Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Napkollektor - csak úgy
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Onei
csendes tag
Hali!
Tudna nekem segíteni abban valaki, hogy a fogadott híváskor miért nem jelzi ki a hívószámot? Minden esetben ismeretlen számot ír akár benne van a névjegyzékben akár nem. -
bubus66
nagyúr
(#1694) akcsy
Én is várom vagy akár te is tehetsz be az 1 Hsz-be. Nagyom remélem jövök vissza 99%-hogy itt leszek. Most már ahogy jártam nem vinném vissza mert meg tudnám csinálni. Jó nagy barom voltam. nehéz lesz vissza jönni mert megint nics a T-nél (ha csak nekem nincs félre téve)
-
akcsy
tag
Jééé vag V10G! Nah meg is nézem milyen, majd írok
vagyis még letöltöm, de még ma rárakom, és persze elsőként az SD kártyás dolgot nézem meg rajta -
H.Bencike
aktív tag
válasz
bucsupeti #1686 üzenetére
Majd írnál pár sort arról hogy mi változott (ha egyáltalán változott) ebben a frissítésben?
SD-kártyára áthelyezés van benne? Az alkalmazások frissíthetőségét abban az esetben amikor még van 1GB vagy kevesebb szabad hely? (Mert ugye sokaknak nem engedi frissíteni)
Melegedések?
Hirtelen ennyi jutott eszembe, engem ez érdekelne! -
berbatov2
senior tag
Sziasztok!
Hirtelen csak ez a telefon jutott eszembe, ami tud ilyet, de ne kövezzetek meg ha mégsem!
Szóval egy kis fordításra lenne szükség, mert elég szarul néz ki.
Előre is köszönöm. -
bucsupeti
senior tag
A közelségérzékelő benne van, csak a fénymérő szenzor hiányzik belőle. Ezért nem tudja megállapítani hogy mekkora a környezet fényereje és ez alapján nem állítja automatikusan a kijelző fényerejét.
Nekem egyébként nem is hiányzik. Galaxy S-em volt előtte. Abban volt fénymérő de kikapcsoltam, mert nekem soha nem volt jó ahogy beállította a fényerőt.
Szóval nekem nem hiányzik. -
bucsupeti
senior tag
PC Suite-al tettem fel a V10G-t. Nekem az előző frissítés nagyon lassan ment, ez sokkal gyorsabb volt. Kb 20-30 perc alatt kész lett.
Android verzió: 4.0.4
Alap verzió: L6260_MODEM_SIC_01.1230.00
Kernel verzió: 3.0.21
Szoftververzió: P76010g-216-30 -
cil101
tag
de látom már megválaszolták egy páran
-
bucsupeti
senior tag
Mit tud ez az új V10G szoftver?
-
akcsy
tag
H.Bencike
Hogy mivaaan??
Lehúzod a csúszkát, majd ahol allítod be, a hangot(vagy ott van a Quickmemo) ott van, hogy szek. arra rákattintasz, majd a listából kiválasztod a fényerőt, és mátsi van 3 választásod, én mindig ezt használom...Viszont: haverokkal úgy döntöttünk nyomunk egy UNO versenyt, CSAK letöltöm, telepítem(ingyenes, vagy fizetős) bejön a Gameloft, majd jön, hogy lekellene tölteni + valahány Megát, ezt kb 1mp-ig ha látom újból előugrik a Gameloft, majd kapok valami hihetetlen gagyi UNO-t ami tökre eltér a többitől, és mivel a többinek mind kérte a 70megát letölteni így tudom, hogy annyi kell, de nekem az alkalmazásoknál is csak 7 megát mutat... Ez mitől lehet??? Csak ezzel a játékkal csinálta
és hiába nyomok rá apk-t akkor is ugyanezt a minőséget kapom csak más Gameloft-os képpel
-
H.Bencike
aktív tag
Én azért tudnék örülni egy automata fényerő szabályzónak! Sokszor használom a telefont sötétben, és ilyenkor az 50%-os fényerő nagyon zavaró, le kell venni. Aztán kimegyek a világosba akkor meg fel kell húzni mert nem látok semmit belőle.
Már a HTC Wildifre S-em is tudta ezt a funkciót. Nagyon hiányolom, de hát ez van, meg kell szokni!
-
airmax_2.0
tag
szerintem is a kézi fényerő állítás elég... tekintve, hogy ips panel és jól látható kint is, de nagyon nagy napfényben följebb lehet húzni kézzel két mozdulattal, amúgy meg beállít az ember egy százalékot osz csá...
illetve az energiatakarékos opció, ha az aksi 30% alá kerül akkor lejjebb veszi a fényerőt, de ilyenkor rákérdez, el is lehet utasítani.. Nyilván az ár volt a szempont, hogy kihagyták az automatikus fényerő állítást...
Biztos kényelmesebb lenne, de én elvagyok így is nem szoktam a fényességet állítgatni, jól látszik minden... -
krisztian112
senior tag
Proximity = közelségérzékelő, semmi köze a fényhez, ha pedig megvizsgáljátok a telefon tetejét akkor rá leeht jönni hogy nincs fényérzékelő, kamera mellett a proximity van és ennyi.
Amúgy meg elég szar dolog ez a fényérzékelő, akár kinnt, akár egy neon-os megvilágítású teremben állandóan babrálja a fényerőt ahogyan fordítom, mert mindig más fényviszonyt észlel, 50%-ra bevan állítva oszt csá
-
lmisi
senior tag
válasz
bubus66 #1669 üzenetére
Az engadget szerint viszont nincs fényérzékelő szenzora, csak közelségi érzékelője.
Azaz ha a füledhez emeled elsötétül a képernyő hívás közben, de kijelző fényerőt nem képes állítani automatikusan a telefon.
Én sem találtam automatikus fényerő állítás opciót, mert nincs hozzá szenzor érthető módon. Mobilarína adatlap hibás.
Ez az első normálisabb androidos telefon ahol nincs fényérzékelő, én is csak most láttam ilyet. Ok prózai, garasoskodás
Tableten találkoztam ilyennel, olcsó huszonezres szegmensben gyakori. -
TPeti
tag
Sziasztok,
1 hete vettem egy ilyen telefont. Már most imádom. Kijelzője hatalmas, éles, telt színekkel. Teljesítménye átlag felhasználásra tökéletes, teljesen folyamatos. Videolejátszás, játékok röccenés mentesek. Az LG felület jól használható és élőben szebb, mint a képeken, pedig Samsungról váltottam.
Akinek nem kell erőmű, annak ajánlott kategória.
TP
-
prannk
őstag
Aki szeretné eladni az L9-ét én jelentkeznék rá
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
(#1667) cil101
Te ezt honnan veszed hogy nincs bent? a Akkor aproximity az mi?
(#1666) sarkanyolo2
Az nem nagy fogyasztás, ha automatán van. Amik zabálnak a FB alakalmazás a Google maps mert ezek futnak a háttérben, is ha nem használja valaki érdemes letiltani, meg a FB alkalmazást is és a böngészőn keresztül használni. -
bubus66
nagyúr
válasz
sarkanyolo2 #1658 üzenetére
(#1658) sarkanyolo2
Ezt miért kapcsolja ki kapcsold ki a fényérzékelőt? Pont az a lényege neki hogy automatikusan szabályozza a fényérőt és ez által kímélje a az akksit. A merüléshez a a Háttérben futó alkalmazásoknak van közük, ezért amit nem használ az user érdemes letiltani.
-
bubus66
nagyúr
válasz
(#1657) Lacko84
A1 Hsz-ben le van írva, hogyan kell tölteni első alkalommal. Az első töltésnél nem gond az ilyen nagy aranyú merülés. 3-4 töltési ciklus kell neki hogy beálljon. Jó tanácsként ha nem kell akkor 3G helyett 2G használj azok az alkalmazásokat amelyeket nem használod tiltsd le, őket. Ha úgy csinálod a töltést, ahogy az 1 HSZ-ban le van írva, fogsz kapni elfogadható aksi időt.
-
Lacko84
aktív tag
válasz
Az a szoftver van rajta amit gyarilag ráraktak. Semmi durva játék nem volt. Csak az angry birds Nem utcán mentem csak itthon nyomkodtam és persze nm végig mind az 5 órát,....
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
Lacko84 #1657 üzenetére
Legújabb szoftver fent van? Fényerősség? (kapcsold ki a fényérzékelőt) Egyébként a tesztekből az látszik, hogy kb. 5 óra képernyőhasználat valóban lezabálja az akksit, bár ez nagyban függ a fényerősségtől. Milyen durva játék?....
Meg mondjuk nézzük azt, hogy ha 3G-n ment a viber és mentél az utcán, akkor váltogatta a tornyokat, stb, stb...
-
Lacko84
aktív tag
4 napja van meg a teló, és nagyon tetszik. Kb délután 6-kor húztam le a töltőről. Azóta eltelt kb 4-5. Óra és már csak 20%-on van,...
neteztem,vibereztem játszottam kicsit. Normális ha ilyen gyorsan merül?
-
cil101
tag
A sygic hamar talál jelet, de a keresés nem olyan jó benne. A 3 betűs meg házszámra is tud keresni, de nem olyan gyors és pontos. Legalábbis az én tapasztalataim szerint.
-
xewyor
csendes tag
válasz
sarkanyolo2 #1649 üzenetére
Ezt miért nekem írod?
Én tisztában vagyok vele, melyik gps app-nak kell a net és melyiknek nem.
Használok ilyet is, olyat is -
mnó77
tag
válasz
sarkanyolo2 #1651 üzenetére
Nem akarok hülyeséget mondani,de szerintem van,a Navon Platinum Explorer tablet/navigációnak android operációs rendszere van és hivatalosan ezzel árulják,ráadásul életartam frissítés is tartozik hozzá.De HANGSÚLYOZOM lehet,hogy én tudom rosszul!
-
akcsy
tag
Hát skacok, nekem ez a Primo nem annyira jött be... Egyébként tudtok valami magyart? vagy a sima 3-as jobb?
-
5-htp
tag
Lehet úgy használni a GPS-t,hogy nem kell hozzá adatforgalom? Én totál hülye vagyok ehez a telefonhoz.Kaptam ajándékba de nem boldogulok vele.
-
kentucky
őstag
Nem tudom, hogy van benne, de egy kis kitérő:
"...a GPS 31 műholdas rendszere mellett a GLONASS is 24 saját eszközzel rendelkezik, az okostelefonok pedig párhuzamosan képesek ezeket kezelni, vagyis így már 55 műhold dolgozik majd a kezünkre, ami a japán vállalat elmondása, és mérései szerint 50 százalékkal pontosabb pozícionálást jelent a gyakorlatban."
szóval ha van benne, valószínűleg gyorsabban talál jelet -
mnó77
tag
Milyen a GPS vétel,könnyen pozicionál,nem dobálja a jelet?Olvastam itt a fórumon,hogy Glonass vevő is van benne,bár ezt egyetlen specifikációban vagy tesztben sem írták még.Azért fontos a navigációs tulajdonsága mert elég sokat úton vagyok és ezzel a telóval a PNA-mat is ki szeretném váltani.Tehát akkor a térkép mehet a microsd-re!Ez a lényeg!
A játékok nem igazán érdekelnek.Akkor most már meg kell várnom,hogy újra legyen a T-nél.Annyit vaciláltam rajta LG,SGS Advence vagy Grand X IN legyen,hogy kétszer már lecsúsztam róla.
-
mnó77
tag
Sziasztok.
Teljesen új vagyok ezen a fórumon csak most regisztráltam magam.Szeretnék vásárolni én is egy L9-et,de a fórumba beleolvasgatva kétségeim vannak!Szeretnék rá IGO Primot telepíteni,és az érdekelne,hogy amennyiben a térképállományt microsd kártyára teszem akkor azt a program látni fogja vagy azokat is a telefon belső memóriájába kell tenni mert az úgy karcsú lesz!
-
H.Bencike
aktív tag
válasz
sarkanyolo2 #1638 üzenetére
Ebay felejtős, nem tudok onnan rendelni. Inkább magyar oldalak. Engem érdekelne ez a dolog, de 10 darab nem kell nekem, a 4 darab meg ugyan annyiba kerül mint a 10, szóval nem tudom mi lesz.
De azért köszi hogy szóltál! -
airmax_2.0
tag
válasz
Lacko84 #1637 üzenetére
Ha nincs akkor azt is telepíteni kell... egy szótár ingyenes ha jól emlékszem... Nem igazán értem miért keresi a szótárt, mert én a japán angolt töltöttem le, és attól még a qtranslate simán fordít magyarra angolt németet..
Sokat nem tudok róla mondani, mert egyszer kipróbáltam, és ennyi... nem nagyon használtam eddíg..
Viszont azt gondolom külföldi utakon ... vásárláskor jól jöhet ezt azt lefordítani.. -
farang
csendes tag
Valaki tud megoldást arra, hogy bizonyos programokat nem telepít, vagy nem frissít, és azt írja, hogy nincs elég hely, holott több mint 1GB üres.
-
Lacko84
aktív tag
válasz
airmax_2.0 #1629 üzenetére
telepítettem,de azt írja hogy nincs szótár... azt honnan szedjek hozzá??
-
H.Bencike
aktív tag
Köszi Gzolo, Takhanto! Sokat segítettetek!
-
Takhanto
őstag
-
bubus66
nagyúr
válasz
midnightstar #1632 üzenetére
Nem de ha értesz hozzá akkor igen.
-
midnightstar
tag
Sziasztok!
Telefonvásárlás előtt állok, L9 és Motorola Atrix 2 között vacillálok. A belső memóriával kapcsolatban lenne egy kérdésem. Ha telepítek egy nagyobb játékot vagy GPS-t, akkor a több száz megás letöltött fájlokat nem lehet az SD-kártyán tárolni, onnan használni?
-
H.Bencike
aktív tag
Engem érdekel ez a dolog! Ilyen matricát honnan lehetne beszerezni? Ezt találtam, igaz ez XPERIA-hoz való de hát ha csak ez van: LINK
Valaki nem tudja honnan lehetne beszerezni olcsóbban? Vagy engem még úgy is érdekelne hogy megveszem mind a négyet, és valaki megvesz tőlem 2 darabot. Hmmm?
-
Gzolo
senior tag
válasz
airmax_2.0 #1629 üzenetére
Ezzel kapcsolatban én nézegettem az Lg Tag programot.
Én ott látnám hasznát az egésznek, hogy mondjuk ott a kis matrica a műszerfalon a kocsiban, fut a Tag és automatikusan kapcsolja be a bluetooth, a navigátciót, hogy autóban használható legyen. Vagy pl a hálószobában ágy mellett tolja át magát rezgőre, ha hozzáérintette a matricához.
-
airmax_2.0
tag
válasz
Lacko84 #1627 üzenetére
Nem csak szót, egész mondatot is tud fordítani... Quick translator-t keresd az app-ok közt.
Kamerán kell belőni a fordítani kívánt mondatot (ilyenkor a fekvő helyzet előnyösebb) ő pedig szépen aránylag jó fordítást ad.Én nem tudok még olyan helyzetet mondani amikor szükségem lett volna rá. Viszont el tudok képzelni olyan helyzetet, hogy "felprogramoz az ember egy cimkét, amit a kocsiba ragaszt, és mondjuk ha beszállsz és hozzáérinted a telót akkor elindítja a navigációt... Illetve a szigetfesztiválról hallottam, hogy ott lehetett fizetni nfc-s telefonokkal...
Szóval nekem egyenlőre kevéssé kihasznált lehetőség... -
bucsupeti
senior tag
válasz
Lacko84 #1627 üzenetére
Én úgy értelmeztem, hogy az NFC az a hátlapba be van építve.
A fordító amiről beszélsz az a Quick Translator alkalmazás. Ezt telepíteni tudod ha elindítod az Alkalamzás kezelő gyári "alkalmazást". Itt a Telepíthető alkalmazások szekcióban megtalálod a Quick Translator-t. A mellette lévő Telepít gombra tappolva települ és utána használhatod. -
Lacko84
aktív tag
válasz
airmax_2.0 #1626 üzenetére
Értem. De amugy szükség lenne rá? Láttam egyik videóba hogy kijelöl egy szót és lefordítja azt hol találom a telóba?
-
Lacko84
aktív tag
Nfc kis matricát hol találom a dobozban vagy nincs is benne??
-
bubus66
nagyúr
válasz
kisocsi #1620 üzenetére
Nem tudom,még egyenlőre a pécsi T-Pont keveri a sz@rt. Most per pillanat a Fogyasztóvédelemnél van a dolog. Meg a panasz a Webshop felé. is ment. Arról nem tudok semmit sem. A panaszom kivizsgálása a pécsi T-Pont vezetőjénél állítólag 02.06-ig kell neki választ adni. Pedig a Webshop sürgeti őket rendesen. Minden kép lesz L9 akár mi lesz a vége az ügynek. Most 20-án lesz 30 napja hogy húzódik az ügy.
-
bubus66
nagyúr
válasz
kisocsi #1617 üzenetére
Csináld meg a V10E-re és szerviz lesz a vége. Ez alapján Próbáltam én és valószínű hogy közre játszott a vissza állításnál. Próbáld meg vele a v10E csaj jó tanács ha másodikra nem sikerül akkor ne csináld tovább igaz a te felelősséged. Nem kell el hinni azt sem, hogy a V10E nem lehet Rootolni. Én nem szólok bele,. azt csinálsz amit akarsz.
Miért olyan nehéz meg érteni hogy HW se ugyan olyan a P765 a P768 a P769 a P769 kisebb a kijelzője is.
akcsy Köszönöm a képet ki cseréletem, remélem a moderátorok is kicserélték. bucsupeti javítva van köszi.
-
bubus66
nagyúr
válasz
kisocsi #1615 üzenetére
(#1615) kisocsi
Azért maradt meg mert az P769 és azt lehet V10C-ig Rootolni. és nem P760. a Kdz-vel frissítesz akkor sem marad meg meg az OTA-nál se szerintem,mert ott meg igen ajánlott a factory reset. Ha minden képen Rootolni akarod akkor ne enged a V10E-re frissíteni. Én nem kísérleteznek a helyedbe. Ezt meg ha valaki kipróbálta volna úgy is meg osztja
KDZ updater.
Fontos tudni, hogy főleg gyári szoftverre ajánlatos vele ráfrissíteni, ha custom rom van fenn. A kdz fájlos frissítés nem jár adatvesztéssel, minden program megmarad, egyedül a ROOT jogot és ha volt fenn CWM azt veszítjük el.Ez mindegyikre vonatkozik.
Köztudott, hogy ez a Root működik V10a, V10b és V10c. Ez V10c ROOT és nem fog működni V10d felett (a jelenlegi formában)
Nézd meg itt a P760 ír a Roothoz?
-
kisocsi
tag
Az XDA olvastam,V10a root,OTA frissítés,és a root megmaradt. Akinek 10a szoft van fenn kipróbálná?
Habár az lehet a gond a dologgal,hogy 10a verzióról nem frissített OTA keresztül,csak sz.gép segítségével.
[link] 56 hsz. -
Lacko84
aktív tag
reggel 7:45-kor végre megérkezett a másfél hónapja várt L9-em!
Azóta nyomkodom. Nagyon jó kis teló. Az lenne a kérdésem akkor ahogy a fórum elején olvasható, elég 4-5 órát tölteni kikapcsolt állapotban?? Még annyi hogy most 14%-nál van megvárjam még teljesen lemerül és kikapcsol vagy már tegyem is fel töltőre és hagy töltse?!! olvastam hogy ne várjuk meg de ezt nem tudom hogy az első töltésre szól vagy majd a későbbiekben?? köszönöm a segítséget...
Szép napot L9 tulajok!
-
bubus66
nagyúr
válasz
bucsupeti #1609 üzenetére
Szerintem meg mindegy, hogy hogyan van írva, mert sokan azt sem tudják mi az, a downgrade eszik-e vagy isszák. Aki meg tudja, az érti így meg úgy is. Meg ha fordítva írom akkor is.
akcsy
Javítsd át légyszíves, az 1 Hsz-ben a képet erre "A Downgrade Menete" ha kész küld át majd, PÜ-ben Köszi.
-
bucsupeti
senior tag
Könyörgöm! DOWNGRADE és nem
downrageés méginkább nemdownrange... -
bubus66
nagyúr
(#1604) akcsy
Ez mióta P760? [THEME][JELLYBE4N'ish][TMOBiLE][L9][769BK][10E
bubus66 nem kell hozzá root mert v10e van a fórum címébe írva, amiről még ugye nem nagyon hallottunk root jogot
Bizony, hogy kell hozzá Root jog. Nem akarok veled vitatkozni de framework-res.apk meg többit is a fileExplorere kell telepíteni, azt meg nehéz lesz ROOT-nélkül ugye? Mivel a system be másolsz igen nehéz lesz ROOT jog nélkül, sőt nem is lehet.
A képen hogy a jogokat add az másolási és az olvasási jogokat állítod be ahhoz root jog kell.Meg a külön a FileExplorernek is meg kell adni a ROOT joogot.
1. telepítse ES File Explorer és APEX / nova launcher - 2. meghatározott apex / nova launcher alapértelmezett launcher - 3. használatával ES File Explorer másolat LGHome3_Theme_Biz.apk a system / app / set permisions az RW-RR példa kattintással - 4. használatával. ES File Explorer másolat SystemUI.apk a system / app / set permisions az RW-RR példa kattintással - 5. újraindításkor telefont! - 6. A telefonon menj a beállítások / home képernyő / theme, és válaszd BIZ élvezd!
-
akcsy
tag
Háát már leirkáltuk véleményünket, kapott válaszainkat a fórumban, de röviden:
LG UK-hoz fordultam: Visszairányított a magyarországi LG-hez, de ott sem tud még semmit az új szoftról...
Magyarországi tapasztalat: Páran írtak az ünnepekben az LG-nek, sajnos ők nem kaptak választ, de olvasták páran, hogy fb oldalukon is kérdezték, ahol a válasz: Ők nem tudnak sajnos semmit... -
akcsy
tag
válasz
Erdei88 #1601 üzenetére
Nem lehet rossz, de szerintem annyira nem változtatták meg, csak itt-ott, meg hogy ugyanúgy nézzen ki/ugyanott legyen a Home gomb... Majd ha elkap a hülyeség lehet, hogy dobok rá ilyet... Viszont azt nem értem, hogy miért kell ilyen sok instrukció, azaz pl. ráakarnék tenni egy S3 témát, kapogy egy apk fájt és tessék... Viszont már hozzászólásba belerakták az eredeti témát is, gondolom, ugyanúgy kell visszatenni a "régit"...
bubus66 nem kell hozzá root mert v10e van a fórum címébe írva, amiről még ugye nem nagyon hallottunk root jogot -
polo5
tag
Na még mindig semmi válasz az LG-től arra a levélre amit írtál hogy SD kártyára át tudjátok tenni a dolgokat?
Mert agyalok egy ilyen telón, de ez nem egy jó dolog hogy nincs meg ez a lehetőség!
Azért ez nagyon gáz dolog szerintem hogy direkt így van megírva a szoftver hogy ne lehessen áthelyezni sd-re a dolgokat!! -
bubus66
nagyúr
(#1600) cil101
Szerinted a V10E lehet vele erre mondtam az a dowrange meg ami ott van az gallyra fogja vágni a telot
Köztudott, hogy ez a Root működik V10a, V10b és V10c. Ez V10c ROOT és nem fog működni V10d felett (a jelenlegi formában)
(#1601) Erdei88
Szerintem ha van rootod akkor működni fog
-
Erdei88
veterán
Ezt próbálta már valaki? Működik 760-on?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Plágiumvádak a Bungie ellen, ezúttal a Marathon érintett
- Mobil flották
- Star Trek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Macska topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Politika
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest