Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
JociMilan
tag
Sziasztok!
Egy hete vásároltam egy ilyen készüléket. A TWRP telepítésével van gondom, root sikerült. Flashify programmal próbáltam feltenni, de mikor rebootol, akkor fekete képernyőn nagyon kis fehér felirat jön be, talán "fastboot started", de semmi más. Próbáltam másikat letölteni, annál pedig reboot után a led villogott kék-piros fénnyel, és csak akksi kivétel után tudtam elindítani. Mi lehet a probléma?
-
JociMilan
tag
válasz SkyLine3000 #32085 üzenetére
Igen, köszönöm, visszaolvasgattam, és más is azt javasolta, azzal sikerült.
-
JociMilan
tag
Sajnos megszakadt egy "firmware update" folyamat, és most kék-piros led villog, a telefont nem tudom bekapcsolni. Hogy tudom visszaállítani alaphelyzetbe? Vagy valahogy visszahozni, hogy működjön?
Köszönöm nagyon előre is!
-
JociMilan
tag
válasz gixxergabi #32145 üzenetére
Köszönöm, de sajnos nagyobb a baj, nem reagál semmire
-
JociMilan
tag
válasz Yondaime 四代目 #32153 üzenetére
Köszönöm, olvasgatom. De a telefont nem ismeri fel jelenleg a Laptop, tehát nem tudok műveletet végezni rajta
-
JociMilan
tag
válasz Yondaime 四代目 #32156 üzenetére
Eszközkezelő nem látja
-
JociMilan
tag
válasz gixxergabi #32157 üzenetére
Nem kapja el...
-
JociMilan
tag
-
JociMilan
tag
válasz Yondaime 四代目 #32165 üzenetére
És mi a teendő?
Ezt én meg tudom csinálni, amit az általad küldött link ír? -
JociMilan
tag
válasz Gábor-KJ #32171 üzenetére
Köszönöm ezt a segítőkész hozzászólást!
A műszaki beállítottságot arra értettem, hogy szétszedni a telefont, ahogy azt a leírásban látom, ahhoz nem sok kedvem van. Számítógépes szoftverek terén otthon vagyok, az előző LG telefonomat is rootoltam, főzőtt romot tettem rá, többet is, és mindent meg tudtam csinálni. Ezzel a telefonnal is sikerült a root, twrp feltelepítése, de egy kdz fájl flashelésénél megakadt a folyamat, és előjött a fent említett probléma, amire próbáltam segítséget kérni.
Egyébként a kérdésedre a válasz röviden: semmi közöd hozzá -
JociMilan
tag
Barátomnak szintén G3 van, és egy ilyenre lenne szüksége:
http://www.etradesupply.com/lg-g3-d855-back-cover-assembly.htmlEz a hátlap alatti rész az akkumulátor körül, abból a felső. Beszerezhető ez Magyarországon? Hol érdemes keresni?
-
JociMilan
tag
Sziasztok!
Három hete vettem kártyafüggetlenül egy G3-at. Sokáig nem használtam a fülesét, mert ritkán használom, de egyik alkalommal próbáltam, és nem szólt, ugyanúgy a telefonról szólt a zene meg minden. De nem a fülessel van a probléma, mert máshol (laptopon, stb.) működik. Ma megpróbáltam újból, mielőtt beadom a szervizbe, és a telefon felismeri, fent az értesítési sávon megjelenik, a zene, meg a játékok, illetve a gombok nyomkodását a fülhallgatón keresztül hallom, viszont pl. a beállításokban a hang fülön ha próbálgatom a csengőhangokat vagy értesítési hangokat, akkor a telefonból szól, és minden értesítés (pl. eredmények, email) szintén a telefonból jön, nem értem.
Szerintetek mi lehet az oka? -
JociMilan
tag
válasz Gábor-KJ #33546 üzenetére
Köszönöm, megtisztítottam, vissza is olvastam fórumtársunk problémáját is, de nekem nem javult meg.
Illetve az újabb fejlemény, hogy a fülesből mindenképpen szól, de amiket leírtam, hogy pl. beállításokban a hangok, vagy ha értesítés jön, akkor azt kint is hallom. Tehát fülhallgatón keresztül minden OK, de vannak, amiket a telefonon keresztül is hallok. Érdekes. -
JociMilan
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy unalmas a téma, szinte mindenki erről beszél, de van pár dolog, amit nem értek. 6.0-ra való frissítésről van szó. Hogy lehet az, hogy valakinek már van hivatalosan, valakinek pedig semmi? Olvastam a hozzászólásokat, hogy a Telekom milyen lassú ebből a szempontból, ahhoz képest kollégám kérdezi tőlem csütörtökön, hogy "na? frissítettél már?" Neki felajánlotta a telefonja, és frissített is, nem számítógépen keresztül, hanem simán a telefonon, nekem pedig független telefonon semmi. Az IMEI számos link, ahol meg lehet nézni, ott sem jelez, csak a V21a-t. Szóval szívesen frissítenék, de szeretném inkább hivatalosan. Ha a többek által linkelt V30c KDZ-vel felteszem, akkor annak SEMMI veszélye nincs? Nem szeretném még véletlenül sem elrontani.
-
JociMilan
tag
válasz KoryHu #33838 üzenetére
Idegesítő????
Mit nem adnék érte Örülj neki!
Pont erre panaszkodtam pár nappal ezelőtt, hogy nekem, ha a füles be van dugva, akkor ha csörög a telefon, vagy értesítés jön, akkor azt a telefonon is hallom.
Szerintem az a normális, ha be van dugva fülhallgató, akkor MINDENT azon hallasz. Gondoltam, elviszem szervizbe az enyémet, mert én nem tartom normálisnak, hogy bármit is halljak a telefon hangszórójából, ha be van dugva fülhallgató. -
JociMilan
tag
Sziasztok!
Ez az MLT ki-bekapcsolása hogy működik? Tudom, hogy benne van az összefoglalóban, de a rejtett menüt hogy kell előhozni? Beütöttem azt a kódot. Utána kell nyomni valamit? Hívásindítás, vagy alapból történnie kéne valaminek? Nekem semmit nem csinált, aztán megnyomtam a tárcsázás gombot, akkor meg valami visszautasítva szöveg jelent meg, amit leokéztam, és semmi nem történt.
-
JociMilan
tag
Sziasztok!
Jelenleg gyári MM-t használok. A telefont rootoltam, TWRP feltelepítve. Erősen gondolkodom egy custom rom feltevésén. Napi szinten olvasom a hozzászólásokat, de nem tudom eldönteni, melyik legyen.
Fulmics vagy CM 13?
Mindkét romról olvastam előnyöket, hátrányokat, hibákat. Nekem a gyorsaság lenne a lényeg, minden a lehető leghamarabb induljon el, akkuidő nem érdekel annyira. Ti melyiket ajánlanátok. És annak melyik változatát?Köszönöm!
-
JociMilan
tag
Biztonsági mentést szeretnék csinálni, de sem a belső tárhelyemen, sem az SD kártyán nincs annyi szabad hely. Nem lehet valahogy közvetlenül laptopra kimenteni?
Másik kérdés: ha készítek mentést, akkor az a játékok beállításait is megtartja? Van pár játék, amelyeknél már sok pályát végigvittem, és nem szeretném elölről kezdeni. Múltkor amikor lementettem az alkalmazásaimat is, akkor visszaállításnál csak a programokat tette vissza magától, de mindegyik úgy viselkedett, mintha akkor telepítettem volna először, így minden játékom állásai elvesztek. -
JociMilan
tag
válasz SkyLine3000 #35093 üzenetére
Rendben, értem!
És ha megtartom az Fulmics romot, amit tervezek feltenni, akkor is meg tudom azt oldani, hogy a játékok, alkalmazások, amiket felteszek, ugyanazokkal a beállításokkal megmaradjanak, mint ahogy most vannak?
-
JociMilan
tag
A Titanium Backup hova ment? Most csináltam egy mentést az alkalmazásokról és adatokról, de nem találom sehol a telefonon.
-
JociMilan
tag
Sziasztok!
Pár dologban kérném a segítségeteket!
1. Szerdán feltettem én is a Fulmics romot, akkor még az 5.1 volt a legfrissebb, és az Xceed kernelt. Nekem nagyon tetszik, az akkuidő szerintem elképesztő, ilyen lassan még nem merült a telefonom. Viszont kb. tegnap óta mintha lassabb lenne, nem vészes, de volt már ennél gyorsabb is, eléggé gondolkodósan indul el minden. Ennek mi lehet az oka? Lehet valahogy gyorsítani? Ma frissítettem 5.2-re, ugyanolyan.
2. Éppen a Fulmics rom feltevése óta a jön egy google értesítő, ami eddig nem volt. Most is fent az értesítési sávon jelez, ha lehúzom, kiírja az éppen zajló német bajnoki meccseket. Ezek nem érdekelnek, a beállításokban töröltem valami értesítéseket, illetve kikapcsoltam, de most is jön folyamatosan, hogy melyik meccs hogy áll. Ezt hogyan tudnám megszüntetni?
3. Szeretnék egy asztali telefon dokkolót, amibe ha beállítom, akkor tölti. Valaki használ ilyet? Milyet érdemes venni?
Köszönöm!
-
JociMilan
tag
Sziasztok!
Azt meg lehet valahogy oldani, hogy ha pl. leteszem a youtube-ot, és közben pl skype-on írnék valakinek, akkor ne álljon le, hanem ugyanúgy menjen tovább a zene. Nálam azonnal leáll, ha pl. megnyomom a home gombot. -
JociMilan
tag
válasz petike2014 #36536 üzenetére
Ugyanezt keresném én is. V30j romot KDZ-vel feltenni. Honnan lehet letölteni?
-
JociMilan
tag
Fulmics 5.3-ról váltanék 6.0-6.1-re. Érdemes frissíteni a TWRP-t? Ha igen, akkor hol találok frisset? Az összefoglalóban levő 2.8.7.0 van feltéve, de ha jól tudom, már 3. felettiek is vannak.
-
JociMilan
tag
Fulmics 6.5 Rommal mik a tapasztalatok?
Korábban olvastam, mikor megjelent a 6.5, hogy rosszabb lett a kamera. Igaz ez? Jelenleg 6.1-et használok, de frissítenék rá, ha minden rendben van vele.Köszönöm
-
JociMilan
tag
Sziasztok!
Ezt a műveletet szeretném elvégezni: Multitasking javítása az app limit átírásával
Összefoglalóban olvastam. Ha jól látom, a Kernel Adiutorban van ilyen szerkesztő? A problémám, hogy nem indul el a Kernel Adiutor. Illetve elindul, de perceken keresztül az Információ ellenőrzése... felirat látható, alatta a piros csík mozog. Csatolok egy képet róla. Mi lehet a gond? Illetve mi mással tudnám szerkeszteni a build.prop-ot?Köszönöm!
-
JociMilan
tag
Új SD kártyát helyeztem a telefonomba. Az előző már kicsi volt számomra, vettem egy 32 GB-os Kingston micro SD kártyát. Kikapcsoltam a készüléket, behelyeztem, majd bekapcsoltam. Kiírta, hogy új kártyát észlel, stb., tehát felismerte. Kérte, hogy formázzam, leokéztam, egyből 20 %-ra állt, majd megállt, pár perc után eltűnt, és bejött normálisan a kezdőképernyő. Fájlkezelő nem látja, laptopra rádugva szintén nem látja. Mi történt? Nem ismeri fel?
-
JociMilan
tag
válasz DJ. Ru$y #37695 üzenetére
Ez komoly?
Én előtte formáztam laptopon, van hozzá kártyaolvasó, minden rendben ment. Most kivettem telefonból, betettem az olvasóba, azt írja ki, hogy 16 Mb!!! a kapacitás, és formázni kell, megformázza, és ennyi. Akkor ennek annyi? Visszatettem telefonba, nem látja. Erre van garancia? -
JociMilan
tag
Gondban vagyok. KDZ-t próbálok flashelni, LG Mobile Support Tool közben leáll. LG Flash Tool-ba bemegyek, betallózom a KDZ fájlt, elkezdi, majd egyszer csak kiírja a laptopom, hogy leállt az LG Mobile Support Tool, és program bezárása. Mit tudok tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 11 pro max 64GB 100%-os Akkumulátor 1 év Garancia Ibrány Szabolcs út 11.TEL:30/2605667
- Apple Iphone 14 pro 128 GB 1 év Garancia.Ibrány Szabolcs út.11 TEL:30/2605667
- OnePlus Nord 2 128 GB
- Apple Iphone 13 pro 128 GB 1év Garancia Ibrány Szabolcs út 11.tel:30/2605667
- Samsung Galaxy Z Flip4 8/128GB 1 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs