Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisocsi
tag
Inkább a Pc suite frissíts,azzal biztos menni fog. Nekem a szoftverfrissítő alkalmazás a telón nem talált frissítést,pedig a V10a volt rajta. A telepített appok megmaradnak,de ajánlott frissítés előtt HR nyomni,és frissítés után belakni. Én először csak simán frissítettem,és voltak akadások.
Bár én a B2CAppSetup progival frissítettem. -
akcsy
tag
válasz
Collos23 #1096 üzenetére
Én nem gondolkodtam sokat, megláttam, hogy milyen árban van, már csak vártam hogy legyen a T-nél online... Háát a tudásuk "majdnem" azonos
Tőlem a ZTE távol áll, ha ő is dupla procival lenne mint a sima Grand IX biztos elgondolkodtam volna... Én nekem tetszik ez a nagy képernyő, alkalmazásoknál sem pixeles, nekem pont tökéletes
-
akcsy
tag
ooo tegnap hülyeséget írtam -.- Nah szóval az alap zenelejátszóba nincs eqvalizer??? Ha nincs tudtokj valami jót ajánlani, persze olyan érdekelne ami nem dobja tele az alap képernyőt reklámokkal...
Valamint mi ez a szoftverfrissítő alkalmazás a telón?? Most ezzel kell majd, vagy a pc suite-val rádobni a V10E-t? Jah és ha nyomok rá külsős apk-kat az megmarad a szoft frissítés után, nem? -
Collos23
tag
válasz
bubus66 #1095 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Igazság szerint még nincs ilyen telefonom csak tervezem a vételét. De előtte körbe járom a dolgokat mert én 2-3 évre tervezem minimum a telefont. És még vacillálok ez és a ZTE Grand X IN között. Csak elég nehéz dönteni mivel körülbelül tudások azonos, emiatt a külső és a support fog dönteni. Kérhetnék Pro/Kontra dolgokat a 2 telefon között?
-
kisocsi
tag
válasz
krisztian112 #1093 üzenetére
Akkor ez a progi kell neked:VolumePlus 1.9.0.1 Final apk. Vigyázz az értékekkel,nehogy reccs legyen a hangszorónak!
-
krisztian112
senior tag
Üdv! A Gyári böngésző tud bekezdésre tördelni, ha ige, hol tudom beálíltani? köszi választ!
Egyébként meglepődve konstatáltam, hogy a hangszóró nem valami bika. csak 3/4 hangerőtől ér valamit. -
slyowich
csendes tag
LG L9 vs Samsung Galaxy S Advance
http://www.youtube.com/watch?v=BNNSDcpdjB0
érdekes... -
Collos23
tag
Hellosztok!
Akkor végülis megoldható h SD kártyára pakoljam az appokat? Mert én ezt vettem ki a kommentekből h csak V10a rendszernél és csak rootolt állapotban. Jól értelmeztem?
Előre is köszönöm a választMinden fórumozónak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok
-
krisztian112
senior tag
válasz
kisocsi #1085 üzenetére
Beviteli mód kiválasztása. De szerencsére nem nagyon zavar, csak addig van a sávban amig fennt van a billentyűzet. Eddig annyi még a problémám, hogy a facebook alkalmazás vmi hibával bezárul, hasonlóan mint a sony ericsson arc s-n, nem tudom mi lehet a baja, de szerencsére gyorsan visszatölt.
-
kisocsi
tag
válasz
krisztian112 #1079 üzenetére
Üzenet írásnál hozzáérsz a jobb érintőhöz,és kiválasztod a Hangulatjel beillesztése.
Melyik " beviteli eszköz" gondolsz? -
t.imi
addikt
válasz
bubus66 #1075 üzenetére
Az sem kispálya
, de ha kapsz egy 0km darabot, már jobb utána.
Engem a néha érzéketlenné váló kijelző ami idegesit. Akkor úgy viselkedik v. rosszabbul, mint a zte grand x.
A sd-re másolás fenn áll mindenkinek ill. az 1,2 Gb,... szabad hely ellenére nem tudsz feltelepiteni egy appot, mert kevés a hely mutatvány.
Most elkezdte, hogy 2., 3. nyomásra veszi a lapot a home gomb......vagy csak az ujjaim túl nagyok hozzá. -
xewyor
csendes tag
Nálunk is megjött a Jézuska.
Feltelepítettem a három betűs navit, természetesen a megfelelő felbontással, mégis kilóg az alja egy picit.
Nálatok?
Megoldás?Tudtok ajánlani egy jó autós tartót hozzá. Amik nekem eddig voltak, mind hamar tönkre ment.
-
krisztian112
senior tag
Meghozta a Jézuska az L9-et
*.*
Első benyomás nagyon jó. Minden úgy van ahogy a vidiben van és ahogy elképzeltem.
Kérdéseim lennének, hogy az LG bill.-en hogy lehet smile-kat, vagyis ilyen hangulatjeleket tenni?
Mit kell csinálni, hogy ne ugorjon fel ez a " beviteli eszköz" az értesítési sávon.
Most töltőn van, este nyúzom tovább -
bubus66
nagyúr
válasz
kispetii #1076 üzenetére
Nem rootolni akartam, ha nem a V10A tettem vissza. hogy ki rootolom, Az sikerült is, rootolnom, Könnyen előfordulhat hogy net kapcsolat hiba volt, mert a V10E is le futott csak a rendszer belassult és a hard resett sem lehett meg csinálni.
Elméletileg ha meg próbálod rootolni a V10E-t attól baja nem lehet. biztos, hogy a frissítés közben volt valami. Max nem rootolja ki.
Azt hogy közre játszott a root előfordulhat. Mint a szervizes is mondta,az is lehet, hogy frissítés közben meg szakad a kapcsolat. mert a PCSuite frissítőjével akartam vissza tenni. Csak akartam..
-
kisocsi
tag
Békés Boldog Karácsonyt Kívánok Minden Fórumozónak!!!
-
H.Bencike
aktív tag
Békés, boldog karácsonyt kívánok mindenkinek! H.Bencike
-
kispetii
csendes tag
válasz
H.Bencike #1067 üzenetére
Hát figyelj, én nyomom reggel 7-től este ....huhhaaa 19-ig, lemerül.
Van amikor nem,az kivételes nap,ha éppen nem játszok annyit,akkor kibír kb.2 napot..
Mindegy max. fényerőn,NFC-be,Wi-Fi akkor ha van,ha nincs akkor Adat kapcsi., tehát ezért is.
Már a 2 kis gomb (vissza,és menü) már megvilágítás nélkül vannak...A melegedés,visszatérő inkább minthogy eltűnt...
Már nem folyamatosan meleg. -
kispetii
csendes tag
Értem,remélem ez nem ilyen lesz.
Remélem karácsonyra sokan L9-el lepték meg magukat.
)
-
bubus66
nagyúr
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket, kívánok minden Fórum társnak.
-
t.imi
addikt
Engem is megütött 1-2- dolog
Kicsit unalmasnak tartom, veszel valamit nem fillérekért és nem úgy működik, ahogy elvárható lenne.
Hasonlóan jártam anno a 2x-l is. 1 hónapomba és 6x-i szervízbe járásomba került, mire kicserélték.
Az sem 20ft volt, mikor kijött.
Bízom benne, hogy nem az irodista fogja a szivére venni a tartalmát. -
kispetii
csendes tag
A melegedés nekem is megszűnt.
Az aksi nekem 1 napot kibír,de nyomom ám.
A levelet lehet kissé rossz néven fogják venni,mert a hangnem sokat megütött,persze a lényeg benne van..A válasz persze,.,.mikor lesz?... -
bucsupeti
senior tag
Talán emlékeztek, hogy néhány napja panaszkodtam az akkumulátor nagyon gyors lemerülésére. 12-14 óra alatt nullára merült az akkumulátorom úgy hogy 5-6 töltési cikluson már túl volt.
Feltelepítettem a 10E firmware-t. Azóta a készülék ezen a téren megtáltosodott. Nem állítom hogy ez egyenesen a frissítés eredménye, de valamit helyretett az biztos. Előtt a készülék melegedett, ha be volt kapcsolva a kijelző, vagy ha telefonáltam. Ezt a hátlap felső harmadán éreztem nagyon. Szinte forró volt. Azt gondoltam hogy ez természetes, mert más telón is volt ilyen tapasztalatom.
A frissítés után a melegedés megszűnt, a készülék pedig sokkal többet bír. Egyetlen töltéssel jelenleg a dupláját bírja mint előtte. Kb 28-30 óra alatt merül le teljesen.
Ez így már teljesen elfogadható! -
bucsupeti
senior tag
Igen ez így oké. De ez nem egy program, ami bármely androidos telóra telepítve adja ezt a feature-t! Biztos vagyok benne hogy egy beépített egyedi (hardverrel támogatott) megoldás a problémára. Az Android nem képes működni áramforrás nélkül, tehát fel sem tud ébredni kikapcsolt állapotból. Ehhez külső rendszerfüggetlen támogatás kell.
Egyébként köszi az infót! -
t.imi
addikt
Nagy nehezen sikerült elküldeni 1-2 kérdést nekik, kívácsi leszek a válaszukra:
Tisztel LG!
Következő nem kis problémánk lenne. Néhány ezred magammal megvettük LG-P760 remek terméküket. Az programok sd kártyára másolása a 10e firmwerén sincs megoldva, többeknél bt csatlakozás nem megoldható, 1-2.5Gb szabad tárhelynél 1-500Mb-os programot nem tudunk telepíteni, mondván, hogy "nincs elég hely" a készüléken, csak hogy a leg banálisabb hibákat említsem.
Küldenénk csoportos levelet is, ha be tudnánk regisztrálni a termékünket. De nem vagyunk rá képesek, köszönhető a remek oldal supportnak (is).
Várható legalább a termék regisztráció megoldása a közeljövőben? A P-990 vesszőfutása után ezt a kérdést nem merem feltenni a készülékkel kapcsolatban. -
t.imi
addikt
+1 szintén.
Egy levél elég nevekkel, mail címekkel, telszámokkal, esetleg lakcímekkel, amiket megadunk a termék regisztráció után?
.uk oldalon sikerült beregelnem, de az lg.hu-n még mindig nem szerepel ez a retek a regisztrácoó során
Ezek annyira idióták, hogy el nem tudom mondani.
Nem elég beírni az IMEI-t, meg kellene keresni a terméket.....ha lenne.
Az angol regel meg nem lehet belépni a magyar oldalra.
Most nézem, az angolra sem.Mit mondjak még???
-
kispetii
csendes tag
Magyarul többen tudunk mint angolul..
-
Dreimus
senior tag
+1 aláírás !
Remélem sikerül megoldani, sajnos számomra is a downgrade hozott root megoldást. De addig nem frissítek míg Lg hivatalosan meg nem oldja eme problémát.
-
cil101
tag
Mehetne a levél ha valaki tud jól inglisül ,mert a magyar LG nek szerintem hiába írnánk
-
kisocsi
tag
+1 aláírás!!
-
H.Bencike
aktív tag
Én is benne vagyok hogy írjunk az LG-nek! Adom a nevem hozzá.
-
kispetii
csendes tag
Egy Cyanogemod rom európaihoz nagyon jó lenne.;-)
Majd csak lassan. -
kispetii
csendes tag
És ez kb. mennyi idő,és mekkora procedura?
Közös összefogás?stb.. -
bubus66
nagyúr
válasz
kispetii #1044 üzenetére
(#1044) kispetii
Persze, ha valaki kiüti a bootloadert és lehet tenni rá recoveryt akkor lesznek. Az ha értesz a hexeditorhoz,meg egy két dologhoz,akkor 1 nap csak a tégla esélye nagyon nagy mivel a telefon frimwarejáben kell kotorászni.Ezt nem ilyen haladó usereknek találták ki mint amilyenek mi vagyunk. Erre ott a PL, hagy a Blacnek a V30B-nek kint a forrás kódja,és még mindig zárt a bootloader,tehát nem olyan egyszerű.
(#1045) seawolf570
Az L7-ten kipróbáltam a EXT4 partíciót, a link2sd látta csak valamit elrontottam mert nem akarta telepieni.
-
seawolf570
aktív tag
válasz
bubus66 #1042 üzenetére
Igen, pontosan erre gondoltam.
Ha nem megy máshogy, megvásárlom a NFS Most Wanted-et az több mint 2G-át telepít a gépre és mivel nem tudom majd telepíteni, megkérem az LG-t oldja meg a problémámat.
Egyébként ezt nem is értem, hogyan gondolták ezt, ha pl. telepítem a Navigont és nem csak a magyar térképet akarom használni, mi a teendő, az nem fér fel a 2G-ra. -
kispetii
csendes tag
Főzött romok egyáltalán lesznek hozzá?
-
bubus66
nagyúr
válasz
seawolf570 #1041 üzenetére
A V10E ne rootold lehet, hogy nekem is közre játszott, ha gy a zúzdába ment a telefon.
Igaz a gyári frissítés tette volna fel egy downrange után,de nem jött össze
Ha nagyon az SD-re akarsz pakolgatni akkor kell csínálni egy EXT3-4 Partíciót az SD Kártyán és akkor a link2sd vagy az app2sd áttudja helyezni. Ehhez viszont root kell tehát akkor az v10e kizárva.
Erre gondoltál nem
-
seawolf570
aktív tag
Közben megtaláltam, a szoftver verziónál van P76010e-216-30, ezek szerint a Rootolást buktam (bár igazából nem nagyon akartam buherálni, nem stílusom, viszont a muszáj nagy úr), így nem kell döntenem. A levélíráshoz a nevemet én is adom ha valaki összedob egy levelet, mert ez így tényleg idegesítő, pedig a telefon nagyon tetszik és minden másban kielégíti az igényeimet, elvárásaimat.
-
akcsy
tag
válasz
seawolf570 #1038 üzenetére
Igen sajnos buherával megy csak, aminek én sem örülök, nekem is első androidos telóm...
Pfúúú asszem Beállítások-alul telefon adatai- aztán asszem van valami szoftveres(arra menj)- és ott benne lesz valamelyik verziószámban a V10a v. V10e (bocs telót még nem használhatom, kari ajándék) de ha már frissített akkor biztos, h v10e van rajta... -
akcsy
tag
válasz
kispetii #1037 üzenetére
Nah igen, csak az sem most lesz, még a Sony is a P-re ami ugye egyezik ezért is hozom előtérbe... csak márciusra kapja meg, nah de ha meg megint kapunk LG UI-t és megint elmarad az áthelyezés, akkor ugyanott vagyunk :/ Szóval tényleg írjatok már, hogy benne vagytok-e vagy sem... Mert szerintem nem csak nekünk 1-2 embernek bú baja... És most ha meg sem próbáljuk akkor nem várjunk csodát...
Jaja írunk szöveget, bubus66 képet is lőtt nekünk, ahol az OPTIMUS BLACK ICS-nél ott volt az áthelyezés lehetősége, azt is beszerkesztjük... -
seawolf570
aktív tag
Köszi a válaszokat, így már érthető.
A legnagyobb problémám az volt eddig, hogy ez az első androidos telóm, és sok mindent nem értettem.
Eddig Symbian-os teóim voltak, de az Android nagyon bejön, a telefon meg nagyon tetszik, eddig nem bántam meg a vételét. Én azok a szerencsések közé tartozom, akiknek a T még 23.-a (a hivatalos megjelenés) előtt kipostázta a telefont (21.-n már nálam volt).Igazából a RAM nem érdekel, mert röccenés nélkül visz mindent, ami idegesítő, az az App-ok áthelyezésének a hiánya.
Sajnos a frissítés megvolt, ha jól emlékszem már 22.-én lefrissítette magát. Ha jól értem, akkor buherálás nélkül az appok átrakása nem lehetséges egyenlőre.
Hol tudom megnézni, hogy a V10A van-e rajta vagy a V10E (mert a szoftvernél ilyen jelölést nem találok)?Egyébként köszi a segítséget.
-
kispetii
csendes tag
Nem, először is jöjjön nekünk a Jelly Bean,és már abba legyen benne ez a javítás!
10E-nél nem működik nekem a Bluetooth.
Nem akarok vele szarakodni,aki benne van az jelezze már és össze dobunk egy pár sort,aztán mehet hozzájuk,..
Jó lenne,.... -
akcsy
tag
Srácok nem fogunk össze? Jó lenne összeszedni egy csapatot és írni az LG felé, hogy nyomjanak már olyan frissítést, amivel lazán át tudnánk dobni az appokat az SD-re... Nah? Nah?
-
akcsy
tag
válasz
seawolf570 #1033 üzenetére
Hali! Nah akkor kezdjük...
1.Ez alap, minden 4gb tárhelyű telefonnál (bármilyen más okostelefonnál is) csak 2gb vagy picivel a fölötti tárhelyet kapsz, ugyanis a "szűz" telefonnak ekkora a tárhelye, de az op rendszer már le is vesz több mint 1 gigát (mint a gépeknél a windows) ezen kívül azt is tudjuk hogy a4 giga csak kerekítés(mint a memóriakártyáknál, vagy pendriveoknál)
2. Igen a RAM is 1GB de itt is csak 768 van megejenítve, és ha semmit sem használsz, Igen, csak a felét tudod felhasználni, de ezzel ne foglalkozz, úgy sem fog megakadni a telefonSzóóval ezeketől ne félj
3. Az áthelyezésre van a ROOT! Nah most ha nem frissítetted le (amit erősen ajánlok) azaz akkor a V10A rendszer van rajta, aminek a segítségével ROOT elvégzése után majd el is tudsz végezni... A rootolás menete az 1. hozzászólásban le van írva... ezek után van még egy program, amivel más át is tudod tenni az appot, ebben sajnos már nem tudok segíteni, mert még én sem vagyok jártas...
Jah és a V10E root-olásával ne próbálkozz, nem fog menni (még nem sikerült senkinek sem) -
kispetii
csendes tag
Szia.
A felhasználható memória eltér attól a 4 GB-tól,amit mutatnak.
Én is az elsők közt rendeltem meg.
Egyébként,nekem sem mindegyiket lehet átrakni,mind1 nekem megfelel az a memória ami van+8 GB képekre zenére stb.
Ha annyira kell a hely akkor Dropbox vagy nem tudom. -
seawolf570
aktív tag
Sziasztok.
Egy kérdésem lenne az L9 tulajokhoz.
Az lehetséges, hogy az általam vásárolt L9ben csak 3G memória van (768M RAM és 2,3G tárhely)?
Azért kérdezem, mert mindenhol 4G szerepel (1G RAM és 3G tárhely), kivéve az amerikai változatnál, de annak a kijelzője is kisebb.
A telefont a T-mobilnál vettem és az elsők közül való, a telefon jellemzőinél most is 4G memória szerepel a telefon mellet.A másik problémám, hogy a programokat nem tudom átrakni a memóriakártyára, az App-oknál csak törlés és leállítás közül választhatok.
A válaszokat előre is köszönöm (bocsi ha van már rá válasz a fórumban, nem nagyon van időm több mint ezer HSZ-t végigolvasni).
-
H.Bencike
aktív tag
válasz
H.Bencike #1030 üzenetére
Kingston microSDHC kártya
Ez jó lehet ebbe a telefonba? Elég a 8GB is nekem, nem kell nagyobb! -
margithid
veterán
Megosztod a netet, ennyi, ha használni akarod mondjuk a tableted.
Nekem nincsenek nagy reményeim ilyen nagy készülékeknél, Tiponál is azért gondolom, hogy jó lehet, mert 3.2" és 1500 MAh. Mostani telóm is ennyi és 4"-os. Ezzel még elvagyok, de határeset.
Nekem az elsődleges szempont már az üzemidő, kamera, OS, Ram, CPU csak ez után jön. Semmit nem érnek ezek ha lemerül a telefon -
t.imi
addikt
válasz
margithid #1025 üzenetére
Ezeknél mind ilyen izmos. Bár, én is lehetek ilyen szerencsétlen, mert s2, note, one x, mindegyikkel így jártam. Másnak 16 óra wifi, 3g, stb, nálam jó ha 12-t kibírt. Én is agyaltam egy kis kijelzős tel és 7" tabon. Nekem csak egy előfizun van net, másikon csak telefonálni lehet.
Rendes kamera sincs relative olcsó telókon, így maradt a minden egyben megoldás. -
margithid
veterán
Nevetséges az üzemidő!
Az okostelefonok lassan vezetékestelefonok is lesznek egyben
Egy ekkora telefonba szerintem a 3000 MAh aksi is kevés lenne.
Én ezért se veszek majd ilyet, pedig nagyon tetszik az L9.
Inkább egy xperia tipo és egy 7"-os tablet, mondjuk nexus 7 és egy napot mindegyikkel kibírok. -
krisztian112
senior tag
A kezdőképernyőn a Rögzített Google sávot valahogy el lehet tüntetni gyárilag?
-
t.imi
addikt
5 hét után:
Kijelző néha olyan érzéketlen, mint a zte grand x-n. Spontán. Utána megint megy, ahogy kell.Restert nem segít.
Akku. Ha nem nyomkodom, 2 nap. Ha net, játék, reggel 7-kor indul 90-95%-ról, du 3-kor akár 15% is lehet. 1óra net, 1 óra játék!!
Most 85%-on feltoltam 230v-ra, 5 !! perc után csippant, hogy 100% az akku. Érdekes.
A telefonon van 1.5 giga szabad hely, de 30 megás app telepitésénél kiirja, hogy nincs elég hely.....
Remélem, a köv. rom javítja, mert engem idegesitenek ezek az apróságok.
Hirtelen ennyi jutott eszembe
Ha sima S3-d van, el ne add vagy cserélj velem -
Manitou
veterán
válasz
bucsupeti #1016 üzenetére
Nekem elég kevésnek tünik az a 12-14 óra . Direkt teszteltem a telefont hogy meddig bírja óvatos használattal, ~7 nap volt a rekord töltés nélkül. Most pl 2 napja és 14 órája volt 100%-ra töltve. Jelenleg 29%-on áll. A töltés óta hallgattam vele zenét kb 2-2,5 órán át. Volt benne kb fél óra navigálás a hárombetüssel kocsiban, még nem vettem hozzá autós töltőt. Netezés is volt benne wifivel vagy 2 óra + telefonáltam vele, meg sms, illetve progikat telepítgettem rá. Szóval volt azért babrálva.
Igaz nekem wifi nincs alapból bekapcsolva.De ha gondolod kipróbálom nekem bekapcsolt wifivel meddig bírja majd.
-
bucsupeti
senior tag
Kereken egy hete van meg a készülék. Azóta a tapasztalataim a következők:
Pozitív: kijelző mérete és érzékenysége, gördülékeny gyors a kezelése, letisztult külső, jó anyagok, masszív illesztések, ICS van rajta és JB ígéret van.
negatív: aksi gyors lemerülése (nekem 13-14 órát bír nem túl intenzív használattal), nincs fénymérő szenzor
Ma frissítettem a készülék szoftvert. Bízom benne hogy az aksi merülésére megoldást fog nyújtani.
-
bucsupeti
senior tag
válasz
bubus66 #1014 üzenetére
Tudom hogy néhány töltési ciklus után áll be az aksi. Mióta az Android létezik azóta használok ilyen készülékeket. A 3G és WIFI rádiók mindig be voltak kapcsolva és két napot kibírtak a készülékek. Az L9 ilyen szempontból nem áll helyt és ezt nem a rádiók okozzák hanem a kijelző (legalábbis a statisztika szerint a kijelző szívja az aksi 50%-át). Ami miatt nem tudom ezt a gyors merülést elfogadni az még, hogy 2150mA-es aksi van a készülékbe. Korábban az SGS 1200mA aksival és 4" kijelzővel bírta 2 napig, most meg egy 2150mA-s aksit szív le az L9 4,7" kijelzője 12-14 óra alatt. Ez számomra nem túl erős tulajdonság és abszolút nem a 3G-vel van a baj, nem az okozza!
Szóval nem csodákat várok, de szimpi lenne ha legalább reggel 7-től éjfélig kibírná azt a 17 órát. -
zola-
őstag
Sziasztok! ILyen telót akarok venni, vagy ma vagy holnap. Valaki leírná nekem mik a jó és rossz tulajdonságai?
Ne olvassak el 1000 hozzászólást. Köszönöm előre is.
-
bucsupeti
senior tag
Tegnap frissítettem V10E-re, mert egy picit bizakodom abban hogy az aksimerülés valamilyen ROM rendellenesség okozza (volt ilyen tapasztalatom anno a T-Mobile Pulse okostelóval). A frissítés nagyon lassú volt 509 megát kell letöltenie és kb 2 órát töltötte lefelé. Alíg vánszorgott. A frissítés lement teljesen szabályosan, a végén jelezte hogy készen van. Most feltöltött telóval indultam el reggel és bízom benne hogy kibírja a napot. Ha nem akkor tovább kell lépnem aksi ügyben, mert nagyon nem tetszik hogy fél napot bír ki és semmi extra dologot nem csinálok vele (nincs semmi widgetem meg szokatlan program, csak azok amiket már évek óta használok)
-
bubus66
nagyúr
válasz
H.Bencike #990 üzenetére
(#990) H.Bencike
Ha a gyári frissítőt használod (használjátok) lehetőleg stabil internet kapcsolat legyen. Így is lehet hiba lehetőség csak csekély. A szervizes mondta, ha frissítés, közben ha csak egy pillanatra is meg szakad a kapcsolat, akkor vége lehet a telefonnak. Aki dowrangelni szeretne nagyon körül tekintően csinálja, meg. Lehetséges,hogy nekem is közre játszót, az hogy vissza tettem a V10E-ről, az V10A-ra. Ha kell a root akkor azt javaslom,hogy a V10A-val jön ki akkor ne frissítsetek V10E-re. Ezt csak jó tanácsnak írtam le, mindenki persze saját felesőégere, csinálhatja.
-
akcsy
tag
válasz
krisztian112 #1003 üzenetére
Hallod mérnem harcoltad ki, hogy csak meglesd, hogy minden okés-e, mert "ha rossz, akkor vissza lehet vinni" -persze amúgy is van benne valami, de nekem ez csak sablon duma volt
valamint azt is mondtam, hogy de legalább hadd rakjam töltőre, mert ugye este ajándékozás, aztán én meg imádkozzak hogy feltöltődjön??!!
Háát elmondom... Idáig nem nagyon költöttem telóra, ill. kaptam szóval plafon akkoriban már a 30e Huf volt, szóval mindig majdnem az akkori legfisebb mondhatni alsó középkategóriás telefonok voltak(amíg nem volt android) Szóval megmaradtam hosszú ideig egy sima érintőképernyős telefonnál 3 évigpersze bármikor vehettem volna, csak mindig elvertem a zsét
Aztán már eléggé sokszor jött szóba, hogy nah karácsonyra telefon, így jött szóba ez: szerelem első látásra
És amikor megjöttde nagy... még anno a madaras tescoban láttam, persze ki volt kapcsolva, és ott volt mellette a régi szerelmem az Arc S(igaz 2 hónapja ugyanilyen árban is volt) aminek szintén a kijelzője fogott meg, és sokkal kisebbnek tűnt...
Nekem tetszik a fogása... Kicsit üzletember benyomását kelti számomra... Tetszik, hogy a hátlapját vagy 100 kis fog fogja össze, így biztos nem esik le... Belső tesztről nem nagyon tudok sokat mondani, ugyanis csak megnézhettem, hogy működik-e
-
bucsupeti
senior tag
Igen már közben nmegtaláltam, de ennek ellenére, mem hiszek benne. Aksi nélkül időzít? Neeeee.... Ugye ezt te sem hiszed el. Vagy nem kapcsol ki a készülék. Tudom hogy írja hogy az aksi ki lett véve belőle és úgy is pontosan indult a készülék, de ezt nem tudja megcsinálni csak valamilyen áramforrással, legyen az egy lassan kisülő kondenzátor, de ugye ez nem más mint akkumulátor. Az egész nem android tulajdonság, hanem valamilyen hardver csoda amit valamiért beintegráltak néhány nem túl neves kínai készülékbe.
A téma tényleg off. Ha gondolod személyesen vitázgathatunk még a témáról. -
lmisi
senior tag
válasz
bucsupeti #1004 üzenetére
A blog cikkben magában szabof1 fórumtárs leírásába, első hosszú bejegyzés (negatívumok bejegyzés fölött), idézem:
"Érdekes és az eddigi tudásunknak ellentmondó tulajdonsága is van a telefonnak: a menüben létezik egy Be-/kikapcsolás ütemezése menüpont. Ez tényleg azt csinálja amire a neve utal: a beállított időpontban kikapcsol a készülék és kikapcsolt állapotból be is kapcsol a megadott időpontban. Gondolhatnánk, hogy valami turpisság van mögötte, de nem! Időzített kikapcsolás után az akksit kivéve 1 percre az időzítés szerint a telefon bekapcsol. Azaz nem mélyalvásban van a telefon, hanem tényleg kikapcsol. Ez valószínűleg minden kínai ICS romos telefonban benne van"ctrl+f oldalon belül kereső böngésző funció a barát(od)unk
Gombelem sem kell hozzá, symbian izéhez sem kellett gombaksi. Amúgy normális server alaplapok is ki-be kapcsolhatók távolról, csak áram alatt kell lennie a tápjuknak és az erre dedikált ethernet hálózati kapcsolatnak neten kell lógnia. -
bucsupeti
senior tag
Srácok. Nekem az aksi 13 órát bír. Igaz hogy használom azért (inkább telefonálásra) de a Galaxy S háromszor ennyit is simán kibírt. A kijelző persze nagyobb, de az aksija is majd a duplája.
Ez így nekem nem oké! Nektek mennyit bír? Illetve az aksihasználati statisztikában mi az elsőszámú fogyasztó nálatok? Nekem a 46% a képernyő (pedig nem nagyon tapizom nap közben) 25% körül van a telefon. A többi alatta és 10% alatti értékekkel.
Nálatok mi a helyzet a fogyasztással? -
bucsupeti
senior tag
nem hiszem hogy egy android magától bekapcsol és hogy ez romfüggő. Azt el tudom képzelni hogy beleeröltettek egy külön elektronikát, külön aksiról (gombelemről) működtetve, ami bekapcsolja, vagy akármit csinál. Egyébként a linkelt oldalon nem találtam semmi olyan leírást ami arra utalt volna hoyg ébreszt kikapcsolt állapotban. Azt látom hoyg valaki megkérdezi és másvalaki válaszol hogy még nem próbálta, de semmi konkrétum.
Továbbra is azt gondolom hogy egy okostelefonnak nem kell ezt tudnia, mint ahogy egy PC vagy laptop sem kapcsol be magától (spec hardver nélkül) -
krisztian112
senior tag
Valaki írhatna felhasználói vélemény,t első benyomást:d Pro/Kontrat-t
Hagy okosodjunk egy kicsit:d Én még nemtudok, a Jézuska hozza
-
kispetii
csendes tag
Sziazstok!
Valaki magyarázza már el,hogyan kell 10e nél rotolni.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest