- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoosty
őstag
Nem tudom, te hol tanultál, de engem sehol nem készítettek fel akcentusok megértésére.
Bár abban igazad van, hogy nyelvvizsgán meg követelték. Nekem pl rádióba betelefonáló öreg nénis szövegértés volt a feladat és nem csak nekem, hanem a felügyelőtanároknak is elkerekedett a szemük. Az egyik szóra kérdeztek rá. Senki sem tudta azok közül, akikkel beszéltem a vizsga után. Addig értettem és tudtam, hogy abban a másodpercben fogja mondani, de képtelen voltam megérteni.
Indiai telefonos supportot a mai napig nem értem rendesen. -
törölt tag
Nálunk volt spanyol és skót is emelten, az egyik mögött rádió zaj a másik talán vonat állomás volt, a lényeg, hogy valami irdatlan _z_r eredmények lettek
.
Lehet, hogy kihagy már az emlékezetem és valamelyik már az egyetemen volt
.
Szinkron 10%
Eredeti 90%Vannak fantasztikus szinkronok ahol simán üti az eredetit, van ahol viszont már a fordítás szövege is gyalázatos.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Itthon hatalmas kultusza van a szinkronnak. Ami természetesen érthető is, mert régen nagyon jó szinkronjaink voltak....
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Revolut
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Tőzsde és gazdaság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch 2
- BestBuy ruhás topik
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest