- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akosh87
tag
válasz RECSKA #18653 üzenetére
Az első 3 ilyen készülékem 16 GB/2 GB verzió volt, most pedig 3 GB-oson gondolkodom, ezért tettem fel a kérdést, de hadd ne ismételjem meg! Valóban nehéz lehet konkrét választ adni rá...
Köszönöm a segítőkészséget! Nyilván ha én is kocka módjára naphosszat tudnék ülni a gép előtt és addig olvasgatni a hozzászólásokat, míg ki nem gúvadnak a szemeim, akkor nem tennék fel "hülye" kérdéseket!További szép napot!
"Mindig légy önmagad... Kivéve ha lehetsz Batman... Akkor legyél inkább mindig Batman!"
-
Akosh87
tag
válasz DJ. Ru$y #18650 üzenetére
Igen, sajnos nem fér bele az időmbe, hogy a többszáz- vagy akár ezer hozzászólást végigolvassam, vagy keresgéljek köztük, ezért elnézést kérek, de nem volt jobb ötletem, hol tehetném fel ezt a kérdést... Ha zavarnak az itt feltett kérdéseim, esetleg annyiban segítsetek, hol kaphatok választ a rájuk anélkül, hogy bárkinek a szemét szúrná, ha esetleg nem elsőként teszem fel azt!
Köszönöm!
"Mindig légy önmagad... Kivéve ha lehetsz Batman... Akkor legyél inkább mindig Batman!"
-
Akosh87
tag
Mondjuk az is kérdés, a G3 előtt mit használtatok. Sok készülékhez képest (pl. SGS3 és társai) nem akad, de mondjuk egy Z2, Galaxy Alpha, bármelyik Nexus vagy akár egy Note3 után elég gagyi érzetet kelt...
Tehát nem kaptam választ arra a konkrét kérdésre, hogy a 3 GB jelent-e lényeges különbséget a 2-vel szemben
Az egyéb véleményeket, tapasztalatokat köszönöm, de igazából nem tudom őket hová tenni, mivel a saját bőrömön tapasztaltam. Beleszerettem a G3-ba, kinézet, kijelző, kamera, de a laggolások elvették a kedvem tőle. És csak ismételni tudom, hogy 3 különböző készüléken (gyári független) tapasztaltam ugyanazt, KitKat-tel és Lollipoppal is.
[ Szerkesztve ]
-
Akosh87
tag
válasz Meggyi001 #18644 üzenetére
3 különböző készüléknél ugyanaz a jelenség? Nekem ez nagyon típushiba szagú... Érdekes, mert a saját tapasztalataim teljesen mást mutatnak (ha mesélnék, lehethogy nem hinném el, de hetekig használtam). Direkt azért tértem rá vissza annyiszor, mert abban reménykedtem, hogy majd a nyalóka megoldja. Aztán kijött és csak rontott rajta, mert a laggoláshoz csomó bug is csatlakozott... Ekkor váltam meg tőle, de most lenne lehetőségem nagyon jó feltételek mellett egy 32 GB-oshoz hozzájutni...
[ Szerkesztve ]
-
Akosh87
tag
HELP!!!
A 32 GB-os G3-nál is jelentkezik a laggolás? 3 db G3-am volt, mind 16 GB, és elviselhetetlen volt a laggolás. Lollipoppal meg talán még rádobtak egy lapáttal. Mi a helyzet a 32 GB-ossal? Segít a 3 GB RAM? Agyalok rajta, hogy adjak neki egy esélyt, de ha van személyes tapasztalat, az sokat segítene rajtam.
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Active 2
- KERESEK ---- SAMSUNG S9 ROSEGOLD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256/8 dual sim
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest