Hirdetés
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
elithun
őstag
Ez valami új irány manapság: amit sűrűn frissítenek az egyre rosszab lesz minden hozzányúlással.
Gondolok itt főleg a Chromera, Facebook appokra és az nvidia driverekre.
Legutóbbi Facebook messenger frissítés már odáig süllyedt, hogy egyrészt 4-5 másodperc mire csak megnyílik az app (igaz ez a fő Facebook appra is) és emellett már a telefon alap működését is lassítja. Pedig már majdnem nem a régi verzióját használtam, mert úgy tűnt talán az új is stabil.Most Chromenál a legújabb, hogy a facebook tabot pl rendszerint feldobja 250-500megás fogyasztásra és csak áll lefagyva. Pedig nem a Hírfolyam van megnyitva, hanem a Tevékenységnaplóm, ami statikus. (Chat és a jobb felső mini hírfolyam pedig dinamikus)
Webfejlesztésre én is a Chromeot használom viszont. Sokan azt használják, így ott kell elsőnek működnie a dolgoknak. Plusz fejlesztési szempontból nincs nagy bajom vele igazából.
#régenmindenjobbvót
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Óra topik
- World of Tanks - MMO
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Remek áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! i7-1185G7 /32 GB /1TB SSD/TOUCH/15."/
- MSI geforce rtx 4070 ventus 2x OC 12GB
- AKCIÓS áron eladó HP ZBOOK Power G8 WORKSTATION! i7-11850H/32GB/256SSD/15,6"FHD/IPS/GARI
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest