Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy korszak vége
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
levisboy
tag
válasz Just_Reboot #18695 üzenetére
Én is hasonlóan jártam, sajnos. Sokat nyomoztam az LG szakszerviz lett a döntés, 36 ezer volt és kb. egy óra alatt megcsinálták, vannak olcsóbb szervizek de csak pár ezer forinttal, inkább rájuk bíztam.
-
-
veterán
Hát Basszus ezt az egyet nem gondoltam volna, hogy nálad be fog repedni, durva durva....
https://gamergep.hu/
-
Kasya
nagyúr
LG szerviz. Telemaxot kerüld. T is oda küldi, de felelősséget nem vállalnak.
Legalább megérte a party?
[ Szerkesztve ]
-
tomalbert
tag
-
Just_Reboot
addikt
Hát srácok tegnap annyira lerészegedtem hogy azt sem tudom hogy és mikor tört be a G3 kijelzője. Csak ma reggel nézem hogy csúnyán végig van repedve. Tudtok mondani valami megbízható szervízt?
-
Rem-X
senior tag
Sziasztok!
Hamarosan csatlakozom a közösséghez, már megrendeltem a GSM Home-tól egy 32/3-as modellt, de még ma 10-kor véglegesíteni kell az utalással... Ugyanakkor olvasgattam és elég rendesen elbizonytalanítottatok, hogy kell-e nekem ez a 3 giga ram és a plusz 20-25.000 költség...
Ahhhhh! sosem egyszerű a telefoncsere
Try again, fail again, fail better!
-
geris197
tag
Sziasztok!
Megy már Valakinek Lollin az Xposed keretprogram rendesen? Mert én hiába teszem fel (rootolt lolli) ,de azt írja ki mikor belemegyek magába a programba,hogy nincs telepítve,indítsam újra a készüléket a telepítés érvényesítéséhez.De semmi.Ott van a telón,de nem aktív. Tweaks Box létezik már rá? -
gusthy
veterán
válasz Just_Reboot #18687 üzenetére
Akkor jó mulatságot
-
gusthy
veterán
válasz Just_Reboot #18685 üzenetére
Nem általános alkalmazások, hanem általános - Alkalmazások. Mindegy, nem értem, hogy akkor mit akartál. Meglepődnék, ha Cyanogen alatt ilyen lenne magától.
[ Szerkesztve ]
-
gusthy
veterán
válasz Just_Reboot #18682 üzenetére
Alkalmazások menüpont? Az szinte lehetetlen, de mindegy, mert a Play áruházban is tudod uninstallálni.
-
gusthy
veterán
válasz Just_Reboot #18680 üzenetére
Ennek megfelelő menüpont ott is van
-
gusthy
veterán
válasz Just_Reboot #18678 üzenetére
Ej. És az Alkalmazások között nincs ott a beállítások - általános - Alkalmazások között?
-
deblacika
csendes tag
Üdv!
hogyan tudnám eltávolítani örökre az " mcafee family protection " programot???
szart sem ér, csak zavar ....... -
lacko6
senior tag
Heló.
Elolvastam az elmúlt 1 hónapot 1000hsz.
Egy dolog még nem világos ha felteszem a CloudyG3 2.1-et és visszamennék 20h-ra akkor csak simán kdz és ennyi? illetve cc-ről is?
-
zoleeno1
veterán
Sok marhasagot olvastam mar itt (is), de amik ma delutan osszegyultek, azok valogatni valok
Honor Magic5 Pro
-
aTe014
aktív tag
Pfff Az oldal szlogenje: "Olcsó, megbízható. Válassz minket!"
Végül is tényleg odaírták, hogy replika[ Szerkesztve ]
i14Pro
-
gusthy
veterán
válasz David3 #18662 üzenetére
Az Android időnkénti döccenése elsősorban a Java futtatókörnyezet úgynevezett garbage collection funkciója miatt van. Ezen az, hogy lecserélték a Dalvikot ART-ra, nagyon sokat javított, lévén, hogy az ART GC-je lényegesen fejlettebb, mint a Dalvik-é. (egyébként a korábbi verziókhoz képest már az újabb dalvikok is sokat javultak, főleg amióta megjelent a több processzor támogatása. A korai többmagos telefonokban második mag csak szemetet szedett, és így is nagyon érzékelhető volt a különbség.)
[ Szerkesztve ]
-
plejik
addikt
-
David3
őstag
válasz mzsolty #18637 üzenetére
Nekem akad egy a kezeim között.
Viccet félretéve, elég gyakran előkerülő téma ez, de leginkább megjelenés után voltak ilyen problémái a G3-nak. Én már eleve 5.0-ával jutottam hozzá, ezzel a rendszerrel (V20H) még egyszer sem tapasztaltam volna, hogy hosszasabban elgondolkodott volna egy-egy műveleten.
-
PeteePeti
őstag
válasz Akosh87 #18643 üzenetére
Nekem volt szerencsém használni rövid ideig két 3 giga rammal rendelkező Snapdragon 801-es készüléket a jelenlegi 2 giga ramos G3-am előtt! Az egyik egy Note 3 volt, míg a másik a OnePlus One! Mindhárom készüléket a Nova Launcherrel (fizetős része (Prime) is meg van vásárolva nekem) használtam! Igaz,h ezeket kitKattal, míg a G3-at már Lollipoppal! A tapasztalatom az volt,h a Note és az OPO csak azért volt valamivel gördülékenyebb, mert a kevesebb pixel kevésbé terhelte meg a processzort és a vga-t, mint a G3 QHD kijelzője! De ugye ez nem a ramok számának volt köszönhető! Viszont a hétköznapi használat mellett ez a minimális "döcögés" abszolút nem számottevő és zavaró! Szal szerintem a készülék gyorsaságát a processzor és a vga dönti el, nem pedig a ram! A 3 giga rammal szerelt G3 semmivel sem lesz gyorsabb a 2 gigás verziónál! Max több alkalmazást fut majd a háttérben, de az android meg úgyis teszi a dolgát a ram kezelést illetően!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
takika258
tag
Ami van okosora az Lg G watch R nél root nelkul be lejet állitani digitális órát,mert nekem csak a hagyományos ora felluletek nem igazan tetszenek ?
Sony Xperia P,Sony Xperia SP,LG G3
-
expander
senior tag
válasz Akosh87 #18654 üzenetére
86x el lett mondva az is, hogy nincs lenyegi kulonbseg a 2gb-os es a 3gb-os keszulek kozott, csak annyi, hogy az utobbinal a plussz memoria miatt, tobb program tudsz egyszerre, egymas mellett futni a hatterben. de ha csak ebbol a telefonbol volt 3 neked, akkor gondolom, nem ez az elso androidos telefonod...
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Akosh87 #18651 üzenetére
Nem ezzel van a "probléma", hanem, hogy 6 hozzászólással előtted feltette valaki az ehhez nagyon hasonló kérdését, és rögtön kapott is rá választ. A másik meg, a jobb felső sarokban található kereső. Amit ráadásul most fejlesztettek az oldal üzemeltetői.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Akosh87
tag
válasz RECSKA #18653 üzenetére
Az első 3 ilyen készülékem 16 GB/2 GB verzió volt, most pedig 3 GB-oson gondolkodom, ezért tettem fel a kérdést, de hadd ne ismételjem meg! Valóban nehéz lehet konkrét választ adni rá...
Köszönöm a segítőkészséget! Nyilván ha én is kocka módjára naphosszat tudnék ülni a gép előtt és addig olvasgatni a hozzászólásokat, míg ki nem gúvadnak a szemeim, akkor nem tennék fel "hülye" kérdéseket!További szép napot!
"Mindig légy önmagad... Kivéve ha lehetsz Batman... Akkor legyél inkább mindig Batman!"
-
Akosh87
tag
válasz DJ. Ru$y #18650 üzenetére
Igen, sajnos nem fér bele az időmbe, hogy a többszáz- vagy akár ezer hozzászólást végigolvassam, vagy keresgéljek köztük, ezért elnézést kérek, de nem volt jobb ötletem, hol tehetném fel ezt a kérdést... Ha zavarnak az itt feltett kérdéseim, esetleg annyiban segítsetek, hol kaphatok választ a rájuk anélkül, hogy bárkinek a szemét szúrná, ha esetleg nem elsőként teszem fel azt!
Köszönöm!
"Mindig légy önmagad... Kivéve ha lehetsz Batman... Akkor legyél inkább mindig Batman!"
-
DJ. Ru$y
félisten
Látom azért van aki nem olvassa a topikot, csak beesik és minden második kérdés ugyanaz.
-
Akosh87
tag
Mondjuk az is kérdés, a G3 előtt mit használtatok. Sok készülékhez képest (pl. SGS3 és társai) nem akad, de mondjuk egy Z2, Galaxy Alpha, bármelyik Nexus vagy akár egy Note3 után elég gagyi érzetet kelt...
Tehát nem kaptam választ arra a konkrét kérdésre, hogy a 3 GB jelent-e lényeges különbséget a 2-vel szemben
Az egyéb véleményeket, tapasztalatokat köszönöm, de igazából nem tudom őket hová tenni, mivel a saját bőrömön tapasztaltam. Beleszerettem a G3-ba, kinézet, kijelző, kamera, de a laggolások elvették a kedvem tőle. És csak ismételni tudom, hogy 3 különböző készüléken (gyári független) tapasztaltam ugyanazt, KitKat-tel és Lollipoppal is.
[ Szerkesztve ]
-
Tokarcsik
csendes tag
-
Akosh87
tag
válasz Meggyi001 #18644 üzenetére
3 különböző készüléknél ugyanaz a jelenség? Nekem ez nagyon típushiba szagú... Érdekes, mert a saját tapasztalataim teljesen mást mutatnak (ha mesélnék, lehethogy nem hinném el, de hetekig használtam). Direkt azért tértem rá vissza annyiszor, mert abban reménykedtem, hogy majd a nyalóka megoldja. Aztán kijött és csak rontott rajta, mert a laggoláshoz csomó bug is csatlakozott... Ekkor váltam meg tőle, de most lenne lehetőségem nagyon jó feltételek mellett egy 32 GB-oshoz hozzájutni...
[ Szerkesztve ]
-
Akosh87
tag
HELP!!!
A 32 GB-os G3-nál is jelentkezik a laggolás? 3 db G3-am volt, mind 16 GB, és elviselhetetlen volt a laggolás. Lollipoppal meg talán még rádobtak egy lapáttal. Mi a helyzet a 32 GB-ossal? Segít a 3 GB RAM? Agyalok rajta, hogy adjak neki egy esélyt, de ha van személyes tapasztalat, az sokat segítene rajtam.
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
válasz Just_Reboot #18640 üzenetére
Nem a lóf...t Nexus 7 olyan gyönyörűen be bír akadni néha, hogy öröm nézni
-
DonLaca@
senior tag
válasz Just_Reboot #18640 üzenetére
Az lehet de a Note 4 igen. A fiam Windows-os telefonja is hajlamos elgondolkodni. Csak elegánsabban teszi mint az android mert ott szép folyamatosan futnak körbe a pöttyök . Igaz hogy addig tulajdonképpen áll a telefon. Mégsem döcög.
BlissPop 2.1 romot próbáltad már? Vélemény? Szerintem most a legjobb CM alapú rom. Néha a wifi-vel problémázik csak mint szinte az összes rom.
-
saintex72
aktív tag
válasz Krissz1983 #18636 üzenetére
Szia! A flow home egy komplett launcher, ami eléggé hasonlít a htc megoldásához. A simple rss widget pedig gyári launcherrel is használható.
-
mzsolty
tag
Üdv. Olvastam, hogy van akinél akad ez a készülék. Ez az akadás mennyire zavaró? Csak összehasonlítás vègett, jelenleg egy xperia sola-m van, és ennél nem ritka az 5-10 másodperces várakozási idő mire netezés után kilépek a menübe és megjelennek az ikonok, valamint mire megnyitja a kamerát és elmenti a képet az is kb ugyanennyi idő.(gondolom amemnyiben mégis akadna a telefon, a mostanihoz hasonlítva ég és föld lesz a különbség)
-
Krissz1983
aktív tag
Sziasztok.
Segítsetek kérlek. Valami olyasmi hír olvasó kéne ami hasonlít a Htc féle blinkfeedre vagy valami olyasmi mint a Samsung egész oldalas flipboardja.
Előre is köszi a segítséget.Give them nothing but take from them everything
-
Starling
csendes tag
Megrepedt a kijelzőm széle,de ez nem is annyira zavaró.
Azonban sajnos valamilyen oknál fogva egy fél centi széles csíkban nem érzékel a telefon. Az lenne a kérdésem, hogy tud-e valaki mondani olyan szerelőt aki vállalja, hogy csak az érintőt cseéli és nem az egész kijelzőt ugyanis valahogy most nincs erre 50000 Ft-om .Köszi a segítséget. -
twinkiecz
tag
Erre valaki valamit????
linktr.ee/twinkiecz
-
petyusz86
csendes tag
Sziasztok!
Új router beszerzése után a telefon (D855) sajnos nem hajlandó automatikusan csatlakozni a wifi-hez. Az elmentett hálózatok között szerepel a hálózat, de csatlakozásnál "Hitelesítési hibát" vagy valami hasonlót ír ki, és csak kétszeri jelszó megadás után enged fel a hálóra.
Próbáltam sima jelszó megadásos és WPS megoldással is. Mindkettőnél találkoztam a hibával.
Tudnátok segíteni a probléma megoldásában?Szoftver verzió: V20h-EUR-XX
-
Beri78
őstag
válasz Just_Reboot #18624 üzenetére
Köszi a választ.
A töltő kábel annyira nem érdekel, csak a hétvégi kertásást, autószerelést.... egyeztetni szeretném a hétköznapi tárgyalásokkal"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
waces
aktív tag
válasz Just_Reboot #18624 üzenetére
ami kikerülhető fekete usb kábel használatával
Every living creature on earth dies alone.
-
Beri78
őstag
Sziasztok!
Fehér G3 készüléket tudnék vásárolni.
Érdeklődnék, hogy mennyire koszolódik ez a telefon ebben a fehér színben? Eddig még sose volt fehér készülékem.
Nagyon meglátszanak rajta az ujjlenyomatok? Könnyen tisztítható?
Köszi"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
álarc
aktív tag
Jelentés.
Már 1 hete gyári lollin vagyok! Hibátlan!
4,5 óra kijelző face, és még 3-4 kajálós app.
Elég jó így! Hibaüzi megvan persze. Pedig gyárival frissítettem.Hogy áll a CM 12? Valaki nyüvi?
-
veterán
Köszi a véleményeket mindenkinek, lehet írok a gyártónak, hogy mi fut rajta, vagy jobban körbenézek a neten. Rá vagyok állva az okosórákra most, munkatársam (aki sikeresen tönkre vágta a QI töltöm ) vett egyet a Z2 mellé, egy v2-es Sony smart-ot, és tök jó nézni, hogy minden üzenetet ott olvas meg ilyenek. Kicsit hiányolok róla egy kisebb kamerát meg hangrögzítő funkciót, meg lehetne kicsit nagyobb, de nem rossz.... szóval most ilyeneken agyalok.......
Ez most csak koncepció még, vagy létező vajon?
-
-
mzsolty
tag
Sziasztok!
Szerintetek a most megjelenő S6 és a tavasszal megjelenő G4 lentebb fogja vinni a G3 árát? -
GuruZone
őstag
LG-nél jót röhögnek, hogy a Samunak megint csak másolásra tellett, de most tényleg.
Most szépen visszaülnek a tervezőasztalhoz és leteszik az asztalra amit kell. Kizártnak találom, hogy dobnák a microSD-t és a cserélhető akkut.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
stemplar07
őstag
Remélem a G4-nél nél
nem követik el azt a hibát mint az S6 -nál , hogy 2 tized mm. előnyért se cserélhető aksi, se bővíthető memória ... sok ,,S,, szériás ügyfelet fognak veszíteni .... (ps. amúgy szép készülék mindkettő...az esztétika oltárán feláldozni a praktikumot..nagy baklövés volt a samutól.. applenak látszó tárgy :-) ) aki pár éve megvett egy jó minőségű 64-es kártyát 20 ropiért.---- ,az nem akarja kiszórni ...[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz lacko6 #18608 üzenetére
Minden 32-es verzió feltehető 16-osra, szóval neked nincs "félnivalód" egyik szoftvertől sem, a 32-eseknek kell meggondolni, hogy mit tesznek fel, de láttunk már 16-os ROM-ot 32-esen ami simán működött. (Ázsiai készülékre T-s ROM)
-
H.Bencike
aktív tag
válasz lacko6 #18608 üzenetére
KDZ Fájlok
Itt megnézed ha van egy 6-os a kdz elején (pl. 6HU/HUNGARY ) akkor az a 16Gb-os verzióra való ha nincs akkor az 32GB-os verzióra való(pl. HUN/HUNGARY )LG G3
-
lacko6
senior tag
Tudnátok irni egy open kk kdz linket 16gb-os telefonra.Sehol nem írják hogy 16 vagy 32-es.
-
anzo
senior tag
válasz Meggyi001 #18603 üzenetére
Mivel ez nem Samsung Gear így kérdés az, hogy milyen OS fut rajt.
Az eredeti Gear alap esetben csak a Samsung készülékeivel megy és ott sem mindegyikkel, de persze erre is van megoldás.Nem tudni, hogy ennek milyen funkciói vannak de feltehetően működne a G3-al kérdés az, hogy milyen mértékben.
-
gusthy
veterán
válasz integrated #18590 üzenetére
Hűség hiánya miatt nem tilt le,ennek semmi értelme. Szerintem leginkább be kéne menni az ügyfélszolgálatra.
-
veterán
Erről vélemény,menne a telóval? Valakinek tapasztalat esetleg? 14.000 pénz.... Most nem vagyok benne biztos, hogy mi van rajta, android e vagy tizen....
-
lacko6
senior tag
Helo.
Telekomos 16gb-os készülékre kellene kdz ami nem szolgáltatós.Mit érdemes feltenni?
linket tudnátok adni?
-
Aryon87
félisten
A G4 megjelenését én is várom. G3 április 10én jön haza mint új teló.
Én majd októberben hozhatok újat ki, kivi leszek a G4 ára mennyi lesz majd előfizusan Telenornál smarttarifa 2-ben...
Ha kb 5000 körüli törlesztővel lesz, simán kihozom. Viszont bosszant a kijelző kicsinyítése, a G3-nál pont az 5.5" miatt a nyerő a Z3-al szemben (na meg hogy nem üveg hátlap)[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titánium ! 3ÉV Media Markt GARANCiA
- 1.tulajdonostól, 100%GYÁRI AKKSI, Iphone13PRO 128GB, Gyönyörű karcmentes, Független
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia
- Samsung Galaxy A54 5G 2025.07.28. garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest