Hirdetés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsipayk
csendes tag
Senki nem tud segíteni még mindig meg se nyikkan a telefonom....
LG V30
-
David3
őstag
Sziasztok!
Na, a frissítéssel már végeztem... jelenleg V20e van fent. Ez a legfrissebb?
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy ha repedt a készülék, azt cserélik garanciában? A szokásos helyeken látszik a repedés...
A harmadik pedig, hogy a gyári alkalmazásokat miként lehet eltávolítani? Gondolok itt az LG Health-re és társaira...
-
NandorHUN
addikt
válasz ßrainiac #13753 üzenetére
Valahol esetleg nincsen fent fotó összehasonlítás? Néztem xda forumot, de nem nagyon láttam ilyesmit csak írták, hogy képek minősége nem az igazi és a videozás sem a legjobb...
DPI értéket itt nem tudod állíani amúgy? Ez lehet nekem már túl kicsi lenne.... Amúgy azt olvastam, hogy érezhetően gyorsabb, ezért is érdekelne...
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
DonLaca@
senior tag
válasz kicsipayk #13790 üzenetére
◆4: Rakd a telefont download módba:
- Kikapcsolod
- Vársz még kb. 10 mp-et
- Hangerő fel gomb nyomva tart
- Közben dugd be a pc-hez kapcsolt USB kábelt
- A hangerő fel gombot továbbra is tartsd nyomva még egy kicsit, míg bejön a download módÍgy csinálod? Ahogy az 1.h.sz-ben van?
Mivel nem tudod kikapcsolni a telefont vedd ki az akkumulátort pár másodpercre.[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
válasz Just_Reboot #13779 üzenetére
Ezt a Google fordittatta, minden romban az eredeti forditasok vannak.
-
DonLaca@
senior tag
válasz kicsipayk #13782 üzenetére
Lehet lemerült a telefon. Flashtool 2014-gyel próbálod? Indítsd ujra a pc-t.
Elolvastam újra az első h.sz-t. Ott annyira részletesen le van írva minden hogy ahhoz mást már nem lehet hozzá tenni. Ha úgy csinálsz mindent mint írva vagyon akkor jónak kell lennie.Addig amíg nincs rom a telefonodon nem is fogod tudni bekapcsolni. Mint írtam a flasheléshez nem kell beakapcsolni.
[ Szerkesztve ]
-
barmar
aktív tag
Valaki tapasztalt olyat hogy a kijelző szélén vagy sarkán egy picit bevilagit a háttér világítás? (picit fehérebb, főleg szürke vagy fekete hatternel észrevehető)
-
Misi1980
senior tag
válasz kicsipayk #13771 üzenetére
A flashtool program szokott kiírni usb csatlakozási gondokat ha van.Ha csatlakoztatod a telefont a pc-hez és pittyen hogy csatlakoztatva van akkor nézd meg a pc-d eszközkezelőjében hogy csatlakoztatva van-e a telefon.Ha igen akkor ha újrakezded a kdz telepítést végig kell hogy menjen.Azt tudom még ajánlani hogy a kdz fájlt tölsd le újra mert van hogy hibás fájl jön le.
-
kicsipayk
csendes tag
Az idegesít a legjobban hogy semmire nem reagál se a bekapcsra se a download módra még arra se ha csak simán töltőre rakom...
LG V30
-
bandeevw
tag
Üdv néktek, sziasztok.
Az imént szereztünk be egy ilyen arany színű szépséget asszonynak, pár napos, full garis, tokkal, vonóval
Az S5 minit fogjuk visszaadni a Telenornak miatta leginkább a Telenornak köszönhetően, meg nyomtam is kissé páromat, hogy a Huawei P6 után ha már jobbat akar, akkor legyen a kijelző is karajabbJelenleg 10I van rajta, érdemes lenne frissítenem az LG progival vmi újabbra?
Előre is köszönöm a segítséget
-
-
ßrainiac
addikt
válasz Just_Reboot #13755 üzenetére
Angolul nem ir ilyen hulyesegeket
(#13757) DonLaca@: Az oke, azzal nincs gond. A dupla koppos ebresztesre nem reagal eleg erzekenyen ^^
(#13765) mtm800: Ez minden CM12 alapu romban igy van, igen
[ Szerkesztve ]
-
dimrus2
tag
válasz kicsipayk #13764 üzenetére
Még az lenne az ötletem, hátha sérült a kdz file. De mondjuk attol még be kellene tudnod kapcsolni download módba. Nekem kb 5-10 mp mire megjelenik a download mód képernyő.
[ Szerkesztve ]
LG G4 Titan/Arany QC, LG G3, LG 4xHD, Motorola Defy, Nokia több típus éveken át.
-
kicsipayk
csendes tag
Gondolom ha tényleg csinált volna valamit akkor már kész volna. lassan 40 perce megy....
Próbáljam újra indítani a progit??LG V30
-
DonLaca@
senior tag
-
DonLaca@
senior tag
válasz kicsipayk #13750 üzenetére
Nagyon nehéz ezt a telefont letéglázni. Nyugi. Vedd ki az akkumulátort pár másodpercre, tedd vissza, download módban dugd rá a telefont a pc-re. Flashtool elindít. kdz betallóz és újra flasheled. Ha megáll a telepítés soha nem húzzuk le a telefont csak a programot indítjuk újra! Nagy betűvel ki van írva a kijelzőre.
Flasheléshez nem kell bekapcsolni a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
válasz DonLaca@ #13741 üzenetére
Sok kulonbseg nagyon nincs, sajna a back es recent apps gombokat itt sem tudom felcserelni
A legszembetunobb nyilvan a dpi ertek, ezen a romon minden kisebb:
Typhoon74: en eddig 2 hibat tapasztaltam:
- duplakopp nem olyan erzekeny, mint a stock romon, ettol fuggetlenul mukszik..
- hivas utan ha a masik fel lerakja, nem ebred fel a kijelzo magatol, csak ha te bekapcsolod
[ Szerkesztve ]
-
GuruZone
őstag
válasz kicsipayk #13750 üzenetére
nekem nincs más tippem, mint az LG PC Suite , azon belül "eszköz > Firmware-helyreállítás"
IMEI szám alapján fogja letölteni a megfelelő romot a telefonodra. Persze ehhez is download mód kell ha jól tudom, de egy próbált megér!
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
kicsipayk
csendes tag
Sziasztok! Egy kis probléma lépett fel KDZ telepítés közben. Az lenne a problémám, hogy 3 %-nál megállt és nem csinált semmit. Több mint 15 percig vártam de nem történt semmi. Ekkor lehúztam hogy majd megpróbálom még egyszer de teljesen sötét a kijelző. Ha rádugom hangja van de kép semmi. Hogy lehet életre kelteni??
Légyszíves segítsetek.
Válaszotokat előre is köszönöm.LG V30
-
DonLaca@
senior tag
válasz Typhoon47 #13744 üzenetére
Eddig nem találkoztam komolyabb hibával. Csak egy aprósággal. Mp3 csengőhangot valamiért nem játssza le híváskor csaka a gyárit. A fényképező és zenelejátszó ami nagyon fapados volt de már arra is van megoldás. System mappa szerkesztés kissé bonyolult a bootloop miatt.
-
szoporiz
tag
válasz Just_Reboot #13707 üzenetére
-
-
David3
őstag
Sziasztok!
Van egy Telekom függő 16 GB-os LG G3 (D855) készülékem. Tudná nekem linkelni az ehhez való legújabb (és lehetőleg legstabilabb) KDZ-t? Itt az XDA-n egyszerűen nem találom, illetve a kereső se nagyon segített...
-
miller79
tag
válasz estikornel #13735 üzenetére
A PC Suite az LG oldaláról! [link] Rádugod a gépre a telót és már csinálja is...
-
ßrainiac
addikt
Perceken belul megy fel a dec. 29-i reszurrekcios rom meg az optimized SM kernel. Kivancsi leszek, jobb-e mint a Candy5.
Sztem en mar nem megyek vissza gyarira, akkor sem ha javitjak a kamerat ^^
-
estikornel
tag
válasz VANESSZA1 #13734 üzenetére
LG-D855 16GB az ujgsm-től rendeltem. (Az ár lemaradt, 116e Ft volt, + szállítás) Ezzel ugye nem lehet gond? Mert most volt valami frissítés és úgy tűnik helyre állt a térerő, maxon jelzi Lollipopra hogy tudjom frissíteni, ha nem adja ki magától a beállításokban? Van hozzá valami Tool ami gépről elintézi?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz estikornel #13730 üzenetére
Szabad megtudni, hogy honnan rendelted, melyik verziót, mennyiért?
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
Saccco
nagyúr
válasz Tybike81 #13732 üzenetére
Az első hsz-t ajánlja az itt fórumozók 90%-a!
------
Amúgy én is egy frissítésen gondolkodok. De elsőre elég lesz egy gyári V20e.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Tybike81
őstag
Rootolt V10L van most a telón. Hogy tudok más softot feltenni, és milyen recovery kell hozzá? Lolli vagy custom érdekelne. Mit ajánlanátok ?
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
estikornel
tag
Megjöttem a csapatba, 28-án este hatkor rendelt G3-mam megjött ma délelőtt, elég gyors szállítás volt
Gyors kérdés, térerő tényleg kicsit alacsony, ezen root nélkül lehet kicsit javítani?
-
törölt tag
Ne vegyük meg közösen tőle, hogy tudjon venni egy G3-at?
Na, ki száll be? -
Typhoon47
senior tag
válasz Just_Reboot #13718 üzenetére
Brace yourselves.
Ezek a kommentek csak olaj a tűzre, mindjárt jön a giga hsz. tőle, most gyűjti az erőt/ihletet. Szerintem már ezt az évet nem húzzuk ki nélküle"Education is important but big biceps are importanter"
-
barmar
aktív tag
Sziasztok
Lollipopon hol lehet bekapcsolni az art-ot? Vagy az már alapból azon megy? Illetve ki lehet valahogy törölni a mcafee-t?
Köszi -
-FreaK-
veterán
Made my day
Engem annyira meggyőzött ám, hogy szerintem most rögtön be is cserélem a telómat a Z3-ra inkább!Más: karácsony óta én is egy gyári vezeték nélküli töltőt használok (hála Bossi kollégának) és tényleg marha kényelmes hogy nem kell szenvedni a hülye kábellel meg az elosztóval állandóan
[ Szerkesztve ]
-
mtm800
senior tag
Ahh visszatalál...g3+kp is érdekli
-
tutaj01
aktív tag
Hát ez hatalmas A mai nap legjobbja
LG G3 32GB/3GB > LG G4 Brown > LG G5 Titan+Cam Plus > Huawei Mate 9 + Mate 10 Pro > Huawei P30 Pro
-
H.Bencike
aktív tag
Valaki lakik Mosonmagyaróvár-Győr környékén? És persze van G3-ja
LG G3
-
SharpSA
veterán
-
Tawaga05
tag
Typhoon47.......
Köszönöm az infót. -
zoleeno1
veterán
-
Typhoon47
senior tag
Lehet még sem volt annyira kóser az az "intelligens sony szoftver".
Tawaga: moddolható lesz a kernel. órajel, feszültség, governorok..stbstb állíthatóak ill. a lehetőségek a beállításukra is jócskán bővül.
[ Szerkesztve ]
"Education is important but big biceps are importanter"
-
Just_Reboot
addikt
Ezek szerint annyira mégsem jó a Z3...[link] Csak nehogy vissza jöjjön ide!
[ Szerkesztve ]
-
Tawaga05
tag
Egy érdekes kérdésem lenne....
Ha felteszem a ChupaChups 3.0 át feltegyem a Chupa Chups kernelt is?
Érdemes? Miben változik? -
DJ. Ru$y
félisten
válasz bigdigit #13704 üzenetére
Nem értem, az én ázsiából rendelt gyári töltőm (szóval igazából ki tudja milyen) simán felnyomja KK alatt 100-ra egy kicsit sem nyikkan meg közben. És igen, zöld led világít, ha 100%.
Ezt a rosszul teszed rá dolgot azért nem értem a Nillkin-nél, mert elvileg 3 tekercs van benne, kettő a szélén egy a közepén és betakarja az egészet. Azt próbáltad, hogy melyik oldala támaszkodik a töltőn a tartókra?
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
SharpSA
veterán
válasz bigdigit #13699 üzenetére
Én már úgy csinálom, hogy este lefekvésig feltöltöm a készüléket, este nincs a töltőn és a recent apps-ot kiürítem. Reggelig legtöbbször nem merül semmit, néha talán 1-2%-ot. Így is bőven kibírja az egész napot töltés nélkül.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest