Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- bambano: Bambanő háza tája
- Garry84: Sumák aprós?
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
FTeR
addikt
(#59)
azt írtam gyakorlatilag. az általad említett program belefér az elméleti hibahatárba. kétlem, h win-en nincs akár még jobb cucc is, főleg ha nem abszolút kizár ok a kereskedelmiség nem ingyen. (max akkor állnék neki keresni ilyet, ha valóban szükséged lenne rá.)én egyébként nem lepődnék meg, ha egy felmérés arra az eredményre jutna, h winre több ingyenes app van, mint linuxra. ha másért nem, azért mert a nagyobb ingyenes appokat portolják, mivel linux nem biztosít elég teret nekik (firefox sem linuxon érte el a jelenlegi piaci részesedését). arról nem is beszélve, h valszeg nagyságrendekkel több wines app van, mint mac+linux együttvéve.
fontos kitétel volt még az egyenlő értékűség. pl a gimp nem áll így pl a ps-el. ugyanúgy, mint ahogy az OOo sem áll így az mso-val.
pár hete olvastam egy mac-es blogot, ahol arról volt szó, h nagy mac fan létére xp-re váltott, mert 3D appok terén össze se lehet hasonlítani a két platformot (a kommentekben több maces arc* is egyet értett vele). ezt értettem egész területek alatt.*olyanok is akik ismertebbek a grafikus community kapcsán
ha kicsit képben lennél, akkor tudnád, h az az ms álláspontja amit mondtam neked. ms nem úgy érti recommendidet, mint ahogy más sw gyártok, ugyanúgy, ahogy AMD nem ugyanúgy érti az Mhz-t mint az Intet (meg más), mert a laikus felhasználó számára a pontos adat félrevezető lenne.a vita egy asztali gép kapcsán ment. vistában több gigányi cucc van, ami egy ilyen korlátozott gépben, mint az eee, semmi haszna. ez persze nem jelenti azt, h asus ezt figyelembe is veszi, de gondolom nem csak a skint cserélték rajta.
//
btw, vistában alapból van ilyen indítóképernyő, "Welcome Center" néven. A vendor azt tesz bele amit akar. nem mintha egy ilyen startup app vmi eget rengető dolog lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Metal Gear Solid
- iPhone topik
- Projektor topic
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- AeroCool Saturn 12F ARGB Pro 3db 120mm rendszer hűtő + 3 db jár hozzá+2 távirányitó +még 1 vezérlö
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest