Hirdetés
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Órai kazettás szövegértéses feladatoknál volt ilyen, emlékszem. Bár hiába, mert a normális angolt is alig értettem. De az igaz, hogy azoknak a hüppögős-püffögős Extreme Bass Boost szutyok magnóknak is köze volt hozzá, beszédre egy Sokol is jobb lett volna.
Amúgy ha már filmes akcentus, akkor az érthetőből Chekov az egyik legjobb. Ha meg érthetetlen, akkor egyértelműen a Vaskabátok.
Aminek a magyar szinkronja egy kalap szar.
-
Ezt simán okozhatja a rossz keverés. Vagy a jó keverés, csak te a rosszhoz szoktál hozzá.
Ugye a beszéd hangja a filmeknél relatíve halk, mert ugye úgy realisztikus, hogy fegyverropogás meg robbanás sokkal hangosabb. Bár ha a környezeti zaj elnyomja a beszédet az inkább keverési probléma.
-
erre is jó a felirat, azt egészen halkan is lehet nézni, akkor is érti az ember.
De amúgy tényleg van ilyen, megvettem az Akira DVD-t, nem figyeltem és sajnos csak egy hangsáv volt rajta, magyar. A szinkron üvölt, az effektek meg halkak voltak, jól meg is bántam a vásárlást.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Itthon hatalmas kultusza van a szinkronnak. Ami természetesen érthető is, mert régen nagyon jó szinkronjaink voltak....
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest