Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Üdv mindenkinek. Akku időről személyes tapasztalata kinek mi?
-
őstag
A minap rendeltem egy spigen rugged armor tokot és egy tempered glasst a speedshopról. A tok kicsit vastag lett de nekem még el fér a tenyeremben. A tempered glass viszont egy katasztrófa. Nem egyet raktam már fel, de ezt kár volt. Ezt a típust kerüljétek el. Mérgemben már rendeltem rendes nillkin üveget
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
őstag
-
őstag
Eddig nekem is 2 üveg oda. Még várom a nillkint ha az sem akkor fólia
-
őstag
Halló mindenki.
Akinek esetleg nincs meg a Telekomos friss rom, azoknak ki mentettem Bridge-ből
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz pusihusi #1273 üzenetére
Ami zippes ahhoz TWRP kell és ahhoz pedig 6.0.1 alatt nyitott bootloader. A sima KDZ-k LGUP-al feltehető zárt bootloader mellet is .
(#1271) pusihusi A lentebb linkelt KDZ-t a hivatalos szoftverfissítés alól szedtem ki, mikor csináltam egy vészhelyzeti visszaállítást. Le tölti magának, de törli is amint fel rakta. Én gyorsan ki másoltam belőle
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Jobban bírja mint a G4. Átlag 5óra megszokott lenni. Volt hogy csak 2.5 mivel olyan helyen voltam a hol folyamatosan ugrált 2,3,4g között 12órán keresztül
-
őstag
-
őstag
12 tökéletes. Custom rom nem kell rá amugysem. Sokat meg nem beszélünk róla,mert sok gond nincs vele. Nem Samsung
-
őstag
válasz firemanus82 #3294 üzenetére
A lithium akkul, föleg a lithium-polimer akksi hajlamos az elfüstölésre. Persze nem magától de elég egy rossz polaritás, nagyobb feszültség vagy pl fizikai behatás.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Májkülnájt #3366 üzenetére
Bootloader nyitás, és csak hivatalosan. Utána mindent szabad. De a gari azonnal ugrik róla.
-
őstag
válasz zoltannovak #3909 üzenetére
Nemsokára fent van és kiderül
-
őstag
-
őstag
LGUP problemra
A dll filet másold az LGUP könyvtárba C:\Program Files (x86)\LG Electronics\LGUP\model\H850
Utána mehet update/refubrished modbanzoltannovak (#3934) Fö verzió csere esetén mindent gyalulunk
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
őstag
A sötét oldal
-
őstag
válasz SpongyaBob #3971 üzenetére
Detto
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó cserélhető iPhone 16 pro 4 napos
- iPhone 13 256 GB
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro / 16 Pro Max Kifizetett! Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Max Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest