Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Earl_Muttley #15499 üzenetére
Van benne egy "betét" pont a tok miatt, amit írt a kolléga, valószínűleg úgy belefér.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
David3
őstag
válasz storm3 #15476 üzenetére
Quick Circle tokom van, és csak akkor megy bele a telefon, ha kipattintom a dokkolóból azt a kis műanyag részt (nem tudom pontosan hogyan hívják), de legalább így belemegy tokkal-vonóval. : ) Ha lesz egy kis időm, írok róla röviden.
anevemearl: Nem tudom mennyire teszi ducivá a telefont egy ilyen szilikon tok, de nekem a QuickCircle tokkal belemegy (persze, ha ki van véve az a kis műanyag rész, majd lefotózom).
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz mckangi #15492 üzenetére
Belementem mind a 4 menüpontba, meg almenükbe is, nekem működik. Vagy valamelyik eszköz nem működik benne? 4.4, Dalvik
yeppy83
Bármelyiket felteheted. V10 kell neked, XDA-s link a V10-es romokról ott a KDZ leírásnál.[ Szerkesztve ]
-
yeppy83
csendes tag
válasz DJ. Ru$y #15488 üzenetére
Megpróbálom ezt a KDZ-t. Honnan tudom, hogy a sok fájl közül melyiket töltsem le ?
Nekem olyan kellene ami még 4.4.2 és elindul a pc suite...
Azt már latom, hogy az A6 az a 16 gigás nekem 32 van,
De ahogy látom ezek csak 2014.12. havi frissítések nyalókával...[ Szerkesztve ]
-
samu100
tag
válasz Andrewtaylor #15486 üzenetére
Nem fagy. Gyári rendszer gyári launcherrel appok nyitásánál minimálisan gondolkozik. 5.0-nál jött ez csak elő nekem. Akkor gondoltam, hogy miért ne próbálnék ki egy custom romot, gari nem tűnik el ha vissza rakom a gyári rendszert, ha meg nem tudom akkor valószínűleg a szervíz se tudja alaplap hiba miatt szóval gari így is úgy is megvan. Custom ROM sokat dobott a dolgon. De hajrá fejlessz egy appot androidra. Biztos n1 developer vagy, ha még 1 custom romot sem akarsz/tudsz felrakni egy nagyon jó leírás alapján (ami az összefoglalóban van).
-
Tawaga05
tag
Telepitenék zip filet a ROM-omra de mindig rosszul sikerül valaki tudna infót adni hogyan is kell?
http://forum.xda-developers.com/lg-g3/themes-apps/theme-lollipop-lollipop-theme-t2944558 -
mckangi
senior tag
Szerkesztve
[ Szerkesztve ]
Poco F3
-
yeppy83
csendes tag
válasz GuruZone #15482 üzenetére
Nem szeretem a gugliba a legfontosabb dolgaimat tárolni. Tehát nálam az kilőve. Most próbálom valahogy visszaállítani a régi 4.4.2, hát nemtudom.
A samunál a suite olyan jól össze volt rakva azt leszámítva h erőmű kellett hozzá hogy jól fusson...
Jah és basszus csak az augusztusi samu mentésem maradt meg amikor lecseréltem a telót. 5 havi névjegyem elveszett...[ Szerkesztve ]
-
GuruZone
őstag
válasz yeppy83 #15481 üzenetére
miért nem a google fiókodba szinkronizálod a névjegyeket?
többen pedzegettétek a napokban, hogy a teló rosszabb Lolli alatt mint valaha.
Ezt tapasztalom én is. Katasztrofális üzemidő, pedig próbáltam már az összes v20-ast...
V20E:
játék, YT, böngészés alatt csak úgy szaladnak a százalékok lefelé! Nem vagyok már régóta Samsungos, de az asszony S5-je valóban tudja az 5 óra kijelzőidőt, masszív terhelés mellet
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
yeppy83
csendes tag
Olyankor mi van ha az ember lementette az adatait 4.4.2 alatt majd 5.0 kiírja h ja bocsi 5.0 alatt nem fogsz tudni az lg pc suit progikával adatot menteni és visszatenni... Hogy jönnek így vissza a névjegyeim ????
-
samu100
tag
válasz Andrewtaylor #15479 üzenetére
Esetleg próbáld meg víz alá tartani. 20-30 másodperc elég, illetve rakd fel még hozzá a legújabb fingós appot is. Állítólag így fluidabb lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Bumbik
csendes tag
Segítséget kérek!
TWRP telepítettem a Flahifi programmal. A TWRP 2.8.0.0-d855 signed.img helyett véletlenül az openrecorvery-TWRP2.8.3.-d855.img másoltam be. Újrainduláskor a bal felső sarokban piros és kék villog.
Kilépni nem lehetett-ezért az akkumulátort kivettem és újraindításkor az alábbiakat irta ki rövid időre,majd megint piros kék villogás.
"boot Certificationm verify
Secure booting error
cause: boot certification verify"
Aksi ki kétgombos módszerrel újraindítva a faktory data reset jött be . kétszeri yes gombnyomásra a program lefutott, de újrainduláskor ismét a piros kék villog.
Hogy lehet életet lehelni a G3-ba. előre köszönöm segítségeteket -
storm3
senior tag
válasz David3 #15475 üzenetére
Pár nap múlva írj már egy rövid véleményt róla, tölt-e rendesen ,nehéz-e belenyomni/levenni a csatlakozóra/ról,anyaga,ilyesmi
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
Kasya
nagyúr
Akinek a mobilja osszehal ettol a lokalos cikktol, az csereljen romot
Mar egyszerusitve lett Lottek a browser testnek[ Szerkesztve ]
-
yeppy83
csendes tag
Kinulláztam. Remélem megoldja a problémáimat...
Arra valaki tud nekem valami okosat mondani, hogy lehet faszányosan 720p lassított videót felvenni, mert ami gyárilag benne van az elég hurka. és ha rátolom a gépre akkor simán játsza, ha jól tudom almáknál ezt jól megoldották. Nincs itt is valami okosság ? -
-
-
Just_Reboot
addikt
-
-
yeppy83
csendes tag
Áhh basszus... valami nagyon nem oké... 5.0 óta használhatatlan a telefon :S
hang lenémul rebootig, térerő elmegy, viszont gyorsabb lett... hát hurráááJah arról nem is beszélve, hogy ha rádugom a gépre azt írja, az eszköz gyorsabb működésre is képes...
Hát nagyszerű[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz mikulas30 #15459 üzenetére
Okos a tévéd? Kijelző tükrözés? Smartshare? Egyik sem játszik? Kőkorszaki a kábel, tudom a FHD videó meg nem biztos, hogy átmegy wifin, de én a kijelzőt simán tükrözöm kábel nélkül, videót simán kirakok, igaz a TV LG, de ha okos a tévéd akkor a TV-d topikjában tudnak erről felvilágosítást adni vagy a leírása.
-
mikulas30
tag
válasz mckangi #15452 üzenetére
Szia!Bocsi,nem jó szót használtam,igazad van.A lényeg az hogy csak a képeket engedi megnézni a tv-n a videókat nem.pedig jó lenne ha megoldható lenne hogy a tv-n nézzem a videókat amit felveszek a telóval...azért köszi a választ
Ismertem egy olyan csúnya nőt, hogy mikor a fényképét e-mailbe elküldte, felismerte az antivírus.
-
plejik
addikt
Ms a telo leadva a szervizbe.. Remelem hamar kesz lesz...
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
mikulas30
tag
Sziasztok!Összedugtam az lg g3-at a televizió usb csatlakozójával,párosítás után csak a fényképeket tudom megnézni a tv-n,a videó résznél azt irja hogy nincs párosítva,holott usb csatlakozáskor a középsőt nyomtam meg,ami elvileg mindent enged.valakinek van ilyen problémája?samsung led tv.
Ismertem egy olyan csúnya nőt, hogy mikor a fényképét e-mailbe elküldte, felismerte az antivírus.
-
Vic61
senior tag
Má megint nemazé, de AndroidNow HD v8.4-el alapbeállítással Antutu v5.6-on 44357 !!!
Samsung Galaxy Fold
-
Earl_Muttley
őstag
Urak! Egy kerdesem lenne. Letezik olyan program (akar masik FM szoftver, akar valami beepulo progi) ami a telefonon vett FM radio adasbol tud azonositani? Kb.mint a Sony fele TrackID, ahol kulon menupont van erre az FM radioban.
Koszonom elore is!
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
Shummo
senior tag
válasz Csubika79 #15440 üzenetére
Voltam bent, azt mondták nekem is, hogy mivel nincs az LG hivatalos jótállási jegye, így nem jó rá a gar...
Kaptam számlát / meg jótállási jegyet a forgalmazótól (laptopexpressz.com), kétlem hogy más a GSMtől gyári garjegyet kapott volna, mégis azt olvastam eddig hogy jó 1 évig. -
Csubika79
csendes tag
válasz Shummo #15413 üzenetére
Szia!
Debrecenben jelenleg elég zavaros a márkaszervizesdi szerintem. Tavaly amikor problémám volt akkor felhívtam az LG-t és azt mondták,hogy a Darabos utcára vigyem (a samsungé is az) és onnan felküldik a központi szervizbe Pestre.
Elmentem a szervizbe. Ha jól emlékszem 4000 forintot kellett volna letenni letétbe. Ha megjavítják levonják, ha nem akkor pedig bebuktam. Az LG azt mondta 35e a javítás mindennel együtt, ők pedig 55e vagy 60-et mondtak. Mondom mi a fa? Azt mondták a szervizben,h ők a telemaxhoz (vagy valami ilyesmi amit itt a fórumon nem csípnek nem emlékszem már a nevére) küldik. Felhívtam az LG-t, hogy ez mégis, hogy van és azt mondták kérdés nélkül, hogy inkább küldjem fel postán Pestre, kicserélik az alkatrészt és visszaküldik ingyenes postaköltséggel.
Szóval nekem ez a tapasztalatom ezzel a szervizzel. -
DonLaca@
senior tag
-
DJ. Ru$y
félisten
Ebből nagyon szép botrányt lehetne kirobbantani, ugyanis, ha le lettek tiltva a készülékek, azok nem ok nélkül történtek... Nem baj, eladható ONLY WIFI verzióként
-
Shummo
senior tag
Azoknak akik most készülnek G3t venni, az alábbi tájékoztatást kaptam a függő g3-mal kapcsolatban.:
"A mai napon sajnos több készülékről kiderült, hogy ugyanez a hibája, nem a Telenor a probléma, egyik szolgáltató kártyáját sem fogadja el a készülék. A problémát jeleztük raktárunknak, az összes készüléket vissza fogjuk küldeni nekik, ezért legyen szíves részünkre a készüléket, dobozzal, tartozékokkal, garancialevéllel és a számlával együtt visszaküldeni. Egyenlőre nem tudjuk, hogy tud-e új készülékeket biztosítani raktárunk, ezért kérjük szíves türelmét, amint visszajelzést kaptunk, természetesen mi is informáljuk Önt."
Vagyis az egész friss raktárkészletet érinti. Éppen ezért én azt javaslom, hogy bárhonnan rendeltek előbb kérjétek meg, hogy vizsgálják meg a telefont, hogy valóban független-e.
-
andreas49
senior tag
Hali,
Az AndroidNow HD rom az rootolt?HONOR Magic5 Pro - Huawei P30 Pro 8/128 GB - Xiaomi MI Note 10 Pro - Huawei Mate 10 Pro
-
komloskaroly
tag
-
Kasya
nagyúr
válasz jose999 #15425 üzenetére
4000-ert szvsz jobban megeri egy minosegi power bank.
-
jose999
senior tag
Hát, ha 6000-es, de valóban működik rendesen, akkor még meg is megérne nem egész 3000 ft-ot...viszont lehet, hogy tényleg csúnya lenne...
[ Szerkesztve ]
„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz jose999 #15423 üzenetére
Ez a 7500 ami rá van írva, kicsit túlzás valószínűleg. Olyan 6000 körül lehet a tényleges kapacitása. Ennyiért én powerbankot vennék, igaz, hogy magaddal kell vinni, de nem lesz tőle ormótlan a készüléked.
-
jose999
senior tag
Ez milyen lehet? "Magyar" oldalon is árulják, "kicsit" drágábban...
[ Szerkesztve ]
„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
-
MiklosSaS
nagyúr
Valahogy megjavult es most mar mukodik rendesen a GPS 5.0-an is.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
samu100
tag
válasz neato3loco #15416 üzenetére
Komolyan? 50 komment kb.
-
samu100
tag
#half333
Összefoglaló a válasz a telóval kapcsolatban feltett kérdésekre.#neato3loco
Vissza lehetne olvasni pár kommentet, és ott lenne a válasz a kérdésedre, hogy honnan jó rendelni telefont.#Shummo
Debrecenben is van elvileg LG kihelyezett szervíz, de használd a Google-t, illetve kérdezd meg az LG ügyfélszolgálatát.[ Szerkesztve ]
-
neato3loco
senior tag
Honnan érdemes megrendelni szerintetek? Melyik bolt ad rá, megbízható garanciát?
~ Asszed mivan közbe' te vagy a sztááá'? ~ Pepsi Béla
-
Shummo
senior tag
Bocs lejárt a szerkesztési idő.
Az lenne a kérdésem, hogy Debrecenben hova lehet vinni a telefonokat garizásnál? -
half333
őstag
Üdv! Kérdezni szeretném akiknek már régebb óta megvan,meg akiknek nem is olyan régóta,hogy milyen hibák jelentkeznek ennél a telefonnál,ill.hosszabb használat után jellemzőek-e rá kopások,milyen az anyaghasználata és az összeszerelési minőség,recsegés ropogás van-e,szoftverilag vannak laggolások,fagyások,ujraindulások? Mennyire kényelmes kisebb tenyérben a használata? És valaki esetleg próbálta a youtube-n is elterjedt vízállósági tesztet?
-
Shummo
senior tag
Na megérkezett a várva várt telefon.
Már a bekapcsolás alatt frissítette magát 5.0 -ra Most a töltőn csücsül. alig bírom kivárni, hogy végre feltöltsön (meg meg munkába is vagyok...)
Jó kicsi
-
limahl 11
tag
mostanim
-
-=Jam=-
őstag
válasz storm3 #15395 üzenetére
De van, itt egy KitKat modem , ezt felteheted a KDZ után recoveryből.
-
plejik
addikt
Egyszer próbáltam, de még valamikor tavaly, akkor még nem volt az igazi, de a fájl méretéből itélve, már pakoltak bele cuccot, akkor azt hiszem valami 500mb volt..
Felrakni meg, Full wipe, meg Factory v. Data resettel kell, mer annélkül nem akart nagyon elindulni sem..
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
storm3
senior tag
válasz Typhoon47 #15398 üzenetére
Ah,szóval akkor miért ez a nagy felhajtás a mentsd le a modemet is az efs mellett dologgal?
Nem telepítettem még KDZ-vel, azért kérdeztem csak mi a szitu.“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LEGO klub
- Viccrovat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest