Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- New Game Blitz - 2024
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Egy korszak vége
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
bradam
aktív tag
válasz Sk8erPeter #2246 üzenetére
Köszi,közben már megszültük Chaserrel,hogy melyik kell bele Hétvégén össze is rakom az egészet ha minden igaz
-
bradam
aktív tag
Sziasztok!
Rászántam magam az SSD cserére,viszont az ODD típusa alapján(TSSTcorp CDDVDW TS-L633F) nem találtam meg,hogy mekkora Caddy kellene. Szerintetek 12.7 vagy 9.5mm-es lenne a megfelelőbb?
-
bradam
aktív tag
válasz marcellusz #505 üzenetére
Csak a ventilátorhoz tudok hozzászólni,nálam semmilyen esetben nem sípol, sem játék, sem alapjárat közben
[ Szerkesztve ]
-
bradam
aktív tag
válasz Sk8erPeter #495 üzenetére
Mármint a laptoppal 2 db Cd-t írtam, mióta megvan, egyébként olyan 13 éve vagyok függő
Hagyjuk már szegény SSD-t azért linkeltem ezt, mert amikor 1 éve nézegettem, még ajánlott voltEgyébként azért volt téma a dolog,hogy ha költözöm akkor ne kelljen 2 gépet cipelnem, hátha van lehetőség eGpu-ra és akkor kényelmesebben elférnék
[ Szerkesztve ]
-
bradam
aktív tag
Köszi megnézem a május végi driverrel,hátha jobb lesz Amúgy azért csodálkoztam a laggokon ennyire,mert egy 6 éves 8800Gts(tudom nem noti kártya) bőven kihajtotta mindenféle probléma nélkül. Másik,meg hogy nem találok logikát a laggokra, nem feltétlen akkor laggol amikor kéne
-
bradam
aktív tag
De pont az volt a gond,hogy natívon is ugyanúgy laggol,tehát semmit nem változik a laggolás mértéke ha változtatgatom a beállításokat
Konkrét esetet mondom nem néztem,csak azt,hogy nem hülyeség, és USA-ban elterjedt(ebb), pontosan nem tudom,hogy milyen feltételek kellenek hozzá, de ha ebben az esetben sehogy sem lehet rákötni,akkor tárgytalan
[ Szerkesztve ]
-
bradam
aktív tag
Gyakorlatilag a "tömeg" jeleneteknél szokott leesni, vagy amikor több textúrát kell betölteni. Egyébként kirakom full hd-ra és simán megy stabil fps-el
Pontosabban egyébként nem néztem utána,hogy hogyan működik, még régebben mikor ezt vettem nézegettem körbe és úgy láttam,hogy azért nem tudja a külső vga teljesítményét teljesen kihajtani, de elég jelentős sebességnövekedést hozhat.
[ Szerkesztve ]
-
bradam
aktív tag
Ha már így egy ideje nem felügyelgetem a fórumot lenne egy egyedi kérdésem
Valaki használja eGpu(külső)-val? Kicsit néha keveslem a teljesítményét, van hogy a natív felbontásán laggolgatnak a dolgok ilyen amatőr játékoknál(Wow,League of Legends), aztán gondoltam hátha kicsit tudok a dolgokon segíteni -
bradam
aktív tag
válasz Krugszvele #52 üzenetére
Én már nagyon-nagyon kipróbálnék egy mondjuk i3-as vagy i5-ös gépet, hogy tudja-e hozni egyáltalán egy asztali gép teljesítményét érzésre.
Szerintem nem mondod meg szemre,hogy egy asztali i5 meg egy noti i5 mennyiben különbözik, az "érzésre" pedig lehet venni ssd-t, ugyanolyan lesz mint egy asztaliban.
Notit rákötöm külső kijelzőre,egeret,billentyűt is mellé rakok, és mindjárt használható lesz neked is. 17-es gamer notinak is van biztos létjogosultsága, fórumban nemrég egy kamionsofőr keresett ilyet. Egy 11"-13"-as notival nem nagyon tudna mit kezdeni
A többivel egyetértek,lehet tényleg divat lett a notikból, és az emberek nem a saját igényeikhez vásárolnak. De ez azért elég régóta így van, nem is nagyon fog megváltozni.
-
bradam
aktív tag
válasz Krugszvele #2 üzenetére
Elég érdekes hasonlat,az én igényeimnek bõven megfelel,amúgy is tök felesleges az asztalihoz hasonlítani, én sem hasonlítani akartam,csak szimplân fontosabb a mobilitás mint a teljesítmèny
atoka1 köszi
bmakszim mâr szerintem nem nagyon találsz,állitolag elkapkodták gyorsan.
micimacko azèrt az okadéktól szerintem messze van,nézd meg élõben,nekem tetszik. Gépelni meg kifejezetten jó rajta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest