Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
memtestet már sokszor mondtam itt a fórumon, felejtsétek el, hektikus, megbízhatatlan
volt h 24 órát futott nálam, gép meg állandóan bsod-kat dobott, akkor még kezdő voltam, futottam vele sokat míg rájöttem mégis a ram...
prime95 blend test, mellé chrome sok tabbal, egy kis vlc, bármi videolejátszó, 15-20 perc alatt kidobja ha hibás a ram
de azt is ha alulfeszeli valaki a cpu-t és kevés neki a fesz -
kenwood
veterán
a "manoba" jellegu hiba nekem a rammodulok fizikai cserejevel oldodott meg.
Van 4 darab 2 gigas Corsair ramom.
2x2-vel lement mindegyiken a memtest,de valami nem kerek legalabb 1 modullal,mert tobb gep is furan viselkedik, (ritka) kekhalal,chromeos manohiba, ha azokat pakolom bele.15-20 tabnel tobbet nem nagyon nyitok meg,de ha okes a hardver,sose latom azt a hibat.
-
dqdb
nagyúr
Nem, biztosan natív kódban van a hiba és rossz időben történő görgetéssel lehet előhozni. Annyi köze talán lehet a sok bővítményhez, több bővítménynél nagyobb az időablak, amikor a bugot elő lehet hozni.
Lusta vagyok előtúrni a bughoz tartozó Chromium/Blink hibajegyet, ahol végigkövethető a nem sikerült reprodukálni állapottól egészen a megvan a hiba és valószínűleg a javítás is, de most szabadságon vannak, akikhez a problémás rész tartozik állapotig, és valószínűleg azóta folytatódik, csak mivel Operában megjavították, nem néztem rá.
-
Chaser
legenda
ez nálam is volt, és csak ph-n
most uo. gépen vagyok, de itt kevesebb bővítmény van, azon filóztam esetleg nem az egyik bővítmény kavar be neki? saját gépemen van scriptsafe, safeguard, ab+, ezen a mostanin nincs csak ad+ - és természetesen ki van kaccsolva' d - és itt nem volt még görgetési gond a chromenál -
dqdb
nagyúr
Az a bug amikor gondol egyet és nem görget csak pixelsoronként?
Az a bug, amikor a görgetés egy fülön teljesen megáll és úgy is marad, akárhová is navigálsz, kizárólag a fül bezárásával és újra megnyitásával gyógyul meg. A reprodukálásához navigáció közben kell megfelelő időzítéssel görgetni egyet. -
Pubszon
veterán
-
""a manóba, elfogyott a memória". 16 GB RAM van a gépemben"
#33: úgy tucatnyit kapott már
Persze ha maga a gugli lép, az elég piacrengető jelentőségű
-
SunyaMacs
aktív tag
Nálam a Vivaldi szuperál, de sajnos van, amikor a döglött madár jön be fekete hátteren(elfogy a memória: 4GB).
Androidon nincs a Chrome-nál jobb böngésző. -
Ez érdekes lesz majd ha életbe lép: Reklámblokkolót kap a Google Chrome
-
dqdb
nagyúr
válasz
DeltaPower #11 üzenetére
Az Opera Developer csatornája általában a Chrome előtt jár Blink verzióban, a scrollozós hibát csak nagyon rövid ideig tapasztaltam.
domos: Nálam 64GB RAM-nál is volt ilyen manóba elfogyott a memória bug. XD
Chrome-on nem tudom, hogy folytatódik-e a szöveg, Operán igen, és ott a mondat második fele van általában az igazsághoz közel, és a hiba oka nem memóriahiány, hanem a fő folyamat és a worker folyamat közötti kommunikáció áll fejre. -
domos
senior tag
-
Rimuru
veterán
válasz
mbalint987 #28 üzenetére
Amugy eleg ha megduplazzuk azt a 25MB-ot maris ott vagyunk, ha nem csak new tabok vannak megnyitva szinte biztos vagyok benne hogy az atlagos meret 50MB+.
Tegyuk fel azt is hogy hasznalja az "osszes" tabot, 1 ablakban 20 fer el kenyelmesen ugy hogy megtalalja amit szeretne akkor 125 ablak van nyitva, ezt is elosztjuk es 25 ablak van virtualis asztalonkent akkor az igy 5db. Termeszetesen mast is hasznal bongeszon kivul tehat legyen 6, memoria is ennyivel no. boven haasznalhatatlan lesz az egesz es a 128GB RAM is elfogy.Koszi domos ez most jol eset.
(#29) domos: Hany vekony kliens csatlakozik arra a gepre, vagy csak "sima gamer" cucc?
-
domos
senior tag
-
kentucky
őstag
Semmi bajom nincs vele, már a facebook chat görgős probléma is megszűnt, a manóba ablakot meg már egy fél éve nem láttam.
-
Blindmouse
senior tag
Ennyi. Aki nem használ operát, sosem fogja megérteni. Régebben is jobb volt, most is jobb, bár egy jó ideje tesztelem a Vivaldit, az még jobban szokott menni. Ez a "dehát az ugyanaz" nem állja meg a helyét, mert pont mint OP is mondja, egyes verziók között is különbség van.
-
Rimuru
veterán
Jelenleg nincs a piacon jo bongeszomotor.
-
elithun
őstag
Ez valami új irány manapság: amit sűrűn frissítenek az egyre rosszab lesz minden hozzányúlással.
Gondolok itt főleg a Chromera, Facebook appokra és az nvidia driverekre.
Legutóbbi Facebook messenger frissítés már odáig süllyedt, hogy egyrészt 4-5 másodperc mire csak megnyílik az app (igaz ez a fő Facebook appra is) és emellett már a telefon alap működését is lassítja. Pedig már majdnem nem a régi verzióját használtam, mert úgy tűnt talán az új is stabil.Most Chromenál a legújabb, hogy a facebook tabot pl rendszerint feldobja 250-500megás fogyasztásra és csak áll lefagyva. Pedig nem a Hírfolyam van megnyitva, hanem a Tevékenységnaplóm, ami statikus. (Chat és a jobb felső mini hírfolyam pedig dinamikus)
Webfejlesztésre én is a Chromeot használom viszont. Sokan azt használják, így ott kell elsőnek működnie a dolgoknak. Plusz fejlesztési szempontból nincs nagy bajom vele igazából.
#régenmindenjobbvót
-
Robaj
addikt
Engem ez a bugja zavar...
http://blog.jussipalo.com/2017/03/sharepoint-workaround-for-script-editor.html
Van egy js, ami futna egy post után, és a mostani chrome ezt írja: ERR_BLOCKED_BY_XSS_AUDITOR
Javíthatnák igazán... (vásárolt progi belenyúlni nem lehet, újabb verzióban már máshogy oldják meg)
-
Apollyon
Korrektor
Nálam ungoogled-chromium van, azzal semmi bugot nem tapasztalok, mondjuk nem is vagyok developer
Azért próbáld meg, hátha.
-
ktg3
őstag
Ugyanaz itt is. FB gyakorlatilag használhatatlan, mert egyből kifagy. Nekem is dobálja folyamatosan, hogy elfogyott a memória. Vicc...
-
PuMbA
titán
Nem lehet, hogy a videókártyád drivere miatt leakel a Chrome? Nálam semmi probléma sincs 8GB-tal, illetve otthon szüleimnél 4GB-tal elrobog a Chrome több lappal.
-
cskamacska
addikt
válasz
DeltaPower #11 üzenetére
Mostanában nekem is darálja króm a lemezt, mintha folyamatosan a privát adataim után kutatna, amit beküldhet a Nagy Testvérnek.
Az hogy 50 lap fölött megtölt 16GB memóriát az alap, ezt már 2013-ban is csinálta. De a folyamatos vinyó kerregtetés az agyamra megy, ha SSD-n lenne, csak neki fent kéne tartani egy 512GB-os MLC darabot, hogy ne fusson ki a TBW határból.
Persze cserébe sziklaszilárdan működik, bugrókáról eleve azért szoktam át(amellett hogy 50 lap fölött a róka is memlékelt) mert egy gány flash oldal bedöntötte az egészet, ezt naponta kétszer. Meg mindmáig érezhetően gyorsabb a króm, 100 lapnál is pörgősen tölti be a 101. lapot, csak tömni kell bele a memória modulokat.
-
domos
senior tag
Nálam 64GB RAM-nál is volt ilyen manóba elfogyott a memória bug. XD
-
Én le nem cserélném a világért sem. Vannak apróbb hibák sajnos, ezeket a következő verzióban általában kijavítják. Memória rész engem nem zavar, 12gb van a gépben, hogy használja a program aminek szüksége van rá.
-
DeltaPower
addikt
A forkok elég gyakran le vannak maradva akár több verzióval is.
lezso6: nálam pont hogy cachel mint az állat, ha kell ha nem. live deploy után pl. nem hajlandó felfogni a dns változást és csak inkognitóablakban hajlandó betölteni. Mondjuk ez lehet attól hogy pár hónapja valahogy a chrome frissítés közben összeakadt a chromium-al (mindkettő van fent), igaz utána helyreálltak de azóta se raktam újra egyiket se
-
mbalint987
aktív tag
A Chrome feladatkezelőjére esetleg ránézhetsz ilyenkor, ott kiírja, hogy az egyes alfolyamatok mennyi energiát zabálnak fel. (Mondjuk fura, hogy 16 GB RAM-nál ilyet tapasztalsz, nekem 8 GB RAM-mal is csak akkor zárogat be a Windows alkalmazásokat, ha a virtuális gépeim megeszik az összes memóriámat).
-
válasz
mbalint987 #5 üzenetére
Biztosan zabálja a memóriát, hisz egyrészt kiírja, másrészt a windows is már néha bezár programokat kevés memóriára panaszkodva. Mindig csak a Chrome-ot kell újraindítani, ha ilyen van.
-
Ahogy írták előttem is, az csak opció. De amúgy még reseteltem is az egész devtools-t hátha, persze nem segített. Maradt Gates-módszer...
TypeScript az nem lesz új PH-nál. Egyelőre.
De CSS helyett már SASS-t használunk, bár egyelőre még elég amatőr módon, korábban LESS volt.
-
mbalint987
aktív tag
A Facebook-chat görgetéses probléma az őrületbe tud kergetni (bár ott szerintem szerepe van a Facebook JS-szkriptjeinek is) , a PH!-s görgetéses bugot nagyon ritkán tapasztalom. Az "A manóba!" hibát 2 hónaponta egyszer kapok indokolatlanul, ilyenkor adok a gépnek egy újraindítást, és megy tovább. Szóval nekem nincs különösebb bajom vele (amúgy a "manós" hibaüzenetek memóriaproblémára utalnak, én ránéznék a helyedbe az OS-re is, mert lehet ott nem passzol valami).
(#4) Goose-T: Csak akkor nem cache-l, ha beállítod neki.
-
Na, kinek van még tele a fallosza ezzel a böngészővel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen notebookot vegyek?
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Eredeti játékok OFF topik
- Egy hónap múlva indul a Tesla robottaxi
- Metal topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Revolut
- alza vélemények - tapasztalatok
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Dell Latitude 5510, 15,6" FHD, i5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD, i5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- HP ZBook Studio G4, 15,6" FHD, i7-7700HQ CPU, 32GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, W11, 27% áfás szá
- Yamaha RX-V4A
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest