetére
TUD MAGYARUL, mint már írtam.
És nem hiszem, hogy kijön a v20P magyar.
Ahogy ismerem az LG-t, ha kiad majd valamit magyarra, akkor az majd a következő betűt fogja kapni... -
sarkanyolo2
őstag
válasz
roland9408 #10694 üzenetére
Remélem magyarra is kiadják!
-
Milestone2
nagyúr
válasz
mabocockpit #10702 üzenetére
Először a jelenlegi gyári rendszereden kell telepíteni ezt a dual reco-t, ahogy írtam. Ha nem tudod telepíteni, akkor a backupot sem tudod felrakni csak gyári reco-val.
A backupban azért van benne, hogy ha felrakod utána is legyen lehetőséged használni (ne kelljen újra telepítened) -
mabocockpit
csendes tag
válasz
Milestone2 #10700 üzenetére
Root,cwm,busybox fennt van, de nem tudom, hogy az az Artas dual cwm amit beleraktál okozhat e gondot.
Így már értem ! Köszi!
Mert eddig a cwm egyszerűbb volt nekem. -
Milestone2
nagyúr
válasz
mabocockpit #10699 üzenetére
1. Igen.
2. Zárt BL-nél a lépések.
3. Root fenn legyen és működjön.
4. BusyBox fenn legyen és működjön.
5. Installálni kell Artas L9 Secondray Recovery app-ját.
6. Install után futtatni kell.
7. Ez egy másodlagos Recovery-t hoz létra a Boostrap mappába.
8. Újraindítás a másodlagos Recoveryben.
9. 6.0.4.5 flesselése a másodlagos mappába CWM-ből
10. Ebből a 6.0.4.5 új recoból telepíthető a BACKUP!Lehet bonyolult. Ez a zárt BL átka. Leírás itt.
De ha zárt a BL-ed, miért nem frissíted KDZ-ből offline v20P-re? Ezzel a módszerrel?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest