- Windows 11 24H2
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
-
LOGOUT.hu
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
htc07
addikt
-
KubanitoS
veterán
válasz tipuka #47476 üzenetére
Azóta is úgy van a telefonom, többet nem piszkáltam. Köszöni szépen, jól van. Szerintem 7.0-val kevésbé merül, de így is kevés a SOT, illetve intenzív használat közbeni szépen melegszik. Ez a két problémám továbbra is, de ezért nem fogok másik telefont venni. Illetve a duplakopp behalt/meghülyült, ezért azt teljesen ki kellett kapcsolnom. Mondjuk ennek nem sok köze van a szoftverhez.
[ Szerkesztve ]
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
KubanitoS
veterán
válasz tipuka #47326 üzenetére
Ahogy nézem keresztben passzol méretileg. A tetején van kb 2mm, az alján 1 mm hézag. Az ujjlenyomatos dologra nem tudok válaszolni. Nekem eddig az összes telefonom összes üvegfóliája gyűjtötte az ujjlenyomatot. Ez sem kivétel.
-
KubanitoS
veterán
válasz tipuka #47322 üzenetére
Az kicsit nehéz lesz, mert ugye a fényképezőm egyben a telefonom is. Amúgy képzeld el a G4-es telefont, aztán képzelj rá egy üvegfóliát és fejben is meglátod az eredményt.
Az előlapi kamera helye nincs külön kivágva, az előlapi hangszóró kimenet felül szintén nincs körbevágva, csak egy "U" alak van az üvegfólia tetejétől kezdve kivágva.
-
-
kp78
addikt
válasz tipuka #46999 üzenetére
Én már megszoktam, sőt szeretem is a Mate 10 pro-t, szerintem ez is bőven méltó utódja lett a G4-emnek.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
dkovizoli
addikt
válasz tipuka #46848 üzenetére
Lehet. Bár ha nyolc százalékig lemegy és nem kapcsol ki, az még annyira nem rossz. Viszont amit írtál az elég sovány. Az enyém most van 45 perc sot-nál, de 82 és fél óra készenlét után. Ja és még van 30% az akksiban. Eredeti akksival, ami több, mint 2 és fél éves. Persze lehet csak nekem van mázlim vele.
-
törölt tag
válasz tipuka #46727 üzenetére
Igen a tok felejtos es sajat hatlapot is adnak hozza mert ez ertelemszeruen kiemelkedik a telefon sikjabol.
Cserebe az uzemido igy mar brillians.A poen az hogy eddig sem talaltam g4 alternativat a kamera visszafejlodes miatt, amiota meg ezt az akksit hasznalom mar uzemidoben sem
-
garferi
csendes tag
válasz tipuka #46588 üzenetére
Nálam is csinálta a kijelző ezeket a random bekapcsolásokat úgy, hogy hozzá sem értem a telefonhoz.
Nálam a KnockON (dupla koppintásra bekapcsol a kijelző) funkció kikapcsolása oldotta meg.Így csináltam: How to disable KnockON (double tap to wake) on the LG G4, LG V10, other LG smartphones
Sok sikert!
[ Szerkesztve ]
-
-
MODERÁTOR
válasz tipuka #25960 üzenetére
Általában este 10-fél11 körül veszem le töltőről, átrakom flightba, wifi off. Éjjel nagyon ritkán merül 100%-ról, de megesett, hogy reggel amikor mindent bekapcsoltam rajta 95-ön volt. A napközbeni indokolatlan merülés jobban zavar főleg 50% körüli fényerő mellett. Perpill 39%-om van még, 1h34m képernyő felhasználás mellett.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Snoop27
őstag
válasz tipuka #23296 üzenetére
En is ilyet hasznalok mar jo 1 honapja, es nagyon meg vagyok vele elegedve, szepen illeszkedik a hatlapra es gyerekbiztos vedelmet nyujt
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Aryon87
félisten
-
Tomtotom
senior tag
válasz tipuka #21324 üzenetére
Nem. Ez eredeti 1év garanciával a Log-on.hu - ról. Nem olcsó, de ők az egyetlen Magyarországi forgalmazók, akik Verus-t árulnak. Találtam itthon 3000-ért,de mikor megkédeztem hogy eredeti e, arra már nem jött válasz. Állítólag könnyen elpattan az alja a hamisnak, és sokan azt árulják. Ez ezredmiliméterre passzol, bár ennyiért már passzolhat
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Watch, OnePlus 8t
-
zombinyul
addikt
válasz tipuka #21099 üzenetére
Eddig fel se tűnt, hogy létezik ennyire szürke hátlapi gomb... Mindig azt hittem 2 féle létezik, a kettő közt meg van max 2 árnyalatnyi különbség.
Kicsit kutakodtam, találtam egy ilyen képet, ez alapján már 3 féle variáció is van. Komolyan fonalat vesztettem.
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Tomtotom
senior tag
válasz tipuka #21001 üzenetére
Az a bajom ezzel a telóval, hogy nincs vele gond, és hamar megunom Már van fekete bőr hátlapom, barna a gyári, van szilikon tokom, most felraktam az arany hátlapot . Rendeltem ezt a Verus Verge tokot, amitől megint másképp fog kinézni a teló. Túl sok kiegészítőt lehet hozzá kapni, és mindig találok valamit, ami megtetszik, vagy megváltoztatja az egész külsejét. A pénzt ez nálam így viszi. A fekete bőrbe tettem qi matricát, de most azt sem használom. Lehet, hogy velem van a baj
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Watch, OnePlus 8t
-
neo_xperia
senior tag
válasz tipuka #20966 üzenetére
mielőtt teljesen hülyének néznél, így is látnád?
-
Stauffenberg
nagyúr
-
Quqesz
nagyúr
válasz tipuka #19028 üzenetére
Nem rossz a két teló, főleg a Lenovo, de ha nem szereted a miui romot akkor xiaomi kilőve. Mind a két gyártó nem igazán fényeskedik a supportban, MM pl láthatáron sincs a két márkánál(előző modelleknél). Pl a Lenovo Vibe Z2 pro meg sem kapja,pedig nagyon topp teló volt a lenovonál. Szal ha fontos a friss android, jó kamera,stabil rendszer akkor LG.Minden gyártónál van hibás készülék, de talán az lg pár százalékban megbízhatóbb.
haarmaan
Nekem is szokta csinálni, de kis idő után én fogom és a back gombal kilépek, majd menüben ha kikeresem a fiókokat már ott figyel a gmail cím. Annyi segítségem szokott lenni, ha telepítem a címet ,akkor küld egy emailt, hogy be lett jelentkezve a fiókbe erreől az eszközről. Na ekkor lépek ki back gombal.[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó