Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FTeR
addikt
(#59)
azt írtam gyakorlatilag. az általad említett program belefér az elméleti hibahatárba. kétlem, h win-en nincs akár még jobb cucc is, főleg ha nem abszolút kizár ok a kereskedelmiség nem ingyen. (max akkor állnék neki keresni ilyet, ha valóban szükséged lenne rá.)én egyébként nem lepődnék meg, ha egy felmérés arra az eredményre jutna, h winre több ingyenes app van, mint linuxra. ha másért nem, azért mert a nagyobb ingyenes appokat portolják, mivel linux nem biztosít elég teret nekik (firefox sem linuxon érte el a jelenlegi piaci részesedését). arról nem is beszélve, h valszeg nagyságrendekkel több wines app van, mint mac+linux együttvéve.
fontos kitétel volt még az egyenlő értékűség. pl a gimp nem áll így pl a ps-el. ugyanúgy, mint ahogy az OOo sem áll így az mso-val.
pár hete olvastam egy mac-es blogot, ahol arról volt szó, h nagy mac fan létére xp-re váltott, mert 3D appok terén össze se lehet hasonlítani a két platformot (a kommentekben több maces arc* is egyet értett vele). ezt értettem egész területek alatt.*olyanok is akik ismertebbek a grafikus community kapcsán
ha kicsit képben lennél, akkor tudnád, h az az ms álláspontja amit mondtam neked. ms nem úgy érti recommendidet, mint ahogy más sw gyártok, ugyanúgy, ahogy AMD nem ugyanúgy érti az Mhz-t mint az Intet (meg más), mert a laikus felhasználó számára a pontos adat félrevezető lenne.a vita egy asztali gép kapcsán ment. vistában több gigányi cucc van, ami egy ilyen korlátozott gépben, mint az eee, semmi haszna. ez persze nem jelenti azt, h asus ezt figyelembe is veszi, de gondolom nem csak a skint cserélték rajta.
//
btw, vistában alapból van ilyen indítóképernyő, "Welcome Center" néven. A vendor azt tesz bele amit akar. nem mintha egy ilyen startup app vmi eget rengető dolog lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- XPEnology
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Steam topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7212 Rugged Extreme - i7-8G I 16GB I 256SSD I 11,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 i7-8650U I 16GB I 512GB SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i7-1185G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest